пятница, 28 февраля 2014 г.

Čo je zváranie a zváranie

Zváranie - fashion'jednota kovové

Moderná technológia ponúka veľa spôsobov, ako s'kovové zlúčeniny, ale najobľúbenejšie metóda je zváranie. Predovšetkým použitie plynu zváranie a zváranie s použitím elektrického prúdu. Pre zváranie, ako aj na zváranie, potrebujete špeciálne vybavenie. S'jednota kovov prostredníctvom zváranie je topenia na susedných parcelách zvarených častí v dôsledku vysokej teploty, ktorá vyplýva zo spaľovania zmesi horľavého plynu a technicky čistého kyslíka. Rozdiel medzi pridal časti naplnený roztaveného kovu špeciálne plnený drôt. Zvyčajne plynom, zváranie je zmes kyslíka-acetylénu. Kyslík, ako pravidlo, pochádza zo špeciálnej fľaše, a acetylénu môže byť použitý ako balón, alebo prijaté pomocou špeciálneho zariadenia, v ktorých rozklad karbid vápnika s vodou.

V dôsledku chemických reakcií je pridelené acetylénu, ktorý hadice sa dodávajú plyn, kúrenie. Tu je zmesi s kyslíkom. S pomocou špeciálne ventily môžu byť upravené podiel kyslíka a acetylénu, že môžete zmeniť teplota plameňa'I. Acetylénu môže byť nahradené propán, ktorý prichádza ako kyslík v špeciálnych nádržiach. Nesnažte sa budovať plynové zariadenia na zváranie vlastnými rukami. Plyny používané pri zváraní, nájdete horľavých a výbušných látok. Preto, najmenší úniku kyslíka alebo propán, môže mať veľmi katastrofálne následky, ako sú plyn explózie, požiare a dokonca aj smrť. Takže to nie je potrebné pokúsiť sa zvládnuť všetky nuansy remeslá plyn zvárač. Dnes existuje mnoho kurzov, kde sa budú učiť všetci, ako variť s plynom, ako zvládnuť zariadenie, a čo je najdôležitejšie, bezpečnostné informácie pri výkone plyn, zváračské práce.

Pojem elektrické zváracie

Nie menej široko pre upevnenie kovové časti uplatňovať elektrické zváranie. V tomto prípade s'jednota hrany s'Dnevnik detailov je vyrobený tavenia je pri vysokej teplote, ktorá je generovaná elektrický oblúk, ktoré vzniknú medzi elektródou a zváraných konštrukcií. Tento zvar nemení chemické zloženie materiálu, ľahko ovládať a automatizované. Moderné mlyny sú použité stroje, ktoré umožňuje zváranie rôznych položiek v miestach, ktoré určí program, bez ľudského zásahu. V baníckom priemysle, najmä vo plynu a ropy vyrábajúcich podnikov, elektrické zváranie rúr je jednou z najčastejších operácií. Vyvinuté špeciálne technológie zvárania z veľkého priemeru rúry a vysoký tlak. Počas výstavby plynovodov. S'jednota rúrky s priemerom viac ako jeden meter, ktorá je čerpaná zemného plynu pri tlaku 50 kg/cm2 je pomerne významnú udalosť. Tak zváracích švov medzi trubkami sú veľmi pozorne sledované. Existuje mnoho špeciálnych škôl, kde sa naučí, ako variť, elektrické zváranie. Po ukončení štúdia a kvalifikačnú skúšku, študentovi udelený certifikát dáva právo na prácu na podniky, ako zváračov. Ale, samozrejme, iba čas a prax naučí, ako variť, zváranie, ako a čo elektródové zváranie rôznych materiálov a bude nakoniec sa stal skutočným majstrom.

Môžete si iste známe, keď túžba pochopiť základy zváračské práce. Dnes v literatúre a na webových stránkach na Internete môžete nájsť veľa informácií, ktorý je podrobne popísaný elektrické zváracie pre začiatočníkov. Dokonca môžete zbierať zvárací stroj s rukami, ale oveľa viac je správne absolvovať špeciálne školenia samozrejme to nie je jednoduchá záležitosť.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика