воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Odráža v zrkadlách

Dizajnéri hovoria, že najlepší spôsob, ako zmeniť inter'er - hang to zrkadlo. Psychológovia je, že častejšie ľudia pozrieť v zrkadle, viac ako seba, a gruzínska ľudová múdrosť hovorí : "chcem byť krásna - visieť v každej miestnosti, v zrkadle".



Dekoratívne možnosti zrkadlá, je široko používaný v moderných inter'Arah. Zrkadlá pomôcť skryť nedostatky, môžu vizuálne zmeniť veľkosť miestnosti a naplňte ju s svetle. Zrkadlo môže podporovať celkové štylistické riešenie inter'interiér, a môže byť v protiklade s ním.

Na pozadí tmavé stromy'drevené panely vyzerá dobre zrkadlo na rozdiel rám, napríklad pozlátené. Takéto zrkadlo prestávky tiaže a tuhosť inter'jer. Môžete si vybrať rám v rovnakej farbe ako stena, ale iné textúry.



Obývacia izba je obzvlášť dobre vyzerať veľmi závesné zrkadlá s tilt, okrúhle alebo podlhovasté horizontálne. Veľké zrkadlo môže byť zavesený na uhle k Windows - tak to by sa zdať, že Windows a viac svetla. Zrkadlo v jedálni vytvorí "reštaurácia" účinnosť, vhodné na slávnostnú večeru.

Ďalším spôsobom, ako opticky zväčšiť priestor - určenie polohy zrkadlá oproti sebe, vytvoriť nekonečný počet odrazov. Ak na pokrytie celej steny vyrobené na objednávku len zrkadlo plátno, je to vizuálne sa zdvojnásobí veľkosti miestnosti. Ale môžete obnoviť účinok a čiastočne aj s niekoľkými veľkými zrkadlami.



Zdobia spálňa klasický štýl zrkadlá vo sviežej Barokové pozlátené rámy, alebo dať do steny kolo zrkadlá rôznych priemerov. Ďalšou možnosťou je vypuklé zrkadlo nad posteľ. Okrem'jer odráža sa v ňom v skreslenej forme a v zrkadle druh obrázok. Okolo týchto zrkadlá by mali ponechať dostatok voľného miesta.

Obdĺžnikové zrkadlo bez rámu, vhodné pre takmer každú kúpeľňu. Drezom, v takom prípade si môžete vyzdvihnúť a nezvyčajných tvarov. Zrkadlo bude vyzerať oveľa efektívnejší vo zvislej polohe.



Na zrkadlo nezvyčajný tvar bol stratený v inter'Yeri, je lepšie zavesiť na hladké, pevné steny. Základné inter'Yeri forme rám môže byť viac prepracovaný. Ak rám je vyrobený z niekoľkých kontrastné textúry materiálov, účinok bude viac divadelného predstavenia.

Biele steny môžu byť zdobené zrkadlá, iný tvar a veľkosť. Tieto zrkadlo zber sa stane "súbor Windows", oživenie tmavé výhonky, a celá izba sa stane oveľa ľahšie.



Ak máte radi extravaganciu, na natieranie stien, môžete použiť fragmenty rozbité zrkadlá, ako leštené hrany. Zrkadlo črepy odrážajú svetlo nie horšie zrkadlo a pomôcť rozšíriť priestor. Z kusy zrkadlá môžu byť vykonané padwick a zavesiť ich na steny spálne.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика