вторник, 30 сентября 2014 г.

Okno technológie sú čoraz drahšie 2006-11-02 16:47:54

Výstavby a rekonštrukcie.








Okno technológie sú čoraz drahšie
2006-11-02 16:47:54

Napriek stálemu poklesu nákladov plastové Okná, výrobcovia sú povzbudivé objem predaja týchto výrobkov, ktoré rastú v priebehu roka o 30-35%. Navyše, na rozdiel ceny, stabilizácia, ktoré sa môže uskutočniť už tento rok miera rastu odbytu a ďalší sľub zostať na dostatočne vysokú úroveň.

Podľa generálneho Riaditeľa z Kyjeva spoločnosť "Kráľovná Swig Denis Androsov, tento rok kapacity Moskva trhu plastových Okien bude okolo EUR50 miliónov eur, čo zodpovedá 50% z domácich PVC-stavby. Napriek neskorej začiatok výstavby sezóny v tomto roku spoločnosť dúfam, že udržať rast v minulom roku ceny.
Súhlasím s ním a Podpredseda Predstavenstva spoločnosti "Evrocom" Jurij czernicki. Podľa jeho názoru, rast trhu je vzhľadom na zvýšenie stredné a vysoké ceny segmenty: "'tam sú ďalšie stavebné firmy, špecializujúca sa na výstavbu elite bývanie, nakupovanie a office centier, ktoré sa používajú vo svojich projektoch drahšie produkty. Pri výstavbe takýchto projektov'objekty sú čoraz viac uprednostňované zasklenie fasád s použitím hliníkových profilov ". Ako výsledok, podnikov pôsobí v oblasti výroby lacné Windows metal-plastové Okná, skúste sa učiť a drahé technológie. "Napríklad, naša spoločnosť sa nedávno začala sériová výroba štrukturálnych sklo s použitím hliníkového profilu, - hovorí vedúci obchodného Oddelenia spoločnosti" Paritet "Michail Stepanov. - Však náklady na trojnásobok ceny bežných kovov-plastové Okná, avšak počet zákazníkov je neustále rastie ". Verí, že drahé okno čoraz viac používa v súkromných stavby: "na rozdiel od iných regiónov stavby a opravy chaty v Kyjeve sa to nedeje na princípe" ak len lacnejšie." Naopak, v kruhu spotrebiteľov je v súčasnosti hlavným zákazníkom luxusné výrobky, často produkované na jednotlivé objednávky ".
Nárast dopytu spôsobené vzhľad niekoľkých nových spoločností, špecializujúca sa na výrobu týchto produktov. Mnohí z nich boli zapojení do predaja kovu-plastové Okná. Avšak, Jurij czernicki verí, takýto krok nie je celkom opodstatnené, pretože malé spoločnosti, ktoré vyrábajú okná apiece, nie je možné súťažiť s veľkými výrobcami. Tak veľa z nich jednoducho napáliť prostredníctvom predaja výrobkov pod jej obstarávaciu cenu. "Myslím si, že v blízkej budúcnosti niektorí výrobcovia prežiť a zostať na trhu, bude potrebné o'pripojiť," predpovedá Pán czernicki.
Na Všeobecné pozadie zvýšiť predajné ceny na plastové Okná každý rok sa znížila o 15-20%. Ale v stanovisku výrobcov, tento rok sa situácia môže zmeniť. Napríklad, Michail Stepanov istotu, že ceny klesnú o nie viac ako 3-5%. "Uchytiť na trhu, nováčikovia často ponúknuť výrobky za dumpingové ceny, " hovorí. Je jediná možnosť, ktorá v budúcnosti sadzby sa môžu znížiť ". Podľa Zástupca Riaditeľa JV "Cropland" Evgeny Popov, od budúceho roka náklady na tento produkt by mal stabilizovať, pretože väčšina podnikov už vyčerpali všetky možné rezervy. "Ziskovosť tejto produkcie sa znížil o kritické minimum. Preto, ďalšie znižovanie výrobných nákladov je možné len z dôvodu výrazného nárastu objeme výroby. Napríklad, naša spoločnosť sa rozhodla postaviť továreň, ktorá umožní zvýšiť kapacitu JV dvakrát, " hovorí Pán Popov. Podľa Jurij Chernetskogo, tento rok sa situácia s cenami veľa bude závisieť od Západných výrobcov profilu a doplnky, ktoré sú dodávané na Ukrajine produkty 5-7% drahšie ako na Európskom trhu. "V Európe, teraz výstavby krízy, trh bola značne znížená, takže sú nútení pozrieť sa na Východ," povedal Pán czernicki. Presvedčený a Michail Stepanov: "Myslím si, že veľké spoločnosti tento rok budú môcť zakúpiť príslušenstvo za nižšie ceny". Z pohľadu Riaditeľa spoločnosti "Clr-Swig" Igor Androsov, môže nastať a zvrátiť situáciu. Dôvodom je rastúci kurz Eura voči doláru, ktoré vypočítať náklady na výrobu ukrajinských výrobcov. "Ako príslušenstvo a profil sú teraz zakúpiť v Európe, prepočítané na USD stúpa a nákladov a hotových výrobkov. Preto sa, v blízkej budúcnosti, niektoré firmy budú nútené prehodnotiť svoje cenová politika, a vykonávať výpočty v eur ", - povedal Pán Androsov.
ZDROJ: Obchodný kapitál

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика