четверг, 27 февраля 2014 г.

Kombinuje štýl

Kombinuje štýl

Príliš prísne priechod akýkoľvek štýl môže viesť k tomu, že izba bude pripomínať Múzeum alebo scény, nie je teplý, príjemný domov. Rovnováha medzi starým a novým, etnické a minimalistický je kľúčom k vytváraniu obrazu, ktorý najlepšie zodpovedá vášmu vkusu a štýlu. Samozrejme, ultra-moderné kúpeľne, kompletné ťažké starožitný nábytok, je anachronism, kuchyni a v priemyselných štýl žiadne miesto v dedine dom s nízkymi stropmi, ale smietky niekoľkých ďalších prvkov štýl môže dať dobrý vplyv. Teda, vysoké biele steny a moderný podkrovný môže byť skvelé pozadie pre niekoľko kusy starožitného nábytku alebo zber etnických šperky.

Kombinuje štýl

V tejto tradičnej obývacia izba eklektický rozsah starožitný nábytok, moderné obrazy a Orientálne koberce harmonicky kombinované s biele steny a trámami. Aby sa miestnosti s vysokými stropmi viac primerané, potrebné jeden alebo dva vysoká objektu. Tu sú starožitné hodiny, pec s komínom a dlhé záclony.

Kombinuje štýl

Ak chcete navodiť združenia s určitými štýl, pomerne málo dobre zvolené detaily. V tejto izby s miernym dekorácie, Ústredným prvkom, ktorý je posteľ, stena koberec a sochárstvo urýchliť jednoduché inter'jer v Orientálny štýl.

Kombinuje štýl

Tu stromy'Jan drevené puzdro prekrývajú sa používa vo vnútri domu - na stene medzi obývacej izby a kuchyne. Stúpanie na Škandinávskom štýle alebo sekané domov v Severnej Amerike, poskytuje moderné inter'jer niečo tradičné. Klasická kombinácia m', ktorý je zelená a Slnečné žltá kvetov zlepšuje uvoľnene obce atmosféru miestnosti.

Kombinuje štýl

Jemné mix moderného a etnických štýly kompenzuje nedostatok architektonických detailov v tejto obdĺžnikovej miestnosti s súčasných mestských domov. Tabuľka skla dominuje ako stolík z masívneho materiálu.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика