четверг, 27 февраля 2014 г.

Inštalatérske krajiny, špeciálne

Život v krajine dom priťahuje viac a viac obyvateľov Ruska. Jeho vlastnosti sú, samozrejme, je mimoriadne komfort. Najmä, kúpeľňa chata, alebo súkromný dom, spravidla, sú pomerne veľké, a preto sa prenajímateľ s'je výber týchto modelov hygienické zariadenia, na ktorom občan nie je potrebné nádej.

Západ už reaguje na trend sťahovania národov v priestranný vidiecky dom. Dnes v zbierkach známych značiek, viac a častejšie s'sú predmetom hygienické zariadenie je určené na to, že veľkosť izby kúpeľňa umožňuje oveľa alebo veľmi veľa. Okrem toho v súkromnom dome, a najmä chaty, kde spravidla niekoľko poschodí, musíte vybaviť dva-tri-štyri - z-toalety-business, detí, hodnotenie, atď., V tomto prípade, vzhľadom na možnosť navrhnúť kúpeľni okno, zimnú záhradu, alebo iné špeciality, je tu obrovský priestor na kreatívne riešenia na celý priestor, v hre s farbou, svetlo a tvoria sanitárnej keramiky.

Materiály pre klampiarske

Pokiaľ ide o materiály, z ktorých sú vykonávané vane, toalety, umývadla a bidetu, "krajina" inštalatérske nie je veľmi odlišná od "mesta". Stále dominujú železa, z ktorého Európa je v pohybe, a len v Rusku pokračuje značné objemy vývozu (o 50% z celkovej produkcie). Ďalšia vec je, že majiteľ bude pravdepodobne nechcete, stručné a veľmi spoľahlivý, so zárukou na 50 rokov, liatiny, vaňa "JACOB DELAFON" (cenové rozpätie je od cca 400 do 1500 a viac. E. ), a bude apelovať na modely VIP úrovni, napríklad, očarujúce anglický kúpeľne "LEFROY BROOKS" (cena začína od 2500. E. ) alebo dávate prednosť produkty spoločnosti "THOMAS CRAPPER & SPOLOČNOSŤ" (klasický model kúpeľ je cena 3700. E. ). Avšak, produkty "JACOB DELAFON" nedávno stal oveľa rozmanitejšia. Špeciálne pride tejto spoločnosti - nové modely v retro classic usúdil, nohy ohnuté, s vonkajší povrch tri módne, obľúbené farby Parme (fialová), Rouge royal red) a Citron vert (citrónovo žltá).

Na oceľové vane v krajine dom je častým hosťom, najmä po stratila jej hlavnou nevýhodou - rachot liatím vody. Sortiment týchto produktov je pomerne široká, a ceny sú veľmi rozumné: od 150 C. to je, Výrobky z niektorých známych spoločností, ktoré sú schopné konkurovať obsadenie a akryl zariadenia. Tak, firma "KALDEWEI" výrobu kúpele používa vysoko kvalitné oceľové plechy 3, 5-6 mm Vaňa investovať do špeciálneho zásobníka, a na vonkajšej strane spodnej prilepiť špeciálne pásy - to vám ušetrí od hluku padajúce vody. Rovnaká spoločnosť má zvládol výrobu vaní, ktorý dostal meno "ocele, akryl", v ktorom ocele je vložená akryl kapsule.

Veľmi populárne akryl kúpele. Akryl (polmetal) príjemný na dotyk a má nízku tepelnú vodivosť, čím vaňou vždy sa zdá teplej a voda v ňom dlho nie vychladnúť. Vaňa akrylátová veľmi ľahký, len 20-25 kg Bez ohľadu na to, koľko rokov to vaňa č stála, ona stále nestráca svoju pôvodnú farbu. Nevýhody akryl patrí nízky vplyv silu. Firmy hľadajú rôzne pohyby tak, aby čo najlepšie využitie nový výrobok. Firma "HOESCH", napríklad, používa materiál, cast medzi dve dosky leštené sklo, v dôsledku ktorej na povrch je prakticky žiadny čas vľavo, kde si môžete pohybovať nečistoty. Mali by sme tiež spomenúť rozvoj spoločnosti "VILLEROY & NEBOLO", tam je aj pearl kúpele. Kúpele ochranné známky THERMOLUX (Rakúsko) vyrobené z vysoko kvalitných viacvrstvových polymethylmethacrylate Senosan Antibac 2000, predná vrstva, ktorá obsahuje antibakteriálne inhibítor Microban. Dánska firma "BALTECO" vyrába na území Estónska horúcej vane lekárske akryl hrúbky 5 mm

Kúpele z kvarila na prvý pohľad nelíši od akryl, ale urobil, ale z úplne iného materiálu. Kvaril vyvinutá relatívne nedávno špecialisti holandskej spoločnosti "UCOSAN" (teraz divízia koncernu, "VILLEROY &BOCH"). Kúpele sa tento materiál môže byť pomenovaný ako kúpele tretieho Tisícročia, pretože kvaril kombinuje odolnosť (skoro ako kovové kúpele) s plasticity akryl. Technológia umožňuje, aby sa z kvarila kúpele, steny, ktoré sú takmer zvislé. Preto, ak bežnej liatiny alebo akrylová vaňa 170 x 70 cm osoby je vyšší ako priemerný rast nebude môcť plne roztiahnutý, že v rovnakej veľkosti kúpeľne z kvarila zábava to bude možné.

V polovici roku 1960 spoločnosť "DU PONT" bol vytvorený materiál Corian, imitácie prírodného kameňa. Corian je zložený pozostávajúce z minerálneho plniva (tri-hydrát hlinitý, ktorý je súčasťou biela hlina), farebné pigmenty a záväzné komponent - akrylové živice. Corian je obyčajný a multicolor; textúry môže pripomínať žula, mramor, malachit, Jaspis a iné polodrahokamami. To je úplne neškodné, veľmi odolný a ľahký materiál prístupné často kreatívnych ľudí. Napríklad, dizajnér, Claudio Backgammon vytvorili pre spoločnosť "TOSCOQUATTRO" veľkolepé zbierku "Opera", štylistické vycentrovaný kolo vaňa Corian. Náklady na zber porovnateľné s cenami úplne nové Ferrari.

Kúpele z hlinených tiež nájsť ich obdivovateľov. Tradične, keramické kúpele vyrába firma "TWYFORD" (napríklad model Barchester). Nie sú veľmi drahé (od 400. E. ), ale krehké ako všetky keramické výrobky. Avšak, kameniny obľúbený materiál ako slávny návrhár, ako Dieter sher dor, ktorí spolupracovali so spoločnosťami "HOESCH" a "DURAVIT".

Rustikálny elegancie

Dávno zabudli na časy, kedy kúpeľňa bola vytvorená podľa zostatkovej princíp. Dnes, majitelia vidieckych domov snažiť vybaviť vaňou alebo aspoň jeden z nich s neuveriteľný luxus. A potom prišiel materiálov ako je drevo, mramor, sklo, bronz, meď, a dokonca aj zlato.



V oblasti dizajnu vodovodné je vyrobený z dreva. Je vyrobený z tesný fragmenty drevo, leštené a zaobchádza s špeciálne nepremokavé lakom. Základom pre takéto technológie spracovania dreva lodenice stanovených. Vane a umývadla z dreva elegantný vzhľad, príjemný na dotyk, sú silné a odolné, zatiaľ čo vyžadujú dobré vetranie kúpeľne. Vysoká cena 20 000 storočia, ktorý je ) niektoré obmedziť ich šírenie.

Mramorová vaňa - tradične luxusné a drahé. Modely ako kúpele Chiaro a Nero firmy "CORNELI", vyrobený z jediného kusu kameňa, naznačujú, pekný holiday Villa.

Zvláštnym prípadom je inštalatérske kovov. "Golden bowl", sa stal synonymom. Spomenúť to zdôrazniť v skrini našiel v dielach Vladimíra Ulyanov-Lenin, ktorí, mysliac si, o osud našej planéty vzhľadom na nevyhnutné víťazstvo socializmu, napísal takto: "Keď sme vyhrať v celosvetovom meradle, a potom, ja si myslím, že bude zlato verejné záchody v uliciach niekoľkých najväčších miest sveta." Ak chcete, aby toto prestížne predmet môže v Hong Kongu. Toalety z honkongas sú liate alebo duté a potiahnuté 24-karátovým zlatom. Cena tohto tovaru začína od 60 000 storočia E.

Oveľa viac toalety s prvkami gilding, napríklad s porcelánu povlak na základe alebo s príslušenstvom z tohto kovu. Tieto zahŕňajú model, Chantal Nostalgia anglickej spoločnosti "TWYFORD, kde reťaz mozgov, ako aj odvodňovacie potrubie, čo vedie k nainštalovaný pod strop, nádrže, na ktoré sa vzťahuje s gold leaf 23 karátov. Pocit kontaktu s najuznávanejších ľudstvo kovov, zvláštnu atmosféru luxusu a rozmaznávanie pomôže vytvoriť a produkčná spoločnosť "VARM", medzi ktorými môžete nájsť aj maľované s gold toalety a veľmi pôsobivé shell - nezvyčajný tvar, s populárnymi zlaté ozdoby.

Bronz - iná verzia luxusná kúpeľňa. Osobitné výnosy príjemné bronz shell. Širokú škálu modelov umožňuje nastaviť samostatné bronz model v ultra-moderné inter'kariéru, iní sa stal hlavným retroaction v štýle starého kúpeľne. Shell vyrobené z bronzu, ako by to malo byť pre každý moderný drez, môže byť namontovaný na stôl topy a tabuľka topy. Niektoré modely spoločnosti "ELITE KÚPEĽ" hrúbkou steny presahujúcou 15 mm, čo potvrdzuje spoľahlivosť a dizajn.

Kúpele bronzové málo, pretože každý z nich je prestížna exkluzívne. Výrobcovia tráviť veľa času premýšľať cez dizajn týchto výrobkov, a zostavovanie ich najčastejšie vykonáva ručne. Ako príklad, Pokoj vaňa liate bronzové triedy "luxus". Dekor písma, ktoré urobila oživil technológie umelecké odlievanie. Listy cukrovej trstiny a Čínske biele i popolavé zdobí ho Exter'jer. Kľučky vyrobené z 24-karátového zlata. Všetky výrobné cykly, Pokoj vykonáva manuálne. V súčasnosti vydané len obmedzené množstvo (Limited Edition) kúpele - celkom 12 kusov. Cena každého - 88 200 C. E. )

Meď je ďalší materiál, ktorý nároku na výlučnosť. Teda, meď misy od spoločnosti Herbeau bude stáť 60 000 Euro.

Nerezový hygienický a odolný, a výrobkov z neho vychádza len na moderný dizajn a dokonalé formy. To je potvrdené, sanitárne nerezové Americkej spoločnosti "ŽALUĎ". A samozrejme, tieto modely ponúkajú vynikajúcu ergonómiu. Úžasnú rozmanitosť výrobkov z nórska spoločnosť "INTRA", a to, nerezové drezy a nastaví sanitárneho tovaru pre kúpeľne. Funkčnosť a moderný dizajn ich základné vlastnosti. Oceľový drez je vo Výzbroji mnohých inštalatérske firmy, dokonca vrátane tých, ktoré majú dobré meno tiahne na klasiku, ako je napríklad francúzska spoločnosť "HEARBAU". Pre krajiny domy ako inštalatérske vybrať, nie často, ale stále...

Dizajn

Okrem sanitárne výrobky z nezvyčajné kovov, majitelia chaty a vily, často radšej modely slávnych návrhárov, vyrobené z tradičných materiálov.

Napríklad, úspech hygienické výrobky v duchu "asociatívne" geometria, keď forme produkt je druh alegória. Takéto modely sú zvyčajne v centre kúpeľňa, aby mohli obdivovať ich zo všetkých strán. A existuje veľa miest! Napríklad, vaňa Lekár Jet Venezia ("DOKTOR JET") jeho nezvyčajný tvar, ako keby sa opakuje tvar perzskom Zálive v Benátkach. Vaňa v tvare vajíčka, ktoré sa vracia do embryonálne obdobie a vytvára pocit pokoja a bezpečia, je najviac harmonický podobe prírody. A naozaj, pri pohľade na eliptických vaňa Evolution ("RAVAK"), pochopili, že toto je miesto pre oddych a relax. Oválne formy s'United a kúpele série Pokrok firmy "KORALLE"a model Pokrok Maxi je zadarmo umiestnenie dvoch ľudí. Zakrugleniem v tvare pretiahnutého oválu typické pre kolekciu Momenty z výroby "IDEÁLNE ŠTANDARD", ale hladké vnútorné linky kontrast s uhlovej geometrie externé formy, ktoré sú rozšírené teraz v potrubiach a dizajn.

M'opisuje a zdôraznil asymetrie formy modelov Armonya a Coralya spoločnosť "TEUCO" vytvoriť dojem, odborníci "Angeletti Ruzzi Dizajn", ktoré ich vytvorili, pracoval v spolupráci s prírodou. Prísne oválne vane pripomínajúce kvapku vody, ktorá nesie obraz dokonalej krásy, pokoja a harmónie. Zdá sa, že je to úžasný rozmar prírody. Vane sa vyznačujú tieto inovácie, ako napríklad rozšírený rohy a široké pohodlné operadlo, ktoré zaručujú jedinečný pocit pohodlia na novú, vyššiu úroveň. Všetky, ktoré kladie dôraz na dokonalosť tohto geometrického tvaru mini-Hydrospa bazén 620 Zrkadlo - nové vodovodné spoločnosti na trhu "TEUCO" - vyžaduje priestor a Strednej ubytovanie. Okamžite sa stáva dominantným priestorom, v ktorom bol umiestnený v byte, v kúpeľni alebo na verande krajiny domu. Model Sundeck ("DURAVIT") vždy presahuje kúpeľňa a prevody postup kúpanie v iných oblastiach domu. Je vhodný aj pre umiestnenie na čerstvom vzduchu. Pozostáva z dvoch častí krytu-paluba 186 x 86 cm otvorí a formy dve opierok hlavy na všetkých šírka vaňa. S veko zatvorené, krásy tejto nádhernej nábytok modely s rozmermi 190 x 90 x 58 cm, nie celkom pochopiť. A len vtedy, keď otvoríte palube Sundeck, je vidieť, mať stojaca vaňa. Zatvorený kryt získava príjemné, ale pritom mimoriadne praktické Druhé priradenie - pohodlný gauč s vankúš, ktorý vám ponúka možnosť ochutnať sladké život vo vlastnom dome.

Ako široký a rôzne mušle. V podobe granátov urobil Nové Cetra "JACUZZI". Hygienické položiek zbierky Aveo a Metro spoločnosť "VILLEROY &BOCH" majú tvar pologule. Dizajn trend z posledných rokov - výkon Kuba vyjadrené v povodiach najviac minimalistické rozmery, rovné línie a ostré uhly. Prísne geometrické formy zberu Sistema Verso "CATALANO," ktoré zahŕňajú dve obdĺžnikové shell, umožňujú vytvoriť čo najviac avantgardný dizajn. Zaujímavé drez z kolekcie "F1" "KERAMAG", tvar Pohára. Zvláštna milosť líši umývadlo nezvyčajné podobe v zbierke Nagano "VILLEROY &BOCH", ktorej konštrukcia môže byť charakterizovaný pojem "Východná geometria". Mimochodom, umývadlo tvar takmer vždy stojí'súvisiace oboch rámu výrobku a so Všeobecnými ensemble kúpeľni.

Výhodou týchto aesthetes sú zbierky sanitárne výrobky, vyrobené rovnakým spôsobom. Hity v tejto oblasti sú také majstrovské diela hygienické umenia, ako sériu článkov Starck X, vytvoril slávny dizajnér Philippe Starck pre "DURAVIT". Namiesto obvyklých pretečeniu pre odvod vody v stupňoch víťazov dať tieto biele kamene, ktoré sú impregnované špeciálnymi nečistoty odpudzujúca štruktúry. Umývadlá kužeľové alebo valcového tvaru sú vstupom do arény, kúpeľňa keramické pódium, pri zachovaní hladké línie Všeobecný pojem.

Zaujímavá zbierka 2. poschodí, navrhnuté v office "Sieger Design" osobitne pre krajiny, domov a ako to zobrazuje inštalatérske mimo kúpeľňa - vaňa, umývadlo a záchodové misy sa dá nastaviť priamo v spálni alebo hosťa.

Život v prírode, často chcú prispieť v každej miestnosti domu, a to aj v kúpeľni, odtieň zelenej. Tejto úlohy zodpovedá kolekcia Pure Stone spoločnosť "VILLEROY &BOCH", kde je umývadlo, wc a bidet pripomínajú tvar kameňov, a ťuknite je vyrobený vo forme kmeňových z bambusu.

Hygienické výrobky na trhu v súčasnom stave je vzorka bohatstva. A vlastníkom súkromných domoch najmä šťastie. Pre nich najdôležitejšie teraz je, aby sa ukazujú zmysel pre vkus a žiada, aby zabezpečili, že všetky kúpeľňa bol priestranný, a jej inter'jer harmónii s inštalovaného zariadenia, ktorá vám umožní relaxovať úplne v atmosfére krásu a komfort.

Tatiana Zelenova

Zdroj: Časopis "Krajina recenziu"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика