пятница, 28 февраля 2014 г.

Tikkurila je uznávaným lídrom na trhu farieb a lakov výroba

Tikkurila je uznávaným lídrom na trhu farieb a lakov výroba


Tikkurila – uznávaným lídrom na trhu farieb a lakov výroba High-kvalitné farby produkty sú vždy ocenené na trh dokončovacie materiály, najmä v čase, keď takmer každý deň s'nové značky, ktoré chcete sledovať, ktoré spotrebiteľ jednoducho nie je schopný. Reklamné súperia chváli, všetko v rade farieb produkty, a, nakoniec, rukojemníkov aktívne propagované produkty-za-noc sa stane spotrebiteľa a jeho byt. Kvalita farby povlaku závisí nielen vzhľad a odolnosť novej rekonštrukcii, ale zdravie'I obyvateľov priestorov, pretože zloženie low-kvalitné farby, ktoré môžu byť škodlivé pre ľudské telo látok.

Značky Tikkurila vyhral odporúčania spotrebiteľov viac ako 140 rokov, že je to, koľko času uplynulo od vydania prvého šarže farieb produkty pod rovnakou značkou. Tikkurila nie len nahromadili obrovské skúsenosti vo výrobe high-kvalitné farby, jej podarilo stať sa jedným zo svetovo uznávaných lídrov.

Sortiment ochrannej známky Tikkurila umožňuje vybrať výrobky na farbenie takmer každom povrchu a systém automatického tónovania je proces získania farba požadovaný odtieň komplexné len na úrovni výber farieb. A na výber je tak široký, že je nepripravený kupujúci stačí vedieť, kde hľadať! Výber adresárov pre tónovanie, "Moncler" a "Symfónie", okrem toho si môžete vyrobiť všetky farby, v rámci RAL farba, RR a NCS.

Produkty spoločnosti prijaté národné uznanie ako profesionáli stavebného trhu, ktorí robia dokončovacie práce, a spotrebiteľov, ktorí vidieť výsledok farbivá Tchoros v ich domácnostiach, kanceláriách, na vonkajšie práce.

Tcurl v rámci platnosti akéhokoľvek povrchu: v produktový rad značky sú latex a latexové farby, farby na rozpúšťadlá, spojivá a primery, špeciálne nátery pre vonkajšie práce na drevo, betón a kovových povrchov, lakov a rozpúšťadiel. S'nových typov farieb, šetrné k životnému prostrediu, jednoduché použitie a schnutia, vysoká odolnosť voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu.

Obavy Tikkurila je v neustálom hľadaní nových technológií, má moderné výskumné centrum, ktoré umožňuje vykonávať testy na úrovni technologického procesu, a v štádiu kontroly kvality hotových výrobkov.

Od roku 1991 má spoločnosť certifikované podľa medzinárodného štandardu kvality ISO 9001.

Výhodou Tikkurila dostatočne závisí od konať pozície v oblasti distribučných systémov zostavovaní farby. Systém tónovania Tikkurila je založené na výrobu základné náterové farby a laky, ako aj pigmentové pasty, a vytvorenie dokonalý systém miešania farieb, ktorá dáva príležitosť na to, aby zafarbenie priamo v obchode za pár minút.

Farba latexová vody Farba Tikkurila Prejsť na: Lak materiálov Farba latexová vody Farba Tikkurila


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика