четверг, 27 февраля 2014 г.

Murárske a spájanie Tapety

Murárske a spájanie Tapety

Správna technika lepenia je najdôležitejšia podmienka, aby odviedli kvalitnú prácu. Všade tam, kde z naklyunulsya prvý panel na stenu-papier, hlavná vec je, že to bolo vykonané striktne vertikálne, prečo by ste mali použiť zvisle. V rohoch miestnosti sú nikdy úplne vertikálne, takže pomocou nich ako vertikálne sprievodca môže viesť k vážnym chybám zarovnanie obrazu. Panely nebude vertikálne, ale horizontálne obrázok pôjdu hore, ktorý bude viditeľný predovšetkým v strope a soklové.

Pred

Pretože lepidlo schne veľmi rýchlo, najmä na okrajoch, rýchlosť práce je na základe stále dobrý výsledok. Na natreté steny lepidla môže byť vytlačená, a mala by byť odstránená. Preto všetky potrebné nástroje by mali byť v strane je dobré mať špeciálnu zásteru dekoratér, môžete vidieť, kde sa môžu ubytovať.

Pretože sa musíte dostať až k stropu, musíte stáť na schodoch. Ak chcete vymazať prístupy k múru, že to bolo vhodné presunúť rebrík. Práca na schodoch, postupujte podľa bezpečnostných predpisov. Normálne pravou rukou je výhodnejšie pracovať, pohybujúce sa v smere hodinových ručičiek, a ľavou rukou proti smeru hodinových ručičiek. Vyberte si vhodné miesto na štart.

Užitočné tipy

Ak na prvý panel bubliny, zvýšiť čas impregnácia lepidlo pre ďalšie panely. Ak chcete odstrániť nadúvanie, tvoril po zaschnutí, aby v tomto mieste X-tvarované rany. Strapec mazivo s lepidlom zadnej strane Tapety a nástenné, potom stlačte Tapety na stenu za pár minút. Viabilise lepidlo utrite vlhkou špongiou a porovnať pozemku valec.

Krok 1

Murárske a spájanie Tapety
Ak ste sa začína v rohu, na zvislé uplatňujú prvý zvislá čiara vo vzdialenosti od rohu, o 25 mm nižší ako šírka tkaniny. To umožní, aby sa ohli Tapetu do vnútorného rohu. Držať zvisle kábel na stenu a urobte aj vertikálne známky.

Krok 2

Murárske a spájanie Tapety
Mať zložený panel na stene a ohýbať hornom konci tak, že to môže byť stlačené na stenu. Presunúť prvý Tapety až o 50 mm do dĺžky išiel na strop. Potom posuňte panel na boku, zarovnanie jej okraji, s vertikálnym sprievodca.

Krok 3

Murárske a spájanie Tapety
Štetcom, hladký hornej polovici panel na stene. Pohybom štetca od zhora nadol a od stredu k okrajom, hladké všetky bubliny. Potom rozbaľte položku pozdĺž steny zvyšok panel a hladká ju. Opatrne narovnať žiadne ohnuté v rohu Tapetu.

Krok 4

Murárske a spájanie Tapety
Na zadnej strane kotúča z nožnice stráviť medzi stenu a strop, navrhovať Tapeta rez linky. Odstrániť Tapety zo steny a rez na plánované linky. Pripojte koniec Tapety na mieste. Podobne orezanie Tapety sme sokel.

Krok 5

Murárske a spájanie Tapety
Šírenie lepidlo, zložiť a vziať to na stene vedľa panelu. Ohnite hornej strane, potlačte panel na stene a vložiť obrázok do obrázka na prvom paneli. Hladké a čalúnenie pásov, ako je popísané v odseku (3 x 4. Viabilise lepidlo utrite vlhkou handričkou.

Krok 6

Murárske a spájanie Tapety
Ak ste vložiť Tapetu bez razenie, roll kĺbov valček na krytie križovatke Tapetu. Zlepšuje trakciu Tapety jeho steny. Ak lepidlo má vysušené a regióne Tapety za, strapec čerstvý tuk s lepidlo zadnej strane Tapety a nástenné. Potom prejdite spoločné s navi a vymazať rozprávanie lepidla.

Lepenie vložený papier

Podklad papier vytvára hladký povrch s jednotné pórovitosť, čo je veľmi dôležité na lepenie wall-papier na stenu s nedokonalé povrchu. Papier môže byť tiež použitý pre prilepenie z stropy, a namiesto lepenia wall-papier papier môže byť maľované.

Nelepte papier horizontálne, cez rovnaké lepidlo, ktoré a dekoratívne Tapety; susedných panelov sa vzťahujú zadok. Panel by mal blok izba od rohu do rohu; work start z hornej steny.

Murárske a spájanie Tapety
Vypínanie a prilepili handričkou vložený papier, preložte ho akordeón na uľahčenie prenosu a nálepky.

Murárske a spájanie Tapety
Dôsledne názov a handričkou a hladké každej stránky. Stick takže všetky handričkou.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика