пятница, 28 февраля 2014 г.

Krídlové Okná: dizajn, funkcie, výhody a typy

Krídlové Okná: dizajn, funkcie, výhody a typy


Krídlové Okná: dizajn, funkcie, výhody a typy Väčšinu času väčšina ľudí trávi v interiéri - doma alebo v kancelárii. Je preto zrejmé, že klímu v obytných a kancelárskych budov je veľmi dôležité. To by malo byť pohodlné pre človeka. Ak chcete vytvoriť mikroklímu v priestoroch musí byť udržiavaná optimálna pre ľudské telo teplota, vlhkosť, atď., a jedným z dôležitých spôsobov, ako vytvoriť také podmienky v priestoroch sú strešné.

Výhody inštalácie svetlíkov

Výhody krytý strešných Okien, okrem estetiky, existuje veľa. Po prvé, mali vytvoriť v priestoroch také podmienky, ktoré budú priaznivo ovplyvňujú zdravie'th ľudia prítomní v miestnosti, kde je svetlík. Ako Windows je naplnený prírodné svetlo každého rohu miestnosti, a na slnku je dôležité vytvoriť optimálnu polohu pre muža, príjemnú mikroklímu.

Okrem toho, umožňuje človeka cítiť šťastný a radostný, dobrý pocit.

Aj strešné poskytovať stály prívod čerstvého vzduchu do miestnosti, ktorá pomáha znížiť pravdepodobnosť, prechladnutie alebo alergie, poskytuje trvanlivé, čo znamená zdravý spánok.

V zime a v lete, je v miestnosti s Krídlové Okná vytvára príjemnú teplotu. Takže, v lete, na poschodí v podkroví bude v pohode, a v chladných ročných obdobiach - teplé a útulné. Hlavné výhody strešných Okien sa zabezpečí optimálne vetranie a osvetlenie v miestnosti. Ďalšie výhody, ale v neposlednom rade, môže byť považovaný za krásny výhľad ich otvorením a miestnosti ochranu proti poveternostným vplyvom.

Moderné konštrukcie okien sú schopní upraviť hlavné parametre vzduchu automaticky alebo ručným spôsobom. Preto sú skvelý spôsob, ako vytvoriť v miestnosti maximálne pohodlné pre človeka, životné podmienky a zdobiť dom.

Komponenty dizajn svetlíkov

Moderný dizajn strešné Okná sú systém pozostávajúci zo šiestich hlavných komponentov. Tieto komponenty patrí: strešné Okná a rolety a závesy, svahy, platy, markízy a žalúzie, izolácie a chránič okna.

Strešné okno štrukturálne a funkčne môže byť viacero typov. Okrem toho, že sa líšia vo veľkosti, fyzicky, môžu mať rukoväť pre otváranie, ktorý sa nachádza v hornej, alebo dolnej časti. Žalúzie a záclony určený pre strešné Okná, potrebné pre dekoráciu miestnosti a zmena parametrov klímy v ňom.

Napríklad, v lete žalúzie a záclony limit prenikaniu tepla a svetla do miestnosti a zakryť okno otvorenie. V zime, tieto prvky zabezpečujú uchovanie tepla v miestnosti, tak, že oni kúrenie. A okrem toho, rolety a žalúzie, strešné môžu mať aj moskytiérou.

Zjazdovky sú potrebné pre dekorácie miest inštalácie. Mount svahoch je jednoduché, je to ľahké nainštalovať a nezávisle. Nepoužívajte nechty a nie vytvorené medzery medzi svahu a stenou. Ak chcete zabezpečiť správnu cirkuláciu vzduchu a optimálnu úroveň prenos svetla, svahy súbor otvorený typ. V hornej časti svahu je vždy vodorovnú plochu podlahy, a spodná časť, ktorá je kolmá k podlahe.

Ďalším prvkom systému - platy. Platy manzardovou Windows funkcia spojenie okna do strešného krytu, t.j. s keramická dlažba, kovové dlaždice, bituminized dlaždíc a iných strešných krytín. Pre každý typ strechy je vyrobená príslušnú mzdu. To môže byť plat pre ploché strechy alebo plat s rôznymi výška profilovanie.

Tak, plat, ktorý má výšku profilované strešné 3, 5 cm, určené pre kovové dlaždice, keramické obkladačky a iných strešných krytín. Plat pre ploché strechy je určená na pripojenie box s strechy, šindle. A pre vysoký profil strechy pri použití cementu-piesok dlaždice, keramické dlaždice sú špeciálne platy výška profilovanie viac ako 4, 5 cm.

Žalúzie a markízy,'v Spojených okenice sú ochranný štít miestnosti pred nadmerným teplom a slnečným žiarením, ktoré zabraňuje prehriatiu miestnosti aj v najhorúcejších dňoch. V zime, naopak, žalúzie a markízy zabezpečiť zachovanie tepla v miestnosti. Okrem toho, žalúzie, v kombinácii s ventilačné.

Aj Krídlové Okná Velux a výrobky iných výrobcov, bol tak dôležitý komponent, ako izolácia a Tobar'jer. Teplo zástera súčasne vykonáva niekoľko funkcií. Po prvé, chráni oblasti inštalácie systému Windows z úniku chladu, mrazu a kondenzácii. A druhá funkcia tepla zástera - poskytuje jednoduchý a spoľahlivý montáž okna.

Takže, všetkých šesť súčasti strešných Okien poskytujú spoľahlivú prevádzku systému Windows, a tiež slúži na vytvorenie optimálnej mikroklímy v každej miestnosti, v závislosti na jej funkčné zaťaženie a funkcie, interiérový dizajn'jer.

Typy strešných Okien

Okrem štrukturálne rozdiely, svetlíky sú rôzne a funkčné. V závislosti od toto, vyrába niekoľko typov Okien. Toto okno, ako streche, alebo dvere pre studenej izby, anti-lietadla okno alebo svetelný tunel.

Strešné okno, kombinuje typické vlastnosti Windows a s prístupom na strechu, sú veľmi pohodlné dizajn. Sú vhodné pre strechy, ktorá musí byť riadne udržiavané, napríklad na monitorovanie stavu ventilačné kanály, alebo komínov, inštalované na streche. Tieto Okná sú určené pre inštaláciu v miestnostiach, ktoré sú vykurované počas celého roka.

Konštrukčne môžu byť pravej alebo ľavej ruke, a otvoriť v priečnej osi. Na výrobu Okien, strechy, použitie, predovšetkým vysokej kvality tri vrstvy dreva, ktoré sa následne lak aj v troch vrstvách. Pre systém Windows tohto typu, tiež byť inštalované s uhlom sklonu strechy od 15 do 85 stupňov, a za ne môžete použiť všetky existujúce príslušenstvo. Výnimkou je iba žalúzie. Aj pri inštalácii systému Windows, sa odporúča urobiť na streche platformu alebo krok, ktorý je zvyčajne nie je súčasťou dodávky výrobkov.

Ďalším typom strešných Okien sú Windows-poklopy, ktoré sú nainštalované v studenej priestor, aby si pohodlný prístup k nástroje alebo strešné krytiny. Otvorte tieto Windows aj na priečnej osi. Platu, zvyčajne je už nainštalovaný v konštrukcii okna. Pre pohodlné používanie voliteľných strešné okno inštalácia krok. Môžu byť namontované na streche, uhol, ktorý je 20-65 stupňov. Konštruktívne poklopy môžu byť doľava alebo doprava, a okrem toho, strešné Okná majú mechanizmus ak chcete otvoriť strešné okno hore.

Ploché strechy je zvyčajne namontované anti-lietadla okno, že je hluchý okna v streche, vybavené dome-tvarované sklo. PL okna majú často diaľkové ovládanie a môžete ľahko otvoriť ventilovať podkrovných priestorov. Rám pre takéto okno, zvyčajne vyrobené z PVC a na výrobu skla dome používajú tri vrstvy, triplex sklo. Výška tohto dome nemôže byť väčšie ako p'atacati cm. Namontované anti-lietadla okno na streche s svahu až na p'atacati stupňov.

Ak izba nie je možné nainštalovať fasády alebo strešné okno, potom použite svetelný tunel. Inštaluje sa rovnako ako bežné strešné okno. Po prvé, strecha je nainštalovaný platformu, priemer 35 mm, ktorá sa tiahne tunela, ktorý má okrúhly tvar. Tento tunel, zvnútra pokrytý špeciálne zloženie, ktoré má vysokú albedo. Zobrazí tunela svetlo na strop podkrovia, kde je namontovaný krásne zasklenie. Nastavenie osvetlenia tunela, môžete zabezpečiť, luminous flux aj v tých oblastiach, kde nie je možné inštalovať svetlíkov. Vlákno môže mať dĺžka 145 - 185 cm. K dispozícii sú aj modely, ktoré majú svetelný rôzne veľkosti od cca 40 palcov dvoch metrov. Odborníci tiež odporúčajú nezabúdať na otepľovanie svetla sprievodca pri stanovení dĺžky tunela. Tým sa zabránilo kondenzácii vo vnútri rúry.

Vetranie, bezpečnostné a anti-vandal ochrany svetlíkov

Okrem týchto štrukturálne a funkčné vlastnosti, svetlíkov, by mali mať dobré vetranie a anti-vandal ochranu. A zabezpečenie ich bezpečnej prevádzky.

Otvory sú súčasťou manzardovou Windows, a môže byť viacero typov - vetracie medzery automatizované a ventilačné medzery so západkou. Okná s automatické vetracie štrbiny veľmi pohodlné, priestor dostane optimálne množstvo vzduchu, a ponúka príjemné prostredie. Nie je dovolené extra chladenie podkroví.

Okrem vyššie uvedených výhod strešného systému Windows - úsporné osvetlenie, čerstvý vzduch, estetika - takisto musia byť bezpečné pre človeka. Používa sa pre tento nárazu-odolné sklo vo Windows, a tiež vziať do úvahy príslušné predpisy a normy pre strešné Okná vo výrobnom procese. Tak, okenné konštrukcie vystavené príslušné skúšky na pevnosť, podľa ktorého musia byť zaradení do triedy bezpečnosti. Tieto triedy existujú p'Yat. Najvyššie bezpečnostné triedy - p'piatej triedy je priradené štruktúru, ktorá vydrží padajúce predmety s hmotnosťou 50 kg z výšky 0, 95 metrov. To je veril, že okno so bezpečnostná trieda tretích p'piatom sú kvalitatívne a sú absolútne bezpečné pre človeka.

Napríklad, Krídlové Okná Fakro alebo Velux majú bezpečnostné triedy od tretieho, ktorý je schopný odolať pádu predmetu, z výšky 45 cm. Tieto Okná majú nainštalované v streche, strecha ihrisku, čo je menej ako 30 stupňov. A ak údržby strechy roofer alebo iný pracovník príde na strešné okno, jeho dizajn bude zostať bez úhony.

Anti-vandal ochranu Windows zabraňuje votrelca do domu cez povalu. Mnoho spoločností rozvoji systémov a mechanizmov na zabezpečenie spoľahlivej a vysoko kvalitné anti-vandal ochranu konštrukcií, strešných Okien. Na takéto systémy a mechanizmy sú posilnené záclony a osobitným spôsobom vystužené PVC alebo stromy'Jan rám okna výstavby, ako aj trvanlivý a spoľahlivý systém otvárania a zatvárania Okien.

Okrem toho, návrhy zahŕňajú ďalšie profily z ocele, čo robí hacking Windows šrot a iné podobné zariadenia je prakticky nemožné.

Aj systém vandal ochrany sú viac odolné a hrubé skrutky, ktoré vkruchivayutsya v tele pod uhlom štyridsať p'päť stupňov. Tak, to je najviac odolné a spoľahlivé upevnenie všetkých mechanizmov a konštrukčných prvkov okna. S externými stranami zriadený špeciálny plech s hrúbkou viac ako dva milimetre, ktorá zabraňuje manipulácii. Všetky prvky a mechanizmy anti-vandal ochrany systému Windows, aby hack je prakticky nemožné.

Krídlové Okná je schopnosť zabezpečiť neustály prístup k čerstvej a čistý vzduch, prírodné osvetlenie miestnosti a zdobia okrem'jer podkroví. Výber modelov osvedčených výrobcov, môžete si byť istí, spoľahlivosť, odolnosť a bezpečnosť dizajn okna.

Prejsť na: Krídlové Okná a podkrovné schody - > Otvoriť podkroví


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика