четверг, 27 февраля 2014 г.

Osvetlenie v kuchyni: tajomstvo návrhu osvetlenia

Tradične, kuchyňa v sebe spája pragmatický varenie a druh spirituality priestor komunikácie. Moderné trendy vo vývoji inter'jer rozšírila tradičné prístup na vymenovanie do kuchyne a z nej naozaj multifunkčné miestnosti. Preto, zariadenia, nábytok, dekoratívne prvky jedlá nie sú najmenej medzi faktormi kvality života moderného človeka. Hlavné pozadí vnímania priestoru, je osvetlenie.

Podľa psychológov, osvetlenie môže mať vplyv na náladu v miestnosti. Takže pre kuchyňa, musíte si vybrať osvetlenie schémy, ktoré by podporovali hlavným cieľom tohto zariadenia je byť miesto pre varenie a stolovanie. Preto, osvetlenie kuchyne, po prvé, by mala byť jednotná, nie spôsobuje ostré tiene a svetlo kontrastov.

Osvetlenie, svietidlá, kuchynská linka, môžete nájsť tak, že v rôznych časoch dňa, za predpokladu, že rovnako pohodlné úrovni osvetlenia.

Napríklad, v priebehu dňa je zvyčajne dostatočné prirodzené osvetlenie. A v snahe zlepšiť prirodzené osvetlenie kuchyne, dekoráciu stien a stropov musíte urobiť, farieb svetla. V tomto prípade, svetlo svieti na svetlé povrchu, opakovane odráža'je, že zvýšenie prirodzeného svetla. Lesklý povrch, kuchynského nábytku, ako aj zrkadlá, opticky zväčšuje veľkosť kuchyni pod vplyvom denného svetla a odstraňuje ostré hrany medzi svetlom a tieňom. Mala by tiež nemali zabúdať, že dobre umyté okno môže zlepšiť osvetlenie až o 30%.

V tme, a pre bežného pracovného dňa v kuchyni stále nie je dostatok svetla, vytvára príjemné prostredie bude mať umelé svetelné zdroje.

Umelé osvetlenie vytvára elektrické lampy, ktoré umožňujú regulovať svetlo kuchyne. To je veril, že je lepšie použiť ako umelé svetelné zdroje svietidlá s žiarivky, spektrálne zloženie svetla, ktoré je blízke prirodzenému. Optimálna kombinácia svetelné zariadenia pre kuchyne, môžete call option, v ktorom Všeobecné osvetlenie vytvoriť niekoľko stropné lampy, a nie ten, ktorý sa nachádza v geometrický stred kuchyni. Pre tento účel používa stacionárne alebo voľne otočná vo viacerých smeroch bod svietidlá a nástenné svietidlá a stolové lampy.

Hlavnou úlohou celkom, alebo hornej svetlo je udržiavať celkovú úroveň svetla kuchyne vo večerných hodinách. Všeobecné osvetlenie by malo byť jasné, ale zároveň m', ktorá by mala byť rovnomerne po celej miestnosti. Toto svetlo nebude narušiť farba pripravené pokrmy, čo je chutné prírodné odtiene. To môže byť ako bežné vstavané stropné svietidlá a lustre. Farebné osvetlenie nie je odporúčané ako primárne, ale ako zvýraznenie to dokonale zmení kuchyňa priestor, bude klásť dôraz na funkčné územné priestorov a prideliť dizajn akcenty.

Miestne osvetlenie sú najlepšie umiestnené pod závesné skrinky - v tomto prípade, svetlo by'tam je v oku, a vyzdvihuje len pracovný povrch stola. Okrem toho, miestne osvetlenie, môžete použiť vyššie uvedenej tabuľky.

Materiály na tému

Svetlo zdobí a chráni...
Svetlo síl pre váš byt
Svetlo v inter'Yeri
Sweetadeline
Tabuľka stojí proti stene, môže byť osvetlené s jedným alebo dvoma nástenné svietidlá, ktoré sú namontované na výške asi jeden meter od stola-top úrovni. Ak jedálenský stôl je Ústredné zameranie priestorov, môže zdobiť vysokej stolná lampa.

Ak veľkosť miestnosti umožňuje, kuchyňa môže byť rozdelené do funkčných zón, ktoré môžu byť zdôraznené použitím malé svetelné akcenty.

Preto hlavnou úlohou pri výbere osvetlenia kuchyne - harmonické a vyvážené pokrytie. Svetlá by sa mali stať sa harmonickou súčasťou kuchyne inter'vnútorné, tak pre každý jednotlivý prípad osvetlenie schémy bude individuálne.

Rimma Malov

Zdroj: IDH. SK - interiérový dizajn'szz

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика