понедельник, 29 сентября 2014 г.

Umelá tráva 2008-10-29 13:37:18

Výstavby a rekonštrukcie.






Umelá tráva
2008-10-29 13:37:18

Pre hru druhy športov (futbal, hokej, tenis, Rugby, a tak ďalej ) sa použijú byliny'bylinné alebo fyzická polia s umelou trávou'drevené podlahy. Umelá tráva'drevené nátery majú niekoľko vážnych výhody oproti prírodným trávnikom. Napríklad, ak sa prírodné byliny'trávnika sa odporúča pracovať už viac ako dve hodiny denne, umelé - 24 hodín. Sezóna môže trvať celý rok (ak očistiť snehu).

Starostlivosť o umelé trávy nekonečne ľahšie ako prirodzené. Nie náhodou v roku 2001, medzinárodnej futbalovej Federácie (FIFA) autorizovaný podnik oficiálne zápasy na umelej tráve, a na základe odporúčaní Medzinárodnej Federácie hokeja (FIH) - úradný súťaží v oblasti hokej sa konajú len na umelé polia.

Naopak, existujú mnohé systémy umelej tráve'drevených krytín rôznych typov. V podstate, oni sú rozdelené do polí pre hru na futbal, ľadový hokej, tenis, Rugby, atď

Tam sú tiež umelá tráva'nátery dreva, ktoré sa používa pre rôzne druhy športu a školenia pre športovcov. Oficiálnych súťažiach ako polia sú prakticky non-existent.

Umelá tráva je cievka povlak, mráz a lightfastness, ktoré s výhľadom na vodu a zabraňuje vzniku stojatej zóny. Vyrobené podľa technológie chumáčovanie-metódy: o'objemnú vlákniny simuláciu trávy, ktoré je tkané do vysoko elastická Foundation, ktorá je potom pokrytý latex. Tkaniny vyrobené z polypropylénu, polyetylénu, alebo v ich kombinácií, ktoré určuje životnosť a nákladov na pokrytie.

Polypropylén trávy najviac charakterizuje vysoká hygroscopicity, odolnosť, dobrá otváravé a posuvné, optimálneho odrazu m'loptu. To vydrží veľa cyklov zmrazovanie a rozmrazovanie.

Stohovanie systém a odvodnenie umožňuje prevádzkovať hracie pole v daždi. V závislosti na spôsobe inštalácie z umelej tráve'bylinné súd je rozdelený do nabíjanie (s vrstvou z kremičitého piesku a gumových granúl) a nenasytnye. Náplň umožňuje nastaviť výšku 'stonky' a hustota pokrytia v závislosti na šport, ktorý je v určitom priestore.

Vďaka plnenie trávy gumy granulates vyhnúť 'starostlivosť' pokožky športovcov na padajúce na trávniku. Na nesisypsau tráva by sa mali uplatňovať závlahovej vody. Farebnú schému umelej tráve sa skladá prevažne z 2 farby: zelená a červená, ale je tam aj kolekciu, ktorá obsahuje rôzne farby - žltá, modrá, hnedá a iné farby.

Starostlivosť o umelej tráve, na rozdiel od prírodných, prichádza na čistenie cudzie predmety. Na tejto stránke je možné hrať v podstate 24 hodín denne, 365 dní v roku za všetkých klimatických pásmach.

Typy umelej tráve, určené pre rôzne druhy športu (pozri Obr. ), Majú rozdiely v surovín, výška, hustotu, štruktúru VLASU, rozsah materiálov, s následným vyplnením alebo bez nej, atď.

Preto pri výbere povrchu hracej plochy, musíte si pre ňu definovať priority v štadióna športy (futbal, hokej, atď.) a najvyššiu úroveň údajné súťaže.


Umelá tráva'Yana poschodí kremičitým pieskom výplň spĺňajú všetky požiadavky pre vonkajšie tenisové kurty (DLW):
1. umelý trávnik s pieskom;
2. stojan'súvisiace podporné vrstva (nepremokavé);
3. podpora vrstva;
4. monotonously / filter vrstva;
5. pôdy;
6. odvodnenie;
7. odvodňovacie potrubie;
8. vrstva piesku

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика