среда, 26 февраля 2014 г.

Slnko architektonické sklo StopRay 2006-11-02 19:26:44

Výstavby a rekonštrukcie.

Slnko architektonické sklo StopRay
2006-11-02 19:26:44


Slnko architektonické sklo STOPRAY "Stopray" je sklo, ktoré zaručia mimoriadne vysoký slnko a tepelný výkon v dvojité Okná. Tento typ skla sa nazýva selektívna, ako poskytuje maximálnu priepustnosť pri nízkych solárny faktor. Sklo povlak "Stopray" sú použité v konštrukcii budovy, zariadenia priesvitných zastrešenie nádvorí, štrukturálne zasklievanie, atď.,

Skupina Glaverbel vyrába sklo "Stopray" o 20 rokov, ale na ruský trh tejto značky s'nedávno sa objavil v polovici roku 2002. Produkty koncernu je neustále zdokonaľované (a Stopray" nie je výnimkou), takže sklo, ktoré bolo vyrobené v 10 - 15 rokmi, podľa ich parametre sa líšia z materiálov rovnakého mena, vyrobené v súčasnosti.
Najmä, nová generácia sklo s tzv. "dvojité strieborné pozlátené" nielen, že má lepší výkon vlastnosti, ale aj na zmenený vzhľad. Plne spĺňajú požiadavky modernej Európskej architektúry na priesvitné štruktúry, podstata, ktoré môžu byť znížené na nasledujúcu definíciu: "minimálne secularity a maximálnu transparentnosť pri maximálnej úspore energie a solárnej kontroly vlastnosti.
V súčasnosti sortiment "Stopray" obsahuje viac ako tucet titulov okuliare, majú mierne farebný odtieň ("ELITE" - zelený, "SAPFIR" modré a tak ďalej ), neutrálny tón ("CRISTAL", "NEUTRÁLNY"), alebo zrkadlo (STRIEBRO) pokrytie, ale spoločným znakom týchto materiálov je, že z hľadiska prenos svetla a úspory energie, nie sú horší najlepšie príklady energeticky úsporné sklo. Osobitný záujem je "ENERGIA" (iný názov "Planibel ENERGIE") - transparentné sklo série "Stopray"je úplný nedostatok farebné odtiene, veľmi vysoký prenos svetla a (aj keď to je) krásne slnko-ochrana vlastnosti.
Vlastne "Stopray" je multifunkčný sklo, ktoré, ak sú inštalované v pohári (v kombinácii s riadnym sklo float), umožňuje riešiť problémy na úsporu energie a ochranu pred slnkom pri zachovaní nevyhnutnej úrovne prenos svetla a zabezpečenie vzhľad fasády. Okrem toho, zníženie nákladov na vykurovanie a klimatizáciu budov, ktoré dosiahnutý s použitím okuliarov "Stopray", je aplikácia veľmi sľubne na neustály nárast cien energií.
Sklo "Stopray" je vyrobené v Belgicku a je vedecky podložené (medzi architektonické okuliare) produkt spoločnosti Glaverbel.
Výrobný proces zahŕňa činnosť povlak na povrchu float-sklo zlúčeniny kovov vzácnych zemín (8 alebo viac vrstiev), ktorý je produkovaný v magnetron typu zariadenia, a dĺžka technologickej linky je približne 100 M. Náter sa aplikuje metóda katoda sputtering v hlbokej vákuové sklo listov, maximálne množstvo, ktoré je h mm formát ("Jumbo"). Hotové skla sú Balené v špeciálnom spôsobom, vo vnútri obalu je umiestnený adsorpčné, podporuje potrebnú úroveň vlhkosti, a v tejto forme "Stopray" je dodaný zákazníkovi.
Z hľadiska dopravy, skladovania a praktické využitie "Stopray" sa nelíši od iných energie-úsporné sklo u m'ako rozprašovanie. Maximálne rozmery skla ("Jumbo") obmedzené na existujúce zariadenia a pre našu krajinu v súčasnosti sú 3500x2500 mm Ak je to potrebné, dvojité Okná sú väčšie veľkosti môžu byť vyrobené v Belgicku, Holandsku a českej Republike a v žiadnom okamihu dodaný zákazníkovi.
Prvé skúsenosti z uplatňovania sklo "Stopray" v našej krajine - Autosalon "Gregory Kar" (S. Peterburgu), celková plocha zasklenia, ktorý prekročil 2500 m2. Vo výstavbe je pomerne malý (cca 400 m2)'objekt v Voronež, pre zasklievanie skla je použitý "Stopray" nie zrkadlový efekt.
Priesvitné materiály, ako Stopray", ktoré spravuje a ostatné firmy, ale pokiaľ ide o prenos svetla, ochrana pred slnkom a úspory energie, ako aj nedostatok secularity produkty Glaverbel, určite, zastáva vedúce postavenie.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика