пятница, 28 февраля 2014 г.

Roundel poschodie: poter má urobiť, je

Roundel poschodie: poter má urobiť, je


Podlahové vyrovnávacie.: poter robiť sama Pred ktorým dokončovacie materiály, pred ktorým čelí dlažby, je potrebné na úrovni povrchu. Najviac často, najlepšie riešenie je použitie roundes pre podlahy, ktoré prichádza v podobe suchej zmesi. Roundel podlaha sa vyrába dva druhy. Jedna časť produkcie je určená pre počiatočné, hrubé vyrovnávanie podlahy povrch vytvára hlavný hrúbka poter. To je upravená s pomocou druhého druhu roundelay, ktoré sú určené pre konečnú úpravu podlahy. Tvoria hladkú, rovnú plochu, ktorá je pripravená na ďalšie ošetrenie.

Roundel prvého typu sú veľmi frakcie komponentov, vďaka tomu, že výrobok je aplikovaný v silnej vrstvy. Ale ideálne hladký povrch to nefunguje. Dokončovacie poskytuje roundel, ktorá je charakteristická prítomnosť jemné frakcie. Položil tenké jednotnú vrstvu, ktorá skrýva všetky chyby z predchádzajúceho poter.

Prípravné práce

Na vytvorenie poter sa musí začať len po práci je doplnený strop. Pam'nezabudnite, že musíte sa odpojiť vedenia. Použitie počas prevádzky ochranné pokrývky hlavy a rukavice, okuliare a masky. Počas reakcie vody a cementu je alkalickej reakcie, ktoré môžu mať negatívny vplyv na pokožku.

Základ, na ktorom budete vykonávať poter musí byť vybavené najmenej 2 týždne pred ktorým roundes. Zatvorte všetky Okná a dvere. Meranie teploty v miestnosti by mala byť v rozmedzí od 10-25 stupňov. V procese, ktorým roundel a počas dňa po práci je potrebné zabrániť vzhľad koncepty, ako aj ponor vzduchu na povrchu poter. Práce sú vykonávané pri relatívnej vlhkosti menej ako 95%.

Budovy základnej povrchovej vody-rozptyl primer, ktorý zlepší priľnavosť roundel a nadácií, zabrániť vzniku bublín. Voda z roztoku nebude príliš rýchlo vstrebáva v prízemí. Vďaka rozptylu primer riešenie bude rovnomerne rozložený na povrchu podlahy. Ak Základ je betón, poschodie-monolit, to by mala byť dvakrát na pokrytie primer. Ak máte v pláne používať roundel dvoch vrstiev, každá ďalšia vrstva by mala byť pokrytá primer.

Pretože suché zmesi bude rozvod vody cez malé, neviditeľné trhliny kvapalina môže preniknúť do základne, takže sme použiť vrstvu hydroizolácie. Pam'nezabudnite, že každá vrstva, zloženie, či roundel alebo primer musí byť suchý skôr, než použijete ďalšiu vrstvu.

Po obvode miestnosti sa úroveň výstupu, v určitej výšky z podlahovej plochy dajte známku z ktorej chcete začať meranie. Práca s fakturáciou úrovni je lepšie mať dvoch. Ďalším krokom je uvedenie majáky. Od kvality tejto fáze bude závisieť na hladký povrch podlahy v byte. Môžete použiť omietky majáky.

Na určenie počtu vrstiev roundes si prečítajte inštrukcie. Výrobca zvyčajne určuje maximálnu hrúbku vyrovnávacia malta na podlahe. Ak na majáky poter musí byť veľmi husté, je potrebné, aby riešenie niekoľkokrát. Každá vrstva nezabudnite dôkladne vyschnúť pred nanášaním ďalšej časti riešenie.

Roundel poschodie: vytvoriť nový spojka

V kapacite, s čistou vodou, postupne pridáme suchú zmes na podlahy, vyrovnávanie. Mix riešenie môže vŕtať tryskou, neznamená to, že použitie príliš veľkého obratu, nie vytvárať bubliny v zmesi. Miešajte dovtedy, kým zmes nebude zmizne zrazenín a zrazeniny. Pam'nezabudnite, že je pripravený roundel vhodný pre použitie len do 30 minút po zmiešaní s vodou. Nie je to preháňať s vodou, aby sa zabránilo tvorbe peny zloženia. Príliš veľa vody môže viesť k ďalšiemu stratifikácia roundes po zaschnutí na podlahe.

Naneste zmes na povrchu podlahy, vyrovnávanie až do jeho signály. Rovnomerne distribuované riešenie na povrchu. Ak si všimnete, že s'sú vzduchové bubliny, môžete použiť ihlu valec na valcovanie plochy.

Ak táto oblasť je viac ako 20 metrov, potom musíte nainštalovať deformácie švy s hrúbkou od 6 do 12 mm

Keď roundel dosiahne maják, dať stierky dve maják, ktoré sú vedľa dverí, mať posledné zarovnanie. Ak je vzduch príliš suchý, potom môžete použiť polyetylénu, aby sa zabránilo príliš rýchlemu vysychaniu.

Dokončovacie roundel poschodí

Ak potrebujete použiť roundel tenkej vrstve a tak získa hladký povrch, alebo poschodie je plochý, ale potrebujete len správne, môžete použiť dokončiť roundel na podlahe. Prosím, prečítajte si návod roundes, pam'nezabudnite, že teplota a vlhkosť podmienky musia byť presne dodržané.

Na prízemí sa očistia od mastnoty, nečistoty, vodu, prach a nečistoty. Ak sú dielce, ktoré môže byť poškodený, starostlivo spracované, odstrániť zbytočné. Ak vyrobené počiatočné zarovnanie betónovej podlahe, je potrebné komín a hydroizolácie. Pri používaní dokončiť roundes nie je možné použiť majáky. Riešenie je rovnomerne rozložená na povrchu, self-šíri po celej miestnosti. Zvyčajne dokončiť roundel poschodí sa uplatňujú s hrúbkou niekoľko milimetrov.

V kapacite, s čistou vodou, zalejeme zmesou, dôkladne premiešajte. Riešenie sa naleje na základe zaťaženie rovnomerne rozložené na podlahe s trim, pravidlá, stierky. V prípade, izba je veľká, a potom nainštalujte dilatačné škáry. Vyhnúť technologické prestávky, skúste vyplniť celú podlahu naraz. Ak po zaschnutí tvarované kusy tvrdené riešenie na nástroj, potom musíte odstrániť mechanicky.

Prejsť na: Suché stavebné zmesi

Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика