вторник, 25 февраля 2014 г.

Sprcha so vašich rukách 2006-11-22 13:24:33

Výstavby a rekonštrukcie.








Sprcha so vašich rukách
2006-11-22 13:24:33

Sprcha so vašich rukách

Pekné, ak je sprchovací kút, pohodlné a krásne. Urobiť sami, nie je ťažké, ak máte čas, materiálu, nástrojov a túžby. Sprchy s ploché palety alebo jednoduchý mozgov v podlahe, prejsť, vhodný aj pre deti a starších ľudí a nenáročná na údržbu. Áno, a v kúpeľni je priestrannejší.



Sprchové kabíny s šikmej podlahe.

Začína plánovať, kúpeľňa by pam'na pamäti, že v niektorých prípadoch je lepšie použiť sprchovacie kúty, a to sprchovacím kútom s šikmej podlahe. Tak, napríklad, usporiadané sprchy v telocvičniach alebo fitness centrách. Takéto sprchy môžu byť vybavené doma. Ak chcete nainštalovať mozgov (odborníci to nazývajú pasce), najprv je potrebné, aby prestávky v podlahe.

Pred strčil dlaždice, musíte pevne izolované prekrývajú, spoľahlivo ju chráni pred prienikom vody. Kamene by mali byť stanovené s miernym svahom, zostupne, aby sa vypúšťací otvor, aby sa zabránilo tvorbe kaluží a stojatej vode, na poschodí sprchovacím kútom. Ak ste sa rozhodli urobiť sami, povinné'uistite sa, že sa poraďte s odborníkom.

Výkon takejto práce si vyžaduje určité zručnosti a vedomosti. Skúsený odborník vám povie vám, ako začať a aké nástroje je lepšie používať.

Komentár:
- Šikmým poschodí sprchovacím kútom, uľahčuje jeho čistenie;
- Nebude hriech;
- Sprchovací kút môže urobiť akúkoľvek veľkosť umožní, aby vaše kúpeľňa;
- Najvyšší bod je križovatka podlahy, v kúpeľni; najnižší bod mozgov.

Ploché sprchovacie kúty v podlahe.

Budova walk-in sprchovací kút s žiadne kroky, budete si môcť vybrať ploché sprchovacím kútom zásobník s nízkou stranách. Ak chcete nainštalovať sprchovacím kútom zásobník, musíte najprv pripraviť pre neho platformu, tlačí prehĺbenie potrebné formu a veľkosť v cementových poterových podlahových.

Potom potrebujete určiť umiestnenie absolutórium. To závisí od toho, kde palete je vypúšťacieho otvoru. Inštalácia je jednoduchá: paleta je vybavená výškovo nastaviteľné nohy. Nastavenie zásobníka, nezabudnite vziať do úvahy hrúbku a úroveň podlahy, kúpeľňa, ktorej sa až k nemu pripojiť. Po kúpeľňa podlahe je položený, sútoku s palety môžu otočiť, pomocou špeciálnych chodníku. Na povrchu palety by mali mať malý sklon, je potrebné pre hladký tok vody.

Komentár:
- Rýchla inštalácia vďaka súbor montované diely:
- Sprchovací kút zásobník je jednoduchá inštalácia vďaka prítomnosti nastaviteľné nohy; - spoločne s zásobníka, ktorú si chcete kúpiť, nízke lemovanie po obvode; - kabíny s palety majú tú výhodu, že si vyžadujú v zostave tých, sanitárne zariadenia, ktoré sú potrebné pre kajuty s šikmé podlahy a kĺbov.
ZDROJ: Časopis "Master"

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика