четверг, 27 февраля 2014 г.

Vykurovanie krajine dom vlastnými rukami

Vykurovanie krajine dom vlastnými rukami

Vykurovanie krajine dom je pomerne závažný proces, pretože to priamo závisí na ďalší pobyt. Nie mať určité vedomosti a zručnosti, nevykonávajte kúrenie doma.

Ale ak Ste stále sa rozhodla urobiť vykurovanie krajine dom s rukami, potom by Ste mali vedieť, že vykurovací systém je zvolený na základe plocha domu.

Príprava výkresov vykurovacieho systému

Pred spustením inštalácie vykurovacieho systému, musíte vytvoriť výkres, v súlade s charakteristikami domu. Tento kreslenie pomôže spočítať, koľko je potrebné diely a adaptéry

Výber kotla

Po detailné kreslenie, môžete začať zoznámenia kotla. Najlepšie miesto, kde kúpiť hrniec s malým množstvom energie, potom bude poskytovať dobré vykurovanie domu. To odporúčania na výber kotla v závislosti od plocha domu:

  • na ploche 60 - 200 metrov štvorcových - Kapacita kotla 25 kW;
  • plocha 200 - 300 štvorcových m - Kotol kapacitou až 25-30 kW;
  • plocha 300 - 600 metrov štvorcových - Kotol schopnosť 35-60 kW;
  • oblasti 600 - 1200 sq. m - Kotol kapacitou až 60-100 kW.

Vytvorenie elektroinštalácie

Vykurovanie krajine dom je možné vykonať pomocou kov-plast rúrky, ktoré sa ľahko inštalujú. Ale plastových rúrok môže nakoniec únik. Pre spoľahlivosť a dizajn uplatňovať stlačte tlačidlo s'jednotu, ale s'jednota nie sú lacné. Vo SV'preto sa odporúča používať posilnené polypropylénové rúry.

Vykurovanie krajine dom najjednoduchšie urobiť s uhlopriečkou spojenia, a všetky námietky, hlavného potrubia na batérie, je žiaduce písmenom "G". To musí byť nainštalovaný na oboch stranách batérie žeriavy, ktoré vám pomôžu ďalej izolovať batériu, ak je potrebné opraviť.


Pri vchode je nastavený uzatvárací ventil, manuálny termostat. Uzatváracie ventily sú nainštalované na kotol sám.

Vykurovanie krajine dom nemôže byť kompletný bez vypúšťania. Ak to chcete urobiť, na priame a spätné potrubie inštalované vodovodné s guľové kohúty. Loptičku ventil je nastavený na predloženie systém vzduchu z kompresora.

Reštartovanie kotla

Po dokončení vykurovanie krajine dom vlastnými rukami, čo potrebujete na spustenie kotla. Je vhodné spustiť pod dohľadom odborníkov, v opačnom prípade, v prípade poruchy kotla môže odstúpiť od záručného servisu.

Pri spustení kotla air začne od najvyššom mieste systému. Vzduch sa nechal až dovtedy, kým voda tečie. Počas prvých týždňov sa môžu tvoriť vzduchu pre vykurovanie domu bola efektívna, vzduchu, musia byť pravidelne vypustiť.

V tejto časti sa dozviete, aké sú solárne panely pre vnútorné kúrenie, tepelné čerpadlá pre vykurovanie a oveľa viac.

Dúfam, že tento článok bol pre Vás užitočné, a teraz Budete môcť organizovať vykurovacieho systému v dome sám.



Články na tému:

  • Elektrické kotly pre vykurovanie domu
  • Elektrický ohrievač
  • Obehové čerpadlá pre vykurovanie,
  • Montáž radiátorov
  • Tepelné čerpadlá pre vykurovanie
Kategória: kúrenie
Dátum: máj 10, 2012
Tagy: vykurovací systém

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика