четверг, 27 февраля 2014 г.

Pena betónových blokov nevýhody

Pena betónových blokov nevýhody

Pena betónových blokov, na stenu bloky vyrobené z pórobetónových, ako penová betónu. V procese intenzívne miešanie popol, piesok, cement, voda a peny, ktoré tvoria veľký počet malých pórov distribuovaných približne o'objemu bloku. Zmes sa naleje do špeciálnej formy, v ktorej squared preč.


Najviac často rozprával o výhodách, ktoré vyplývajú z peny betónu, ale má tú nevýhodu, peny betónu? Pena betónových blokov nepochybne má svoje nevýhody, rovnako ako všetky stavebné materiály, ale oni nie sú tak výrazné.

Nevýhody pena betónových blokov:


  1. pena betónových blokov pomerne krehké, takže keď stavba domu z peny betónové bloky by mali byť uchovávané pevné Základy - pilot alebo pásky. Bude najlepšie monolitických stropov, ale táto Nadácia je pomerne drahé, aby sa, ako to vyžaduje veľa výstuže a betónu. Na vybudovanie steny musia byť posilnené každú radu 3;
  2. pena betónových blokov absorbovať vodu. Absorpcia vody z peny betón je približne 14%. S nárastom vlhkosti pena betónových blokov značne znižuje ich tepelnú úsporu vlastnosti. Preto, počas výstavby domu je potrebné organizovať dobrý hydroizolácie medzi Základom a steny a chrániť steny od vlhkosti zvonku;
  3. pena konkrétne má vysokú priepustnosť pary, aby ste ho vyriešili, ste mimo používať bariéru. V tomto prípade, steny nebude absorbovať vlhkosť zo vzduchu počas dažďa. Parozábrana pomáha dosiahnuť optimálnu úroveň vlhkosti vzduchu v miestnosti;
  4. Bloky môžu mať nepresné geometrické rozmery. To sa deje preto, že sa na predaj veľký počet blokov od malých výrobcov, ktorí používajú nekvalitný formy. Rozmery jednotky môžu byť rôzne, na 2-3 cm. Takéto nedostatky vplyv hrúbka zvaru. Hrúbka zvaru má nielen negatívny vplyv na vzhľad budovy, ale aj na tepelnú vodivosť.

Pena betónových blokov, nedostatky, ktoré nie sú tak početné, umožňuje stavať rýchlo, spoľahlivo bývanie. Ak budete pozorne sledovať konštrukčné technológie, nevýhody pena betónových blokov takmer nie je viditeľné, okrem toho, že sú viac než kompenzovaný nízke náklady a vysokú rýchlosť výstavby.

Ak chcete vedieť, aké sú prepojky betónom alebo pieskom-konkrétne M300, prečítajte materiálov z tejto časti, a Vy sa dozviete veľa užitočných informácií o moderných stavebných materiálov.

Dúfam, že tento článok bol pre Vás užitočné, a teraz Budete môcť zakúpiť príslušné bloky postaviť dom.



Články na tému:

  • Optimálne hodnoty claydite
  • Horčík horečnatého písmená
  • Farba mriežky
  • Polyuretánový tmel
  • Piesok-Konkrétne M300
Kategória: Materiál na opravu
Dátum: 11. Júna 2012
Tagy: materiály na opravu

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика