среда, 26 февраля 2014 г.

Moderné konštrukcie okien pre rekonštrukcie historických budov'objekty 2006-11-02 19:28:58

Výstavby a rekonštrukcie.

Moderné konštrukcie okien pre rekonštrukcie historických budov'objekt
2006-11-02 19:28:58

Jedným z najdôležitejších prvkov fasády dizajn budovy je právom považovaný za oknom. História vývoja výroba okien umožňuje sledovať, ako skromný otvor na fasáde, určený pre svetlo a vetranie, boli postupne premenil z funkčná časť bývanie v skutočné umelecké dielo.
Podarilo navzájom historických epoch zanechali niektoré architektonické obrázky. Každý z nich má svoje vlastné štylistické funkcie, vrátane forma, pomery a charakteristika príjem rámovanie okenných otvorov. To je dôvod, prečo hlavné požiadavky predložené v reštaurovanie o'objekty z historickej alebo kultúrnej hodnoty, je rekreáciu pôvodný vzhľad fasády povrchy, vrátane obnovy zasklenie voľby, nie je v rozpore s architektonického štýlu budovy.

V súčasnosti medzi kapitálu firmy, špecializujúcej sa na výrobu okenných systémov, tam je veľa tímov, ktoré môže uplatniť nároky z titulu majstrov svojho remesla. Avšak, s maximálnou spoľahlivosťou, aby vytvoril obraz starého systému Windows, a potom znovu architektonického plánu autora, možno len master triedy. Medzi nimi je spoločnosť, "STELLA", široko známe, na ruskej stavebného trhu pre jeho schopnosť rozvíjať a riešiť aj tie najzložitejšie problémy z okna technológií. Počas desiatich rokov svojej činnosti spoločnosť dosiahla obrovský úspech a dnes, to nie je bez dôvodu, môže byť hrdí nielen na účasť pri implementácii modelu projektov, ale aj realizácia exkluzívnych zákaziek.
Hlavné miesto v výrobný program podniku je výroba stromy'drevené Okná a dvere. Pre kvalitu produktov, originalita výkon a zručnosť spoločnosť bola opakovane udelila ceny v rôznych súťažiach a odborným výkladom. Ale hlavné víťazstvo je vyhrali tendre za právo vykonávať tesárske práce pre obnovu množstvo historických o'objekty.
Je známe, že reštaurátorské práce môže byť len dôveryhodné umelcov, ktorí sú naozaj schopní cítiť plán stavitelia minulosti a uplatňovanie nových technológií a materiálov, stelesniť ducha vek v modernej konštrukcie okien. Ak však chcete urobiť presnú kópiu staromódny dosť. Obnovenie okna by mala nielen zápas štýlu budovy, ale aj na spĺňajú moderné tepelno-technické požiadavky: byť stanovené stavebné normy, tepelné, zvukové a prachotesný vlastnosti. Špecialisti spoločnosti bola pomerne náročná úloha: to bolo potrebné vypracovať variant konštruktívne riešenia, ktoré spĺňajú všetky tieto momenty. Vďaka tvorivé úsilie niekoľko kolektívov - Ústredné vedecké a obnova design dielne (tsnrpm) pod Ministerstvo kultúry ruskej Federácie a spoločnosť "STELLA" - takéto rozhodnutie, v skutočnosti jedinečné, sa podarilo nájsť. Hovoríme o okno úplne nový typ okno obnovenie, ktorý je vyrobený na modernej nemeckej technológie, ale je formulára a obraz "staré".
Obnovenie okna je okno jednotky, pozostávajúce z dvoch radoch roliet. Externé číslo, ktoré je okenice, ktoré sa otvárajú na fasádu budovy sú vyrábané v súlade s Európskymi normami (s trojitým presklením hrúbka 44 mm Európskej armatúr s dvoma obrys tesnenie) s jediným rozdielom, že nepriehľadné prvky okna blok reprodukovať štýl charakteristické pre toto, alebo, že historické epochy. V druhom riadku ventily so štandardom sklo 4 mm alebo opakuje, dizajn a vzhľad starej okenice, alebo vykonaný podľa projektu architekta v inom štýle. Všetky inter'Erna kovania (kľučky, zámky, katerkov neotáča, a tak ďalej ) je vyrobený na základe individuálnej objednávky v špecializovaných reštaurátorských dielňach. Každý z radov ventily má vlastné okno, umožňujúce inštaláciu súčasne alebo oddelene, a v sekvencii, ktorá sa zdá byť najvhodnejší. O výhodách samostatný spôsob inštalácie popíšeme neskôr. Takýto návrh okna blok ideálne spĺňa všetky požiadavky na obnovu metód rieši problém zachovania historického inter'interiéru a zároveň umožňuje vytvoriť potrebné mikroklímu v priestoroch zrekonštruovanej domy.
Všetky nosné a dekoratívne prvky obnovenie systému Windows sú vyrobené v modernom import zariadení s využitím domáceho rezné nástroje. Výsledkom je klenotník presnosť výroby samostatné detaily a, ako následok, - vysoká kvalita, Montáž hotových výrobkov. Prípustná odchýlka veľkosti štrukturálnych prvkov hodnôt poskytnutých na projekt nie sú viac ako 4 mm, ktorý je typický skôr pre nábytok ako drevospracujúci priemysel.
Pretože v štruktúre na obnovu okna je eurowindow má hlavné prevádzkové zaťaženie, vrátane vykonáva tepla, môžete sa zastaviť v ďalšie podrobnosti o návrhu funkcie.
Ako je známe, kvality a výkonnostné vlastnosti hotového stromy'drevené výrobky definované fyzikálno-mechanické vlastnosti surovín. Preto, výber a príprava zdrojových materiálov pre špeciálnu pozornosť. Preferencie je vzhľadom na eko-drevo mäkkého a tvrdého stromy (borovica, smrekovec, dub, a pod.). Na hotové výrobky spĺňajú všetky nevyhnutné požiadavky, vrátane estetické, právo-sušené drevo. Dostupnosť vlastných sušenie komory firme umožňuje vytvoriť optimálne spôsoby sušenia a plne riadiť proces prípravy dreva. Sušené drevo je podrobená dôkladnej skúške, je rez uzlov a rozhoduje o všetkých, dokonca aj jemné nedostatky. Potom hrúbka lamiel pozdĺžne na dĺžku na potláčanie spike a potom zlepené dohromady. Výsledkom je tri vrstvy zlepené lúč, z ktorých sa do prvej triedy dovážané zariadenia podľa nemeckej technológie vyrobené konštruktívne prvky otvorené: skrine (80 mm hrubé) a list, špeciálne prispôsobené na použitie v klimatických podmienkach Ruska.
High integrity serverov Spojených profily boxov a okenice dosiahnuť zamestnáva po celom obvode krídla dva okruhy tesnenie prírubové SV12 a SV33 (Nemecko). Navyše, na rozdiel pomerne bežné konštrukčné riešenia, keď slučky tesnenie na list je v blízkosti kovového profilu, drenážne systémy, "STELLA" takýto kontakt vylúčené (pečiatka platí len stromy'drevené povrchy), ktorý má pozitívny vplyv na izolačných vlastností celú obrazovku a zvyšuje životnosť tesnenia.
Vyrábaných štandardných okenných systémov sú vybavené pohodlné ovládanie príslušenstvo ISSA (Rakúsko), ktorý zaručuje spoľahlivosť obvod a bezproblémovú prácu počas dlhšieho časového obdobia (40 tisíc otvory). Na základe hardware ISSA je implementovaných niekoľko spôsobov otvárania: otáčavé, otáčavé-skladanie a skladanie a mcrosson možnosť vetrania.
Sklá v štandardnej Windows je dvakrát komory sklo hrúbky 44 mm (4-16-4-16-4). Pri inštalácii do rámu silikónové tesnenie sa používa, ktorá zabraňuje prenikaniu prachu a vlhkosti. V štandardnej verzii každého z troch sklo-package - leštené sklo top triedy M-1 dodané Bor sklárne. Podľa priania zákazníka namiesto jedného alebo viac sklo môže byť vložená nízke emisie, tónované alebo akýkoľvek iný druh okuliare. Je potrebné mať na pamäti nasledujúce skutočnosti: okno blok, nepriehľadné prvky, ktoré sú vyrobené zo stromov'drevené trámy, a svetlo clona-plnené zasklenie (4-16-4-16-4), už má potrebu Centrálneho Ruska izolačné vlastnosti (R0 - 0, 51 m2 OC / W). Takže otázka je jednoduchá výmena skiel o energetickej efektívnosti by sa mali riešiť na základe podmienok účelnosti. V roku 2003 spoločnosť "STELLA" plánuje otvoriť vlastnú dielňu na výrobu dvojité Okná, po ktorých výroba výroba okien bude úplne uzavretý cyklus: z hracej plochy na hotový výrobok.
Vo svetle otvorenia ventilov interné číslo nainštalovaný leštené sklo M-1, hrúbka 3, 4 alebo 6 mm Pomocou dekoratívne imposts a povlaky "vnútorné" Windows poskytnúť potrebnú formu. Všetky hardvérové interiérové žalúzie sú uvedené podľa historického vzoru, s loopback skupiny umožňuje zmenu polohy ventilov v 3 rovinách.
Ako vonkajšiu dekoráciu HOTOVÉHO okna bloky sú používané nátery tvoril pri uplatňovaní šetrné k životnému prostrediu, poveternostným vplyvom farba a lak kompozície na základe akrylátové kopolyméry. To je o maľovať systémy pre Zowosan (Nemecko) a Renokoll (Nemecko), ktoré zahŕňajú materiály pre pre-ošetrenie stromov'drevené lišty: všetky typy impregnáciu a primer a kabát, ako húšti, a farbenie. Systém Zowosan umožňuje takmer neobmedzený výber farby z hotového výrobku.
Za 10 rokov výrobnej činnosti kolektívne podniku sa nahromadili obrovské skúsenosti, projektovanie a výroba okenných systémov z dreva. Dnes spoločnosť "STELLA" pre takmer každú príležitosť, nájsť v reštaurátorských postupov, môže poskytnúť riešenia, ktoré najlepšie zodpovedajú architektonického štýlu budovy. Bez toho, aby boli dotknuté vonkajší vzhľad budovy môžu byť prehrávané na rôzne prvky okna, vrátane krivkový tvar. Je to preto, že v podniku je tu možnosť núdzového prechodu zariadení a softvéru v čo najkratšom podmienkach sériovej výroby neštandardných výrobkov. Vzhľadom na to, že výstavba zväzky na jednotlivých projektov je neustále rastie, táto výroba flexibilitu síce veľmi cenné skutočnosť, že sa odlišuje od spoločnosti iných spoločností zastúpených v kapitálovom trhu.
Medzi najvýznamnejšie projekty z poslednej dobe je objednávka pre obnovu stolárstva budovy výskumného Ústavu núdzové sa o ne starať. Sklifosovsky bol nazývaný v XVIII storočí. "Sheremetev dom" (autor projekt revitalizácie v Baltskom mori, Mogno). Tento pam'pamiatky architektúry jeden z prvých prišiel pod ochranou medzinárodnej organizácie UNESCO. Pre právo zúčastniť sa na obnovu z priehľadných konštrukcií (5 = 1000 m2) bojoval niekoľko špecializovaných firiem. Avšak, pre úspešné vykonávanie práce takéhoto rozsahu a komplexnosti, najmä v krátkom čase, potrebujeme nielen na vysokej odbornej úrovni exekútor, ale aj skvelé technické možnosti výroby sám. Percentuálny podiel manuálnej práce bolo potrebné znížiť na minimum, inak nového Windows by mohli byť veľmi drahé. Vďaka naše vlastné vynálezy špecialisti spoločnosti "STELLA" podarilo zmodernizovať výrobu a na stanovenie výrobného procesu obnovy systému Windows bez väčších nákladov.
Samostatná inštalácia fasádnych a inter'bariéra časti obnovenie okna umožňuje obnovu o'objektu v niekoľkých etapách. Napríklad, dátum, vyrobené a zmontované celá fasáda-sklo (250 m2). Teda, budova má uzavreté slučky, a vytvorili potrebné podmienky na výrobu omietky a maliarske práce. Vnútorná obnova leaf je plánované tak, aby boli nainštalované po dokončení procesu. Tento postup inštalácie zaisťuje maximálnu zachovanie funkčné a dekoratívne vlastnosti obnovenie okna. Naozaj, pre nikoho nie je tajomstvom, že až do okamihu prevzatia predmetu stavebné'objekt takmer každé okno blokovať stráca svoju pôvodnú kvalitu, najmenej 40%. Je to predovšetkým výsledkom trvalého mokrade dreva pri výkone omietky funguje. Navyše, tam je vždy riziko mechanického poškodenia nového stolárstva, pretože ochranné plastové fólie často nemajú plniť svoje funkcie.
Na tej istej schémy vykonáva inštaláciu a obnovy systému Windows z duba na iný o historických'objektu: budovy, ktorá je pam'kút architektúry XIX storočia (Ryumin trans., 2/10, strana 1. Autor projektu obnovy v Baltskom mori, Mogno). Ale s obnovy budovy knižnice Moskovskej štátnej Univerzity (ulice, na Mokhovaya, 9) zákazník bol doručený, mohlo by sa zdať, to'Jasná úlohou je, aby sa výmena Okien, nie zvnútra, ako sa zvyčajne vykonáva, a mimo. Okrem toho je jedným z hlavných podmienok, ktoré musia byť dodržané pri vykonávaní práce, je stálosť teploty a vlhkosti v priestoroch knižnice. Experti spoločnosti "STELLA" spoločne s dizajnérmi vyvinuli technológie, výmena a dnes už začala montáž nových Okien.
V skratke, každý o'objekt reštaurovanie vyžaduje individuálny prístup a riešenie má tendenciu byť výlučná. Ako základný model používa obnovenie okna, ktoré sa dokončuje v súlade s požiadavkami situácie. Navyše, revízie neznamená vždy konštruktívne zmeny.
Okrem okenných systémov spoločnosti "STELLA" vyrába z masívneho tvrdého a mäkkého dreva sady dvere: s nepočujúcich a presklené obrazy, balkón, kanalizácia, interiér, s plynulou a posilňuje aj tlmené povrchu, s alebo bez prahová hodnota prahová hodnota, jedno-a dvojlôžkových. Na klienta môžu byť vyrobené prišiel platband. Úroveň zručností zamestnancov tak vysoko, že môžete suverenity povedať, bez ohľadu na stupeň zložitosti, aby hotových výrobkov bude mať nielen vysoký výkon vlastnosti, ale tiež sa stane dôstojným dekoratívny prvok interiéru'jer.
Všetky výrobu podnik je potrebné certifikáty a spĺňajú ruskom a EÚ normy kvality. Vzhľadom na vysokú odbornosť pracovníkov, zavádzanie moderných cudzích technológií na spracovanie dreva, stabilnú kvalitu výroby, na základe maximálneho využitia domácich surovín, zabezpečuje konkurencieschopnosť svojich výrobkov a spoločnosť je pripravená riešiť problémy akejkoľvek zložitosti.
ZDROJ: Konštrukčné technológie

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика