пятница, 28 февраля 2014 г.

Konštrukcia letných duše a materiálov na steny

Konštrukcia letných duše a materiálov na steny


Konštrukcia letných duše a materiálov pre ego Stan Stráviť letnú dovolenku, alebo dokonca všetky letné dni na dach používa mnoho obyvateľov z veľkých miest. Vždy príjemné a užitočné pre telo oddýchnuť proti nečistote, prachu a hluku z miest mimo mesta. Ďalšou výhodou je, v pohode, letná sprcha, najmä v najhorúcejších dňoch, že bez konkrétne ťažkosti, je možné vytvoriť si vlastné.

Existuje niekoľko možností, ako sa realizovať duše. Najjednoduchší spôsob, ako vybudovať sprchovacím kútom, aby vaše ruky - to je pripravený dať sprchovací kút a poskytnúť odvodnenie a závlahy. Ak potrebujete teplú vodu, potom je to jednoduché inštalácia elektrické ohrievače, alebo len s použitím teplo slnečných lúčov. V druhom prípade budete musieť sprchovací kút nainštalovať veľkej nádrže z ocele, natreté na čierno. Zabezpečiť ďalšie rýchle oteplenie vody v tejto funkcii môžete dať do transparentné okno z plastu a skla. Tento dizajn bude poskytovať teplej vody aj vo veternom alebo chladnom počasí. Len potrebné slnečnému žiareniu.

Táto možnosť vám umožňuje rýchlo a s minimálnym menovej náklady organizovať na dach letná sprcha. Nedostatok týchto zariadení nie je veľmi atraktívny vzhľad zlé, môže byť kombinované s atmosféru prímestské oblasti.

Rám letná sprcha

Viac estetické stavebné práce, ak použijete iné technológia - konštrukcia rámu. V tomto prípade, rám budovy a múry sú oplášťované rôzne materiály, OSB dosky, krásne plastové panely, atď

Po prvé, musíte definovať miesto na vybudovanie letná sprcha. Je dôležité zvážiť možnosť poskytuje pohodlné odpadových vôd. Dobre, ak v krajine, v lokalite už má fekálneho. V takomto prípade bude len byť presvedčený o tom, že tank fekálneho bude môcť ubytovať ďalšie množstvo odpadových vôd. Ak máte v pláne sa len zriedka používajú sprchovacím kútom, ste odpadové vody sú vypúšťané priamo do zeme - bude jednoducho sa vstrebáva v pôde.

Potom môžete začať s výstavbou rámec. Hlavnou požiadavkou na rám - sila. Mala by sa ľahko udržiavať hmotnosť vody, umiestnené v kontajneri. Môžete použiť pevné dosky, navyše umocnené oceľových častí. Fit a oceľové profily a rúry. Samozrejme, keď sa pomocou kovových možno získať odolná a robustná konštrukcia. Ale to sa vždy musí chrániť proti korózii, maľovanie kovových prvkov rámu. Stromy'Jan dizajn nie je tak silný, ale aby to bolo jednoduchšie a rýchlejšie.

Vnútorného povrchu steny môže byť použitý, napríklad, plastové výplne a podlahy, aby stromy'drevené mreže. Môžete tiež použiť ready-made plastové alebo oceľové palety pre odliv dokončiť podlahy. Táto sprcha je ľahko použiť aj lacné materiály.

Kanadská technológia erekcie

Okrem vyššie uvedených rám spôsob výstavby leto duše, môžete použiť a kanadská technológia. Toto je rám-panel stavebné technológie domy, v ktorých sa aktívne vyvinutý po 2. svetovej vojne v Kanade. Použitie tejto technológie má za následok hľadanie nových stavebných materiálov, ktoré sú najvhodnejšie na ich požiadavky. Tak vyvinuli nové materiály - parozábrana, orientované trieskové Dosky, izolačné materiály na báze minerálnych čadičových vlákien, atď

Ako domy na tejto technológie sú budova, malá hmotnosť, Nadácia pre nich je používaný ako ľahké monolitické plytký tanier. Rámec je strom,'drevený stojan, vyrobený z ihličnatého plemien. Ich šírka je 15 cm, hrúbka 4 až 5 cm. Hodiny nastaviť v krokoch po 40 cm. Tiež sa horizontálne PBE'ASKI. Dosky OSB (oriented strand), potom sú upevnené parozábrana film. Na konečnú úpravu fasády povrchy pomocou rôznych dokončovacích materiálov. Zvnútra aj nasadenie do rámu tepelnoizolačných materiálov. Dizajn kanadská technológia tiež zahŕňa stožiare, nosníky a krovy.

Orientované trieskové Dosky (OSB

Pre zakrytie rámci letnej duše, ako aj v rám-panel stavebné a iné účely sa používajú oriented strand Board - OSB alebo OSB dosky. Drevené dosky výroby v poslednej dobe je najviac aktívne rozvíja priemysel drevospracujúci priemysel. Spracovanie nízkej kvality dreva a drevného odpadu, výsledok plochých materiálov, široko používaný v stavebníctve, v nábytkárskom priemysle a obalový priemysel.

Viac nedávno vyrába veľké množstvo tradičných dreva, drevotrieskových dosák. Teraz objem sa znížil dramaticky, ako sme zvládli výrobu kvalitnejšie výrobky - dosky OSB, ktoré sú vyrobené z veľkých orientovaných triesok. Tiež, tieto dosky sú povolaní, OSB, čo znamená, Orientované Trieskové Dosky.

Zvláštnosťou týchto dosiek je, že na ich výrobu sa uplatňujú dlho-stromy'hobliny z dreva, obojstranne orientovaný kolmo na vrstvy materiálu. Teraz, v mnohých krajinách je tento materiál má nahradiť iné stavebné materiály a je dokonca považovaný za alternatívu k preglejky. Dopyt po týchto dosiek v nábytkárskom priemysle, stavebníctve (vrátane dopravy, výstavby), obalový priemysel.

Rast výroby v dôsledku silného dopytu po produktoch a lacné suroviny na jeho výrobu - malé-priemer dreva ihličnatých plemien. Čip má hrúbku od 0, 5 0, 9 mm a šírka - od 6 do 40 mm. Dĺžka a šírka čipy zvyčajne má hodnotu 4:1, 3:1, 6:1. Pod vplyvom vysokých teplôt čipy zlepené dohromady. To pridáva syntetický vosk (zlepšuje kvalitu výrobkov), soľ kyseliny boritej (zvýšenie ochranných vlastností). Tiež používať rôzne záväzné komponenty, ktoré poskytujú nielen stabilitu vlastností materiálu, ale aj jeho bezpečnosti pre životné prostredie.

Technológie výroby dosiek OSB

Hlavnou surovinou pre výrobu OSB dosky sú kolo drevo z ihličnatých plemien, alebo skôr, borovica. V Korovina bubon je debarking lese mimo dosky výroby, a už ecoren šachty príďte na workshop na obrábacie stroje nôž krúžok, kde rezanie žetónov. Pre vonkajšie vrstvy holenie je hotovo desať centimetrov do dĺžky, hrúbka - 0, 6 mm a šírka - dva centimetre. Pre vnútorná vrstva je vyrobená čipy šírke piatich centimetrov.

V ďalšej etape výroby je smere pásu čip dopravníkom na špeciálne miesto stredne skladovacích nádrží ropy žetónov.

Po tom, vyhrievané s horúceho vzduchu v bubnovej sušičke. Air je vyrobený na plyn-olejovými. V vlasov bubon tam sú dve paralelné obrazovky, ktoré je oddelené od malých častíc základných surovín potrebných na výrobu dosiek. A už pri výstupe úzke žetónov je oddelená od širokú čipy určené pre vonkajšie vrstvy. To sa vykonáva pomocou dvoch-jednoduchý spôsob, ako automat.

Potom začína ďalšia etapa výroby - lepidlo aplikácie. Pre rôzne vrstvy lepidla sa nanáša v samostatnom mixéry. Obsah rozchod s relatívne hmotnosti suchej štiepky je jedenásť percent čip vonkajšia vrstva. Čip určený pre vnútorné vrstvy, obsah lepidlo je o dve percentá. Lepidlo používa rôzne: chip vnútorná vrstva lepidla PMDI a čip vonkajšia vrstva lepidla na báze melamínu a močovinové živice.

Formy stanice DL čip vnútorná vrstva má jeden z hromadne hlavu, a čip vonkajšia vrstva - dve hromadné hlavu. Šírka náplň nie je viac ako 2 m 93 pozri Na prevenciu chýb je špeciálna pätka zle dumpingu, ktorý je spojený s detektor kovov.

Dosky OSB dosky sú vyrábané na tlačovej nepretržitej činnosti. On má dĺžku 34 metrov, a okrem toho je tu možnosť jeho predĺženia na ďalších desať metrov. Hrúbka oceľovej pásky je tri milimetre, a jeho šírka je tri metre. Oceľová páska zahrieva na teplote 220 stupňov. K tomu dochádza prostredníctvom tepelného olej, ktorý je vykurovaný kotlom kapacitou približne 8 MW. Až 5 N / mm 2 prichádza tlak v prednej tesnenia.

Čas tvrdnutia, určený pre jeden milimeter hrúbky každej doske je panny'päť sekúnd. A hrúbky dosiek môže byť od šesť do štyridsať milimetrov. Zostávajúce po spracovaní surovín výpary a prach, okamžite po stlačení materiál odstránený z priestorov. To sa vykonáva pomocou vlhkej vetranie.

Potom dosky prísť na lokalite dopravy, ktorým sa stanovujú ukazovatele ich hniezdenie na štandardných veľkostí. Toto je veľkosti tri až 6, 3 metrov. Raz dosky OSB podstúpiť špeciálne zariadenie, ktoré identifikuje možné zväzky, sú zaslané na ventilátor a chladičov. Použiť dve chladnejšie usporiadané v sérii. V chlade platní naukladaných v pilóty a pomocou Patpong jednotiek zo zásobníka rezané pozdĺžne a priečne. Tak je rez na štyri dosky požadovanú šírku a dĺžku.

Odporúčania pre použitie OSB dosky na výstavbu lete duše

Rozsah dosky OSB je pomerne široký. Používajú sa pre zakrytie rôznych plôch, striech, stropov, stien (vrátane steny lete dušu). Tiež, oni sú ideálny materiál pre zariadenie mosaic a návrh podlahy, dočasné oplotenia alebo ploty, odrezať steny alebo priečky.

Okrem toho, dosky sa používajú na dekoratívne vybaviť stien a ako náhrada za rôznych materiálov, preglejky, rezivo. S ich pomocou urobíte h-lúče, billboardov, nábytok, zárubne, okná, palety, obaly, skladovanie, regály a police, ako aj debnenie, ktoré sa používajú opakovane.

Väčšina projektantov a staviteľov sú čoraz viac používa v našej práci je orientované trieskové Dosky. Tento materiál čerpá veľké množstvo výhod, vrátane právomoci estetiku, použiteľnosť a použiteľnosť.

Z pracovnej dosky s ich vlastnými rukami, a prvá vec, ktorú by ste mali urobiť, je posilnenie okrajov každú dosku. Klinec dosky môžu nechty. Výhodou ich v porovnaní s inými materiálmi je, že pribitý klincami máte blízko k okraju - až 10 milimetrov. Toto nie je tvorený zlomenín. Okrem nechty môžete tiež použiť skrutky. Vzdialenosť medzi klince alebo skrutky by mala byť 15 cm spolu obrys každú dosku a tridsať centimetrov v rámci dosky.

Ak používate shpuntovannyh dosky, sú odporúča tesné, veľmi tesný squeeze na lúče. A dosky, ktoré sa používajú na prihraničných stien a striech z'dovuti tak, že vo zvislej'jednota zostala malá medzera asi tri milimetre. Je to potrebné kompenzovať prípadné zmeny vertikálnej veľkosti dosiek pod vplyv zmeny vlhkosti prostredia.

Zamykanie dosku, použite skrutku nechty h mm Pre viac odolné zaviazať, môžete tiež použiť skrutky. Pre lepenie použiť obvyklé lepidlo alebo iný typ lepidlo je určené na prácu s drevom. Na lepené povrchy boli ešte silnejšie, sú leštené trochu.

Na rezanie dosiek použité drevo sústruh alebo prachu. Ak používate videl, odborníci odporúčajú zvoliť karbidu-volfrámu. Pri rezaní a upevnenie dosky, OSB dosky sa odporúča použiť ochranné okuliare, zariadenie pre zber prachu a masky.

A ak budete potrebovať nejaký čas, aby platne, potom by ste mali dať ich na stromy'Jan povrchu, ktorá sa nachádza mierne nad povrch zeme, a potom na pokrytie plátno handričkou alebo polyetylén.

Použitím moderných materiálov a technológií, môže byť postavená v dach krásne a funkčné letná sprcha. Keď sa všetky práce sa vykonáva rýchlo, a jeho cena je relatívne malé.

Prejsť na: Drevesnoyj materiálov a líšt > OSB-3


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика