среда, 26 февраля 2014 г.

Prestavba

Mnohí, ktorí sa snažia zlepšiť svoje bývanie ťahom nadol steny (a / alebo výstavby nových), dohodnúť na opätovné plánovanie projektu? Mnohí ocenia dostatočne demolácie tieto alebo tieto steny, ktorá sa zameriava nielen na kráse, ale aj na bezpečnosť priestor?

Ako majster sa povedať, že existujú prípady, keď voláte zákazníkov a žiada, aby remake "work" majstrov. Príchod na o'CT, chcem zablahoželať zákazníkovi, že po takejto "work" nie zrútil strop. A čo to znamená? Niekoľko možností: 1. chce zákazník ušetriť čas a peniaze, alebo nechce premýšľať o účelnosti takejto dohody, 2. zhotoviteľ lenivý premýšľať o dôsledkoch, alebo sa jednoducho nerozumie (Ó, hrôza! ).

Ale aj zbúranie vstavané Skrine môže byť uznaná za nezákonné opätovné plánovanie. A ak zhotoviteľ chápe, že tenké "lepenka" jeho steny bez nosnej funkcie nie sú, a môže byť bezpečne odstránené. Pre zákazníka to môže znamenať problém, ak, napríklad, on chce predať svoj byt.

Teraz a potom porozmýšľať, čo je viac dôležité pre zákazníka ušetriť peniaze a prenájom undecideds, že ", lacno a rýchlo" bude mať všetko, čo chcete (na následky opravu takmer nič moc, už bolo povedané), alebo stráviť trochu viac, ale tvoj život bude bez nežiaducich dobrodružstvo?

Príbehy koniec a opravy zostáva (s).


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика