четверг, 27 февраля 2014 г.

Svetlo síl pre váš byt

Ak chceme povedať kompliment kúpeľňa, v prvom rade by sme povedať, že je to priestranná, a potom povinné'nezabudnite pridať: "... a svet." Ak chcete, aby izba jasnejšie, aj s malými oknami smerom na Sever, je skutočne používať jednoduchý dizajn techniky.

Zvlášť naliehavé je problém, že svetlo je v zimnom období, keď deň trvá len niekoľko hodín - a, ktorá sa nazýva hrdý slovo, je pravdepodobné, že vzhľad šedá, pochmúrne krajiny, ktorý prináša smútok. V týchto dňoch je "nostalgia" v lete teplo a jasné svetlo: chceme, aby si to za každú cenu! Samozrejme, leto uprostred zimy nedávame, ale malý trik, svoje pocity, môžete vyskúšať. Mal by konať v dvoch smeroch: na ochranu a podporu prirodzeného svetla a kompetentne používať umelé osvetlenie.

Strán farba

Logika nám hovorí, aby sa izba ľahšie, by mali byť použité v jeho výzdoba farbu svetla, ktoré je biela. To určite je, ale tam sú niektoré nuansy. Pretože biela je najviac reflexné, využívať svoje najlepšie v kombinácii s umelým osvetlením (večerný čas), ako aj pre Matné povrchy.

Pre "Severnej" (alebo stmaví z iných dôvodov), izby sú ideálnym riešením by bolo bielo omietnuté steny s minimálnou dekorácie (obrázky, police, sadenie a pod.). Však sám o sebe, biela farba nie je dostatočne chladná, takže ak ich používate, ktorý je na celý program (biele záclony, bielej prikrývky, biely koberec, biely nábytok), kúpeľňa, samozrejme, bude vyzerať jasné, ale to môže zmiznúť pocit domova teplo a s' - sterilné atmosféru zdravotníckeho zariadenia. Vo svetle farby existuje mnoho iných odtieňoch, ktoré dokonale, aby svetlo. Táto vlastnosť má najviac pastelové tóny, počnúc farebné tkaniny z vlny ("teplé" biely variant) - stálym spoločníkom módne dnes, životného štýlu.

Okrem toho, aby v miestnosti atmosféru Slnečný deň môžete úspešne použiť živý detail, s použitím farby, ktoré sa tradične symbolizuje slnko - červená, žltá a oranžová. Najdôležitejšie je vybrať si správne odtiene týchto farieb, pretože každý z nich má aj spôsoby, gravitating na chladné schémy. Win-win riešením je tzv. čisté farby: ak sú červené, nie crimson a červené, žlté, ak to nie je, citrón, a farby púpava, ak oranžová - je to oranžové, a nie tlmené farby mrkvy. Na druhej krajnosti, krik "elektrické" alebo "kyseliny farieb, ktorý je tiež neprijateľné pre každodenné použitie. V Všeobecné, tajné svetlé akcenty je, aby sa zabránilo preťaženiu inter'jer agresívne farebné detaily, ale len vytvoriť náladu. Ak otvorte farbu, ktorá sa vám nepáči, zmysel svetlo v miestnosti a s pomocou m'všetky odtiene v rámci teplé svetlo rozsah: olivový, béžová, svetlo žltá, krém, ružová atď.,

Takže sa na svetlé farby na steny a strop, nezabudnite o poschodie - on by sa tiež mala vytvoriť jasné a monochromatická. Nábytok je lepšie zvoliť svetlo dreva alebo podľa farby stien a menej masívne. Vizuálne by zmierniť priestor, regály a police, stolíky so sklom topy, vstavané skrine, nízka komody, atď. Veľmi Slnečný vyzerá všetky prútený nábytok, okrem toho, že je úplne v kombinácii s vyššie uvedených farieb.

Svieti - tak užitočné

V šialenstvo crystal (druh symbol "era stagnácie") dnes zdá sa nám byť apotheosis vulgarity a kitsch. Medzitým, ak vyhodíme conventionality, v tento koníček je veľmi racionálne. Psychológovia zistili, že ľudia zo Severných krajín inštinktívne dosiahnuť, aby všetky svetlé a lesklé, najmä dlhé zimné. Svetlo je nevyhnutné pre človeka takmer ako vzduch: bez nej, telo sa tak nestane niektoré chemické reakcie, nehovoriac o činnosti deficit svetlo na psychiku. Lesklé povrchy (najmä malé) majú tendenciu dávať svetelné škvrny, čo spôsobuje, aby sme sa cítili radosť. Crystal zvláda túto úlohu, najmä ak je na zvýraznenie (slovo o výhodách lustre s krištáľovo prívesky).

Z rovnakého dôvodu žien, ako straky, sú vypracované na skvelý šperky (ktoré, mimochodom, môže byť úspešne použité vo výzdobe inter'interiér domu). Slávny Salvador Dali vytvoril celú kolekciu šperkov sochy a steny skladby pre súkromné domy. Dnes šperky, alebo šperky) pre inter'interiér možno nájsť v čl obchody a špeciálnych obchodoch. V extrémnych prípadoch si môžete urobiť také skladby a sami: mať hotový rám so skleneným (alebo rám-kontajner) a dať časť svojich zásob z šumivé šperky. Zostáva len upozorniť na to všetky spot lampy " a "zdroj endorfínov" je pripravený. Všeobecne platí, že pre "násobenie" svetla v miestnosti vhodné akékoľvek lesklý povrch: kovový vázy a sochy, všetky objekty zo skla (mimochodom, je mimoriadne dôležité dnes, sklo, nábytok), zrkadlo prvky. Avšak, druhá metóda by sa mala používať veľmi opatrne, pretože veľký počet skutočný vyhlásenia môžu mať negatívny vplyv na psychiku.



Svetlo, vitajte!

Niekedy, aby izba bola ľahšia dosť... len aby sa z neporiadok, alebo uvedenie veci na parapet a v blízkosti okna. Chcete viac svetla - zbaviť pestovanie rastlín s husté lístie, ktoré vyžadujú vysielanie prísne podľa okna. Ich nahradiť tie, ktoré je možné dať do zadnej miestnosti tak, že nie sú nevyjasnené vám prirodzeného denného svetla. Odstrániť ťažké závesy s oponou a Babochka. Ideálne - úplne zadarmo parapet a minimálne textílií na okno. Vo Všeobecnosti, v ideálnom prípade by ste mali mať dve sezónne súbor záclony - zimné a letné. V zime, na jednej strane, musí tam byť jednoduchšie a transparentné, a na druhej strane - vytvoriť teplé a Slnečné atmosféru (oranžová alebo žltá tylu, "homosexuál" Sitchin, farba a ovocie tému tkanív).

Na podporu záclony by mali byť vybrané a zvyšok textílií. Napríklad, farebné satin vankúše-damochki - skvelé pre zimné. Vďaka prirodzený lesk sa bude vytvoriť v miestnosti efekt slávnostná iluminácia. A, samozrejme, nezabudnite na svoje obľúbené nahradiť slnko všetkých čias a Národov - "zlato". Nebudú šetriť (samozrejme, v rámci rozumných medziach) na zlatých trim a zlaté tóny v domácnosti, textilné - a potom zimné Blues, s najväčšou pravdepodobnosťou, sa okolo vás.

Text: Marina Voronezhskaya
Foto: Salon

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика