пятница, 28 февраля 2014 г.

Ako použiť cement užitočných rád pre domácich majstrov

Ako použiť cement užitočných rád pre domácich majstrov


Ako použiť cement užitočných rád pre domácich majstrov V modernej konštrukcie cementu, je veľmi rozšírený, a to nielen v našej krajine, ale na celom svete. Tmel, používa pre rôzne stavebné práce, vrátane základov, alebo, ako stanovenie riešenie pre tehlové murivo. Okrem toho, cementu použiť s cieľom získať konkrétne, používané na výrobu betónu. Použitie betónu šíriť aj v priemyselnej a občianskej výstavby. Len vďaka cementu boli prijaté nové materiály, ktoré sa používajú v modernej konštrukcie. Cement, môže byť považovaná za dať vedúce miesto okrem iných materiálov používaných v stavebníctve. Výroba nových materiálov pre stavebný priemysel je založený na význam cement, ktorý je hlavnou zložkou takmer všetkých produktov.

Cement je časť prefa-monolitický betón, napriek tomu, že sa používa v azbesto-cement, stavebné riešenia, mnoho ďalších materiálov vyrábaných umelými prostriedkami; použitie cementom viazané jednotlivých častí v akejkoľvek budovy. Hlavným spotrebiteľom cementu sú ako veľmožov, ako ropný a plynárenský priemysel. Na základe cementu sa vyrába stavebné materiály, rôzne ich vlastnosti. Dnes cementu je celkom schopný nahradiť drevo, simulovať, tehla, s rôznych druhov, ako aj mnoho ďalších materiálov používaných v modernej konštrukcie.

Typy a spôsoby prípravy rôznych riešení

Steny a stropy naše domy sú omietnuté štyri druhy riešenia, z ktorých najrozšírenejšie sú štyri typy

  1. Riešenie cement
  2. Riešenie cementu, vápna
  3. Riešenie je limy a izvestkovo-omietky

Na základe niektorého z riešenia sú vody, výplň a spojiva. Vlastnosti riešenia závisí od počtu týchto komponentov. Riešením môže byť mastná, normálna a tenké
Mastná riešenie bude pracovať, ak zmes bude mať prednosť spojiva. Pripináčika takéto riešenie bude zvýšená, ale existuje možnosť, že Ústava bude dať trhliny.

Riešenie správny pomer sa nazýva normálna. Sila tohto riešenia je dostatočné na zachovanie a trvalo udržateľné druh povrchu. Ak zmes spojiva málo, takéto riešenie sa nazýva zlo. Sila toto riešenie nie je dosť, povrch stráca potrebnú kvalitu.

Malta

Recept na prípravu riešenia:

1. Je potrebné miešať vápna a piesku tak, aby výsledný pomer bol 1:3
2. Nalejte túto zmes s vodou a dobre premiešajte

Súlad získaných riešením môže byť upravená. Ak zloženie, sa ukázal ako vysoko likvidné, pridáme cement, ak je príliš hrubé - voda. V limy riešenie, môžete pridať omietky. Komponent je potrebné zlepšiť Shatavaesh riešenie. Na použitie tejto zmesi by mali, čo najskôr, ako izvestkovo-omietky riešenie zamrzne na 5 až 7 minút.

Cement

Spôsob prípravy cementu je podobná možnosť je popísané vyššie. Cement a piesok by mal byť zmiešané v pomere 1:3, zmes by mala byť zmiešaný s vodou. Ak riešenie sa ukázalo byť vysoko likvidnými, je pridaná cementu, ak ste naozaj husté, vody a piesku. Ak chcete použiť cement riešenie v hodinu. Z cementovej malty má dostatočnú pevnosť, je pravda, že zmes nie je plast. Takéto riešenie nie je vhodný na zalievanie malé praskliny a steny. Pre tieto účely je potrebné použiť cement-limy riešenie.

Cement-limy riešenie

Spôsob prípravy. Príprava zmesi cementu-limy riešenie je rovnaký ako v predchádzajúcich prípadoch. Jediný rozdiel je, že voda tu je zmiešaný s rozriedené bielidlo. Pevnosť a pružnosť cement-limy riešenie stačí na dobrý nalepiť na akýkoľvek povrch. Toto riešenie je v poriadku hotové steny a stropy.

Príprava stien pred oshtukaturivaniem

Kvalita a životnosť omietky priamo závisí od správneho príprava stien. Príprava povrchu je na čistenie stien prach a nečistoty, oleje a Gary. Najjednoduchšie práce je spracovanie novej tehlovej steny. Povrch musí byť flash s metlou a navlhčite vodou. Ak švy medzi tehly zatvorené s riešením, by mali prehĺbiť približne na 1 pozri Betónu a hladké steny je pripravený takto: najlepšie Shatavaesh riešenie povrch by sa malo zaobchádzať s kladivom, aby nadreck, pre tieto účely sa môžu používať sekeru. Kefa preč prachu a navlhčite vodou, potom by po spracovaní. Silné stopy nečistoty a špinu zostávajú na stenách, na povrchu, ktoré neboli spracované viac ako rok. Takéto povrchy by mali byť spracované starostlivo z prachu s kefou, dôkladne umyte s vodou a povinné'uistite sa, že pripraviť napsack. Ako počas prípravy nasechek od steny bude lietať ďaleko malé omrvinky, jeden by mal dodržiavať bezpečnostné opatrenia. Počas práce budete musieť dať aspoň okuliare. Nečistoty a prach z povrchu steny odstrániť štetcom s ocele štetiny. Ak je povrch steny nie je na odstraňovanie znečisťujúcich látok, spojky riešenia so základe oveľa horšie.

Stenu namaľoval olej farby, je potrebné jasné najviac opatrne, pretože je to na tomto základe, riešením nie je zabezpečená. Aj keď jej riešenie a palice, olejové škvrny sa preraziť na povrch.
Metódy výkres riešenia sa líšia od účelu sadry a závisí od jeho hrúbky.

Aplikáciou omietky riešenie špachtľou

S pomocou hladítka, je možné, aby riešenie na malé časti steny, alebo stropu. Pripravený roztok by mal byť kladený na Sokol - stromy'drevený box s rukoväťou na povrchu omietky útoky špachtľou. Sokol udržať opretý o stenu. Pomocou nástroja podľa pravidiel, sú menej znečistené. Pri použití žiletky, sa prudko vlna a okamžite zastaviť nástroj. V tomto prípade riešenie bude lietať z čepele jednoduchšie. Ak chcete získať roztoku zo zásobníka by sa mal pohybovať na nástroj v nádobe, od okrajov do stredu. Aby sa zabránilo striekajúcej blato na stene, jeden by nemal kefa preč lopatka. Proces v tejto práci, slová nemôžu popísať, pochopiť môžete priamo počas omietky.

Táto omietka s použitím panvici alebo lopatkou. Táto metóda sa používa v prípadoch, keď potrebujete hodiť ďalšie riešenie. Princíp fungovania je rovnaký ako v predchádzajúcom príklade - kefa preč a stop. Rovnako ako v prípade stierkou, budete potrebovať vhodné zručnosť.

Sokol, Stierkou - pravidlá vyrovnávacie

Bez ohľadu na spôsob a druh malty, omietky musí byť hladký. Sú používané pre túto operáciu Falcon a stierky. Pomocou týchto nástrojov môžete vyhladiť každú vrstvu, okrem prvého. Okrem toho, tieto nástroje môžu byť použité pre použitie dodatočnej vrstvy omietky.

Dĺžka semigrater by mali obsahovať väčší podiel ako vzdialenosť medzi majáky. Ak chcete, aby aplikácia omietky riešenie malá hrúbka, môže sa použiť namazyvaniem. Namazyvanie omietka je vyrobená z rôznych nástrojov. Hlavné tých, ktoré platia pre túto prácu - Sokol a semigraters. Pripravený roztok by mal byť kladený na povrchu nástroja a stlačte základu. Na stene omietky šíriť v pozdĺžnom smere. Hrúbka šíriť vrstvy, závisí od tlaku nástroja.

Prejsť na: Suché stavebné zmesi → Sypkých materiálov → Cement

Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика