понедельник, 29 сентября 2014 г.

Kontrola a prevzatie diela

Na dosiahnutie priaznivých výsledkov opravy je potrebné v priebehu práce urobiť predbežné preskúmanie svojich činností.

Čo:
1. V súlade s podmienkami opravy je žiaduce, aby program alebo zoznam prác s uvedením podmienok na výkon jednotlivých druhov prác a postupujte podľa dosiahnutej dohode s dodávateľom. V prípade odchýlky od zmluvy v priebežnej, požadovať od zhotoviteľa vysvetlenie a ruže'vysvetliť, ako sa má v úmysle dohnať stratený čas, a v každom prípade, byť pripravený, ak chcete presunúť termín dokončenia prác na množstvo odsadenie. Ak načasovanie je tak dôležité, aby Ste na prvý odchod z dohôd najať ďalších zhotoviteľ.

2. Pre pokročilých kontrolu nad kvalitou fungovať, musíte byť expert. Self-rovnakú hodinky pre takto:

Po prvé, sledovať správne využívanie materiálov - že materiál bol uložený správne, nie je pokazené, že použitie materiálu nemal hádzať do odpadu. Všetky lietadlá, linky, uhly by malo byť rovné a rovnobežné a kolmé. Farba formulácií, ktoré by mali byť aplikované ako tenký aj vrstva s vloženými sušenie.

3. Pracovnej disciplíny je na správnej úrovni. Počet zamestnancov by nemal byť nižší, ako je uvedené v predstihu. Všetci pracovníci by mali prísť a ísť na určité hodiny, pracovný čas pracovníkov by sa nemali angažovať v nesúvisiace veci, a potrebné je len triezvy.

4. Materiály, ktoré nám poskytnete, musia byť v primeranej kvalite - individuálne pracovník, ktorý pracuje s týmto materiálom, dám obstina hodnotenie dovážané materiály - hovoriť priamo s účinkujúcich.

Recepcia

Príjem vykonaných prác by mali byť nevyhnutne'nutne rozdeliť na etapy, ktoré by mali byť pripojené s podmienkami a druhu vykonávanej práce. Môžu byť z dôvodu Všeobecného alebo podrobné forme, ale vzhľadom, pretože to bude Voľba'je spojená s akontácia (výpočet), a vyrovnania je kľúčová časť medzi Vami a umelci.

Výpočty


Tak, ako najlepšie vykonávať výpočty:

Ak existuje možnosť, Váš dodávateľ začať práce na vlastné náklady, potom je to pre Vás najviac optimálny variant.

Prvý vopred (na krátke práce) by nemal prekročiť náklady na materiál.

Ďalšie výpočty s dodávateľom musí byť vykonané s oneskorením na objem vykonanej práce nie menej ako 30% z bežať za Váš poistenia, pretože v prípade prasknutia vzťahov s dodávateľom, z toho či onoho dôvodu, nový hráči VŽDY dokončiť nevybavených, oveľa viac zostal pridelené finančné prostriedky na dokončenie opravy.

Konečné vyrovnanie ponúkajú v priebehu niekoľkých dní po obdržaní pracuje pre vás, aby Ste byť schopní vidieť, a v čase eliminovať skryté vady, ak existuje, bude zjavné.

Zdroj: www. otremontiruem. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика