пятница, 28 февраля 2014 г.

Silikátové tehla

Pre väčšinu všetky tehla je rozdelená do dvoch veľkých skupín: červená a biela. Často nikto nemôže vysvetliť, čo je ich rozdiel. Odpoveď je veľmi jednoduchá - je to všetko v ich zloženie. Červená tehla, pozostáva hlavne z hliny, biela - piesku a vápna. Zmes minulosti nazývala "silikátových", a preto silikátových tehla.

"Variť" silikátových tehla stal možné len po vývoj nových zásady výroby umelých stavebných materiálov. Základom pre takéto výroba stanovené tzv tlak syntéza: 9 podiel kremičitý piesok, 1 podiel vzduchu vápna a doplnky po suché stlačením (teda, forma tehly) sú autokláve spracovanie (vplyv vodnej pary pri teplote 170 - 200 C a tlaky 8 - 12 ATM. ). Ak táto zmes je doplnená poveternostným vplyvom, shchelochestojkie pigmenty, je farebné silikátových tehla.

Silikátové tehla vysokej kvality by mal spĺňať nasledujúce technické parametre: prvý, berie sa do úvahy ultimate sily pri kompresii. Pre silikátové tehla je 15 - 20 MPa. V charakteristické tehla silu označený písmenom "M" s uvedením stupeň pevnosti (M100, M, M150, a pod.). Počas výstavby je potrebné zvážiť túto možnosť, t. j. na výstavbu 2-3 podlažná chata vhodná tehál a značky M100, a tu na vybudovanie steny poschodových domoch je lepšie použiť značky M150 a vyššie. Po druhé, priemerná hustota tehla by mali byť 1300 kg / m kubických Po tretie, mrazuvzdornosti silikátovej tehla je 15 a viac cyklov, pre priemernú pásy z Ruska najlepšie zvoliť tehla s mráz 35 - 50 cyklov. Po štvrté, maximálna teplota použitia by nemala presahovať 550 C.

Tiež musíme si uvedomiť,'nezabudnite, že je odolný voči vode silikátových tehla nižšia ako keramické. Preto, a v univerzálnej aplikácie červená (keramické) nižšie. Silikátové tehla je vhodné použiť, keď murivo nosné steny a rozličných oblastí, ale to je prísne zakázané používať ju počas ktorým Nadácie, ktorým pece, krby, komíny, soklové a pod.,

Definitívnu plus silikátových tehly v prednej časti keramické je jej vysoká zvuk-dôkaz vlastnosti, ktorá je dôležitá pri výstavbe interroom alebo priečok.

Silikátové tehla môže byť pevná a duté. Dutá tehla jednoduchšie a znížiť tlak na Nadáciu. Okrem toho, má nižšiu tepelnú vodivosť, takže steny ako tehly môžu byť tenšie ako bez toho, aby boli dotknuté izolačné vlastnosti.

Druh, rozsah silikátových tehla je veľmi široký. To je tehla silikátových pevné tónované (farebné spektrum môžu obsahovať aj žltá, čierna a modrá), tento tehla je použitý ako pravidlo, a to ako pred, tehla silikátových porézne pevné a duté; tehla silikátových; dutá tehla / full-telesne s štiepky textúry a pod.,

Cena variant pre silikátové tehál, nie je veľmi široký. Tu musíme poznamenať, že tehla bude drahšie duté, a to v závislosti na veľkosti tehla (jedno, dvoj, alebo dvakrát) cena bude rásť. V priemere, cena silikátovej tehla sa pohybuje od 4 do 10 rubľov každý (v zvážení spektrum ceny od jednoduchých duté kremíka tehla na silikátovej tehla Queen-size, plné, tónované, smerom).

Ceny pre silikátové tehla závisí predovšetkým na jeho technické vlastnosti, a preto sa na jej kvalitu. Preto, nákup tehla, vždy žiadať predávajúceho o povolenie, pretože kvalita tehly nebude poskytovať iba dobrý vzhľad budovy v priebehu niekoľkých rokov, ale jeho bezpečnosti, trvanlivosti.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика