пятница, 28 февраля 2014 г.

O interiérový dizajn'jer 2010-11-03 12:09:03

Výstavby a rekonštrukcie.

O interiérový dizajn'szz
2010-11-03 12:09:03


Interiérový dizajn'' - Veľký a rozmanitý región, v ktorom kreatívne a technické riešenia platné v rámci určitej štruktúry. Proces navrhovania inter'jer potrebu koordinovaného a systematického metodike výskumu, analýza a integrácia poznatkov v tvorivom procese. Cieľom autorský dizajn je uspokojiť požiadavky klienta, s optimálne využívanie dostupných zdrojov.


Vysoko kvalitný interiérový dizajn'interiéru zahŕňa prácu odborníkov, ktorí majú určité kvalifikácie, ako aj rozsiahle znalosti v mnohých oblastiach, ktoré nie sú priamo spojené s špecialita. Vysoká kvalita, odolná konštrukcia zahŕňa ekologicky odborné znalosti.

Že by sa nemali zamieňať s vnútorné dekorácie, dizajn inter'jer priťahuje mnohých technických, analytické a tvorivé schopnosti, a zmes architektonických prvkov. Cieľ a túžby profesionálneho dizajnéra na zlepšenie psychologické a fyziologické podmienky života svojich klientov. Profesionálny dizajnér inter''erov dosahuje to tým, porozumenie potrebám zákazníka, hľadať vhodné navrhnúť riešenia, ktoré by zabezpečilo zdravé'I a bezpečnosť klientov.


Interiér design art vzťahuje na domov, prestavba, ktorá môže byť zmenená rýchlo, pri nižších rozpočtov. Napríklad, zmena konfigurácie kuchyne, skrine, výber Tapiet, výber nábytku. Vo Všeobecnosti, niečo, čo nie je priamo súvisiace so stavebnými normami a pravidlami.
Je veľmi širokú škálu možností v oblasti dizajnu inter''erov. Ale, aj, existuje mnoho obmedzení. Pred predložením návrhu projektu pre stavebné spoločnosti, autor kontroluje ich súladu s predpismi schválené príslušnými štátnymi inštitúciami.


Autor práce sa obvykle začína s on-site visit'objektu, odstránenie, veľkosť a uznanie potreby klienta. Niektorí klienti konštruktéri tvrdia, že vďaka najnovším technológiám proces interakcie s designer môže byť interaktívne a vzrušujúce, pretože klient priamo zapojení do procesu návrhu, pričom nebude do inej, zbytočné technické detaily.

Existuje veľa rôznych možností (štýly) dizajn. Aký štýl?


Štýl je postupnosť tým, ktoré sa používa v celej miestnosti, s cieľom vytvoriť dojem úplnosti. Štýl je často stojí'je spojená s určitými obdobia histórie. S rozvojom vedy a techniky, interiérového dizajnu štýl počet výrazne zvýšil, a mnoho štýlov dnes patrí prvky štýlov z rôznych období. Každý prvok by mal prispieť k rozvoju dobrý štýl, s cieľom vytvoriť požadovaný efekt. Niekedy autor vytvára útulný architektúry pre klienta, ktorý už má vybraný štýl sa mu páči a myšlienky, zlúči sa s ním. Prísne určité štýly v dizajne inter'' bežne nepoužívajú, ale slúžiť ako návod pre ďalšie navrhovanie.


Ak máte potrebu dizajn inter'interiér a máte neváhajte sa poradiť s profesionálnymi dizajnérmi, tu je niekoľko tipov:


A čo je najdôležitejšie, majte vždy na pamäti,', aby si kľúč formula akejkoľvek forme musí tok z funkcie. Všetky dizajn by mal byť v prvom rade funkčné. Najviac živých príkladov funkčný dizajn vidíme v prírode. Nič nie je zbytočné. Každý formulár má vždy svoju funkciu.

Najprv identifikovať tie funkcie, ktoré bude treba predmetu dizajn vášho inter'jer. Môžete dokonca spustiť program poznámkový blok. Držať oko von pre každodenné činnosti a zaznamenávať vaše potreby. Takto si budú môcť tvoriť jasné funkčné požiadavky inter'jer. Nezabudnite, že v žiadnom prípade nie je možné obetovať funkčné aspekty pre vizuálny efekt!

Pri riešení akéhokoľvek problému vždy existujú niektoré konštanty a premenné. Čo v našom prípade sú konštanty? Ako pravidlo, je veľkosť a tvar miestnosti. Tiež, počet ľudí, ktorí sa zdržiavajú v miestnosti. Ak už máte definovaný štýl, to môže tiež byť považované za konštantné. Premenné sú, rôzne formuláre a materiály, ktoré je možné použiť v priestoroch, a kombinácia farieb a odtieňov. Variácie s "premenné" majú svoje obmedzenia.


Prajeme vám úspešný tvorivej iniciatívy v tejto ťažkej, ale zaujímavý fakt -

interiérový dizajn'interiér!


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика