среда, 3 сентября 2014 г.

Vyberte textílií pre Windows

Harmónia a symetria - východiskovým bodom projektu je pevný základ. Nevyhnutnou súčasťou taký pojem môže právom sa nazýva okno. Ak vnútra, z nejakého dôvodu, nie je harmónia, opraviť chyby, zlepšiť proporcie miestnosti, aby heterogénne otvorené v rovnakom štýle a zameranie pomôže premyslený dizajn okna. Na dlhú dobu sa záclony - hlavný prvok okna dekorácie. Dnes sortiment textilných výrobkov je tak vysoká, že nájsť jedinečný dizajn pre váš systém Windows nebude robiť žiadne ťažkosti. Na to potrebujete len fantasy a dodržiavanie niektorých jednoduchých pravidiel.






Než budeme pokračovať k výberu textilu pre systém Windows, sa musíme rozhodnúť, aké úlohy ste ležal na to. Ak záclony sú určené na ochranu budovy pred slnkom a ďaleko pred zvedavými očami, radšej husté záclony alebo Roman záclony zodpovedajúce farbe. Pamätajte si, ťažké závesy s drapériou nemohli zavesiť v malých miestností alebo priestorov blokovaný príliš veľa nábytku, ako sú vizuálne preplnené priestor. V takýchto prípadoch je lepšie uprednostniť Roman záclony s výstižný obrázok. Masívne rovnaké obrazy vyzerajú skvele vo veľkom pol-prázdne priestory, ako obývaciu izbu, alebo jedáleň. Ak okno izby majú výhľad na záhradu alebo na Severnej strane domu, ideálne možnosť stať svetlo organza záclony alebo šifón, ktorý nebolí pozerať sa von z okna a vyplniť izba s svetla a vzduchu. Krátke garniža hodváb (pre organza) alebo šifón ostatné farby sa dať úplnosť interiéru. Ak steny a nábytok v miestnosti je tma alebo veľmi sýte farby, vyhýbajte sa farebné čalúnenie Windows, vhodnejšie bude vyzerať biele alebo veľmi ľahké textilné požadovaný tón.

Farby záclony by mali byť vybraté nie len na základe farby riešenia miestnosti, ale tieto Všeobecné štylistické koncept. Tak záclony s malým kvetinový vzor bude vytvoriť atmosféru jednoduchosť a pohodlie, tmavé, silne zavesený záclony s obrázkom alebo široké Zlaté Kant dodáva klasický štýl pre váš interiér a prekladané - dodajú eleganciu a zdržanlivosti.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика