пятница, 28 февраля 2014 г.

Priestor pre vaše dieťa

Priestor pre vaše dieťa

Prečo deti potrebujú svoj vlastný priestor? Žiť v jej vlastný spôsob, ako ho vytvoriť v nej, detský svet. "Čo najlepšie a najviac kreatívnych dní v mojom živote som sa cítil ako dieťa, ktoré sa hrali na brehu obrovský oceán". Tieto slová patria do Newton, veľký fyzik.
Škôlky

Aký by mal byť nábytok?

V detskej izbe a nábytku by mali byť dieťa - to je axiom. A každý vek má svoj vlastný dizajn ich vlastný nábytok. Najprv pokúsiť s'zistiť, čo nábytku, ako vaše dieťa. Možno budete musieť hľadať nielen nábytku salóny a výstav. Ak tieto túry v "estetiky" opustí vaše dieťa ľahostajný - to je úplne normálne, pretože deti sa zaujímajú o dizajn výrazne menej, než u dospelých, že sa viac zaujíma o udalosti. Podujatie, ktoré bude si dávať pozor na vaše šesť-rok-starý syn niektorých skrinke, je možné, že on sa bude "veľmi cool" sedieť v Skrini s lampu alebo sviečku.

Detské vnímanie trochu bohatší náš dospelých, čo mu len na úroveň profesionality. Prečo sa snažiť pomôcť svojmu dieťaťu stať skôr pre dospelých.

Koniec koncov, môžete si objednať absolútne neštandardné nábytok pre svojich potomkov, a to môže byť vykonané na vaše náčrty a skice mladých talentov. Mimochodom, z pohľadu vzdelávania, by bolo pekné, aby sa tieto náčrty spolu. Dozviete sa o vaše dieťa veľa. A ak sa niektoré nábytok je jednoduchý a originálny - urobíte sami pri pohľade ho, alebo s ním, sa dozvie veľa o vás, a to bude pozoruhodný príklad vzdelávania.

Materiály na výrobu nábytku

Pár slov o materiály na výrobu nábytku. Najlepšie je použiť borovicového nábytku štíty, ktoré si môžete potom kryt niektoré prírodné lak impregnovaný voskom, alebo vôbec nemá kaziť prírodné krásy a integrity. Ak sú dobré pri kreslenie, niečo krásne môžu byť zastúpené, napríklad, akvarel právo na čisté a jemné povrchové borovice. Takýto Úprimný a úprimné samozrejme vaše nápady budú nadšene vníma detské srdce.

Mimochodom, z Európy na dovoze dobrý materiál - MDF. MDF je takmer rovnakú štruktúru ako drevotrieskové Dosky (dtd dosky), ale pilín, ktoré sa používajú na výrobu MDF, oveľa menšie, ako drevotrieskové Dosky, takže MDF často preložené ako "tuhé frakcie. Okrem toho, pilín v MDF lepené lignín a parafín, ktorý tiež dáva dôvodov hovoriť o životné preferencie MDF viac ako drevotrieska. Drevotrieska, naozaj, je lepšie nepoužívať, ako piliny v nich stáť'súvisiace formaldehyd živice, ktoré, sušenie až v najbližších dvoch-troch rokov, jed, do istej miery vzduchu v interiéri. MDF, samozrejme, je lepšie, ale drahšie. Nábytok je vyrobený z borovice a bez akejkoľvek dyha, najviac ekologicky priaznivé.

Posteľ

Ak chcete, aby vaše dieťa zdravé spanie, posteľ by mala byť stromy'Jana. Deky, matrace a posteľná bielizeň musí tiež byť vyrobené z prírodných materiálov, pretože umelej hmoty bude naelectricity počas spánku.

Odborníci radia: posteľ lepšie miesto tak, že počas spánku dieťa bolo, ktorým sa pozdĺž vektor magnetického poľa Zeme - hlavou na Sever, nohami na Juh.

V snahe mať plnú záruku počas spánku, je potrebné, aby v detskej izbe nemal žiadny TELEVÍZOR, žiadny počítač''yuter: vzduch z týchto zariadení veľmi elektrifikovaná. Ale ak sa už stáť a bojovať s touto skutočnosťou je veľmi ťažké na hodinu alebo dve pred "koniec", ktorý je pred spaním, miestnosť by mala byť dobre vetrané.

Lekári tiež odporúčajú, aby v detskej izbe bolo čo najmenšie, lesklé veci: zrkadlá, leštené kovy, sklenené stoly, vázy). To je veril, že prítomnosť zrkadlá u detí môže spôsobiť vážne poruchy spánku dieťaťa.

Mimochodom, psychológovia radia aj steny na farby nie je lesklý, a len Matnou farbou. Okrem toho, matný biely povrch vždy vyzerá jasnejšie biele lesklé - žiarivé odlesky vytvára dojem, že ďalšie plochy sú tmavšie.

Rastliny a zvieratá

Na začiatku minulého storočia náš rodák akademik N. G V pohode navrhol, že stromy a tráva prideliť atmani. Sú ľahko absorbovaný v pľúcach človeka, pričom je katalyzátory biochemických procesov metabolizmu v tele. Na atmotaanerm teraz za Aeron, ozón, a prchavých phytoorganic látok, vníma osoba, ktorá je vo forme pachov. Zmesi svetlo phytoorganic látok zvyčajne nazývajú esenciálne oleje. Z toho vyplýva, že osobitná pozornosť by sa mala venovať výber rastlín v škôlke. Kvety by mali byť, ale užitočné.

Veľmi dobré, ak vaše dieťa v miestnosti bude kvety, napríklad ruže a Jazmínu. Lekári hovoria, že vôňa kvetov stimulovať myslenie a zlepšenie mozgovej cirkulácie.

Ľudia v miestnosti, ktorá živé ruže a Jazmínu cíti vždy veselý, energický a zdravý, zabúdanie vecí, ako sú únava a zlá nálada. Existujú rastliny lekári.

Rozmarín bude pomáhať tým, ktorí sú chorí s dýchacieho systému ochorenia: chronická bronchitída, pneumónia, bronchiálna astma.

Pelargonium parfumované alebo pelargónie je dobrý liek na poruchy nervového systému, neurózach, nespavosti. Upokojujúca vôňa muškátového muž bol všimli ľudia v staroveku.

Ale málokto by mohli samy kvety - oni majú zatiaľ na správne miesto. Tam, kde je to potrebné, po prvé, rastliny potrebujú svetlo, a po druhé, že nemajú radi prievan. Ponor okrem rozptýliť užitočné pre vaše dieťa esenciálne oleje. Preto by bolo vhodné, ak organizujete zelená oáza tam, kde je svetlo a niet ponoru.

Vďaka vedcov, teraz vieme, že všetko, čo povedal o rastliny môžu byť pripísaná na zvieratá. Rovnako - v pozitívnym spôsobom, a spevňujúci účinok na ľudí a mačiek a psov. Nemeckí lekári'zistil, že majitelia štvornohých priateľov takmer netrpia také ochorenia, ako hypertonia, menej náchylné na únavu, trvalejšia.

Nebojte sa neporiadok

Nechajte vaše dieťa bude mať všetko: klavír, a ruže, a jazda na horskom Bicykli, a pes, a mnoho ďalších vecí. Konieckoncov, to je stavebných blokov jeho osud, Základom jeho budúceho života.

Dieťa zahŕňa hudbu veľmi hlasno... Dieťa kresliť obrázky na stenách alebo podlahe... Požiare gule zbraň na ceste hmotnosť... Normálne, je potrebné za neho.

Západní psychológovia uskutočnili experiment. V publiku, kde sa zhromaždil veľký počet zapojených študentov rôznych podnetov: audio, zrakové, čuchové. Niečo zarachotil, niečo, vrstvené, potom, prepáčte, rozbit. Pred a po tomto postupe študentov riešiť úlohy. Ukázalo sa, že po ohňostroj, ktorý sa predstavil profesorov, väčšina študentov sa rozhodol navrhované úlohy rýchlejšie a viac originálne.

Vzdelávanie dieťaťa, sa nebojí hluk a zmätok a strach len jednu vec: že vaše dieťa nebolo v tej istej menšiny, ktoré, žiadna reakcia na niečo, nie sú schopné tvorivosť, originalitu myslenia. Ako povedali v dávnych dobách, najlepší spôsob, ako zabiť všetky talent je všetko, čo mu odoprieť.

Autor: P. Sapunov

Zdroj: www. salon. tým,
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика