вторник, 30 сентября 2014 г.

Výroba mozaiky stôl s rukami

Výroba mozaiky stôl s rukami

Najviac neobvyklé spôsob, ako dať nový pohľad na staré tabuľky je dať mozaika na jeho vrchole, ktorý je veľmi vzrušujúca a tvorivý proces, ktorý si vyžaduje predstavivosť a trochu trpezlivosti.

Pomocou obkladačky môže vytvárať farebné obrázky alebo jednoduchým a zároveň krásnym vzorom na povrchu dosky. To však nie je potrebné mať špeciálne zručnosti obkladov a špeciálnych nástrojov - hlavná vec je, aby postupujte podľa vopred vybranú fotografiu, a správne kombinovať farby.

Výroba mozaiky stolové dosky
Mozaika stôl je nielen veľmi atraktívnym prvkom interiéru, ale tiež dobrý spôsob, ako oživiť staré alebo zakúpiť pri príležitosti tabuľke.

Na výrobu mozaiky stôl nás najlepšie obkladačky rovnakej hrúbky, ktorá umožní dosiahnuť na úrovni povrchu, na konci vykonanej práce. Môžete tiež použiť obkladačky štandardných veľkostiach - pre prelomenie ich dole do menších častí rôznych alebo rovnakých forme, ktorá uľahčí vypracovanie obrázok. Pri práci s dlaždice tiež potrebné na pokrytie švy s riešením, ktoré vám pomôžu dať povrchu lepšiu odolnosť proti vode. Použitie farebným riešením budú robiť obraz, viac farebné a zaujímavé.

Krok 1

Výroba mozaiky stolové dosky
V našom príklade, so obrátil hore, my EXT'Mosa väčšiu originalitu, uvedenie okraji nižšie a vytvorenie hladkého povrchu celej hornej časti obrázka.
Na strane, ktorá bude naša mozaika, musíte vyhladenie brúsnym papierom - to vám pomôže znížiť drsnosť povrchu a bude to aj viac. Po povinné'byť istý, že chcete odstrániť prach z povrchu, ktorý pôjde dlaždice, môžete to urobiť s mokrou handrou.

Krok 2

Výroba mozaiky stolové dosky
Ďalším krokom je určiť, koľko riadkov alebo kruhy, obkladačky, sa budú musieť obrázok, nákres. Major label, ktorý bude rozvíjať mozaiky, môžete použiť pomocou ceruzky a lano, pomocou nich, ako skvelé kompas.

Krok 3

Výroba mozaiky stolové dosky
Ďalej musí identifikovať požadované rozmery obkladačky, je vhodnejšie značku alebo vosk ceruzkou. Tiež budete musieť dať štítok na zadnej strane.

Krok 4

Výroba mozaiky stolové dosky
Po rozdelení disku, môžete umiestniť dlažba v obrábacie stroje na rezanie. Aby vyvinuli tlak na rukoväť s takou silou, na ktorom sa koleso cutter môže znížiť povrch dlažby. Potom by ste mali flip dlaždice, aby rezy už na druhej strane.

Krok 5

Výroba mozaiky stolové dosky
Teraz umiestnenie dlaždíc v mieste zlomeniny na stroji a postavil ho medzi koľajnicami, budete musieť kliknúť na páku, ktorí dostali tak, pásy, dlaždice.

Krok 6

Výroba mozaiky stolové dosky
Rovnako ako v predchádzajúcom odseku je umiestnené pásy v stroji a pripravte obkladačky požadovanú veľkosť.

Krok 7

Výroba mozaiky stolové dosky
Nainštalujte dlažba by mala vonkajšieho okraja stola, to bude pre hladší okraj. Pre krajší vzhľad musí použiť dlaždice s presklenou na vonkajšom okraji riadku. Na zadnej strane každého panelu by naneste malé množstvo tmel, potom môžete zatlačte ju pevne na povrch.

Krok 8

Výroba mozaiky stolové dosky
Zostal dať dlaždice cez povrch a nechajte uschnúť tmelom, po ktorú je potrebné chrániť všetky spoje biele alebo farebné riešenie. Ako suchá malta, by mali byť leštené stola, bude to ešte viac krásy a Lesku.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика