четверг, 27 февраля 2014 г.

Sauna v byte

Sauny môžu byť umiestnené v takmer každom byte. Alebo zbierať z panelov alebo stavať. V malých bytov odborníci odporúčajú stavať sauna v byte individuálny projekt, ktorý vám umožňuje uložiť oblasti. Ak máte miestnosti, môžete si kúpiť ready-made tím kabíne.

V závislosti od dizajnu tímy sauny sú rozdelené do troch skupín:

  • Panel (alebo panel) sauny. Sú zhromažďované z panelov, každý sa skladá z dvoch vrstiev, obklad hrúbky okolo 12-15 mm izolácia v strede.

  • Námestie sauny, čo predstavuje zrub vyrobené z horizontálne umiestnené tesaným lúče. Sú zhromažďované výlučne z dreva bez použitia fólie a izolácia, preto sú považované za najviac ekologicky.

  • Sauny smrekového lesa, ktoré zbierajú zo stromov'drevené dosky v hrúbke 40 mm

    Najväčší dopyt práve teraz štít sauny. Sada obsahuje:

  • strop a steny sekcie, pripravené pre skryté vložkou, elektrický kábel, aby sa ohrievač;

  • podlahy rámec pozinkovanej ocele alebo eloxovaný hliník;

  • mriežka;

  • strop a uhlové Reiki.

    Pripravený sauny môžu mať rôzne tvary, povrchové úpravy a veľkosti; môžete vypočíta ako pre jednu osobu a pre celý sedem'Yu.

    Podľa bezpečnostných požiadavkách na dvere akékoľvek sauny povinné'byť nevyhnutne okno. Výrobcovia ponúkajú dva typy dverí: sklo a stromy'drevo so sklom vložiť. Je potrebné mať na pamäti, že existuje špeciálny bezpečné teplovzdorného skla. To môže byť číre alebo farebné. Rozvody a svietidlá majú tiež vysokú tepelnú odolnosť.

    Dopyt po multifunkčné použitie sauny musí byť inštalované v kabíne svetelné efekty, hudobné vybavenie a nástroje na farebné a aromaterapia. Mnohé spoločnosti ponúkajú všetky tieto zariadenia okrem štandardne nastavený.

    Je dostatočne veľký a výber materiálov na výrobu sauna. Tu môžu byť použité borovica, osika, jelša, Severnej Ameriky, smrek, kanadský céder a mnoho ďalších druhov stromov. Veľmi často kabíny, vyrobené z kompozitných materiálov. Napríklad, pre použitie v exteriéri jelša a osika, a pre interné - smrek a kanadský céder.

    Sauna vo byt dokončiť obklad vertikálne a horizontálne. Zvyčajne vybrať vertikálne spracovanie, ako vizuálne zvyšuje priestoru kabíny.

    Oveľa širšiu škálu dizajnu a materiálu dáva výrobca sauna v byte na požiadanie. Osobitného záujmu sú tzv VIP-sauna. Tu kombinujú rôznymi druhmi dreva. Ako sauny môže pošvy, napríklad Kaukazské vápna, ktoré je odlišné od bežných vyššiu hustotu dreva a trvanlivosť. Dizajn je veľmi nezvyčajné. Polkruhová (oblúk) Windows, klenuté stropy s zapustené osvetlenie, police s lakeť-opierky, operadlá s osvetlením - to všetko môže byť atribút VIP-sauna. Služby na ich výrobu ponúka väčšina firiem, ktoré produkujú montované kabíny.

    Však nákup hotových chát, vyrobené podľa Európskych výrobcov, poskytuje mnoho výhod počas inštalácie. Tam je už jasne definovaný priestor pre vetranie grily a rúry, označené vykurovacieho výkonu a zabezpečiť, vlhkosti a tepelnú izoláciu.

    Ak chcete nainštalovať tím kabín je dosť vzdialenosť medzi stropom a stropu miestnosti, kde bola inštalácia 5 pozri Na ventiláciu sauny použiť dva vetracie otvory: napájanie (textu), ktorý sa nachádza buď pod sporák, alebo pod dvere, a výstupu, ktorý je na opačnej stene, od podlahy alebo medzi police. Vzdialenosť od steny kabíny s vetracie otvory na steny miestnosti, kde sú namontované sauna, by mali byť nie menej ako 5 pozri

    V mestských podmienkach, auto môže byť umiestnený priamo na dlaždice podlahy v kúpeľni. Jeho veľkosť môže byť meter. Treba poznamenať, že strop v saune by mali byť vždy individuálna. Horúci vzduch sa dostane do kúpeľňa, kúrenie jej tak 3-5 stupňov. Vo SV'v tejto súvislosti, špeciálne vetranie je potrebné. Elektrická energia bude potrebné nie viac ako práčka.

    Jednou z najdôležitejších otázok v procese inštalácie sauna je problém opätovné plánovanie. Zvyčajne nie je potrebné, ale v niektorých prípadoch sa ubytovať sauny musieť zmeniť vnútornú štruktúru priestorov.

    V Moskve otázky zmeny, ktoré upravuje Zákon meste Moskva ako z 29. septembra 1999 № 37 "Na postup obytná miestnosť redesign v domoch na území Moskvy" a príkazov primátora Moskvy zo dňa júl 21, 1996 № 166/1-Moldavsko "Na reguláciu správania, zlepšenie a obnova bytových a nonresidential priestorov v obytných budov Moskva ".

    Otázky re-plánovanie priestory zahŕňajú:

  • premiestnenie a demolácie bytových stien;

  • prenos a zariadenia vchody;

  • zariadenie a re-vybavenie tambours;

  • zasklenie z balkónmi a lóggiami.

    Fyzické a právnické osoby, ktoré majú právo perestraivat obývaných priestorov, ak sa to zlepšuje podmienky pre ich použitie a pred vydaných povolení a súhlasov.

    Prestavba má aj určité obmedzenia. Nie je dovolené:

  • úpravy a rekonštrukcie, ktoré vedú k porušenie bezpečnosti alebo zničenie nosné konštrukcie budovy fasády; zhoršenie vzhľadu; porušenie systémy požiarnej ochrany; zabránenie prístupu k nástroje a zakázať zariadenia;

  • re-plánovanie apartmány, zhoršenie prevádzkové prostredie a ubytovanie všetkých alebo jednotlivých domov alebo bytov;

  • inštalácia alebo reorganizácia oddiely, ak výsledok je izba s žiadne prirodzené svetlo alebo bez ohrevu zariadenia;

  • prestavbu, ktorá je tvorená plocha miestnosti menej ako 9 štvorcových m šírka od menej ako 2, 25 m;

  • zvýšenie úžitkovej plochy na úkor živých;

  • rekonštrukciu a prestavbu v prípade absencie súhlasu všetkých zainteresovaných dospelých nájomníkov a vlastníkov;

  • re-zariadenia a re-plánovanie budov určených na demoláciu v nasledujúcich troch rokov a sú zahrnuté v príslušných rozhodnutí a objednávky, ak takýto prevod nie je to potrebné na zaistenie bezpečnosti bydliska, atď.

    Pre koordináciu inštalácia parných kabín v rezidenčnej miesto, budete musieť napísať list Riadenia štátu požiarne služby, s uvedením technických charakteristík kabíny.

    M pre montáž sáun zriedka používané, pretože v kabíne nie je voda, a to robí do rúry. Vo SV'ASCO s týmto sauna je možné nastaviť v kúpeľni a v obývacej izbe.

    Osobitná pozornosť sa počas inštalácie sauny je potrebné venovať kapacita rúry, ktorá je definovaná ako veľkosť sauna a stav transakcie v byte. V nových domov transakcie umožňuje dať kabíny so sporákom viac energie, než staré. Napríklad, maximálna kapacita pecí pre inštalácie v domácnostiach postavený v 70-tych rokoch cca 4, 5 kW. Avšak, odborníci odporúčajú dať pece ako menej energie. V tomto prípade sa zníženie záťaže na transakciu.

    Je potrebné mať na pamäti, že ak je zahriaty sauny ploche viac ako 8 kubických m vyžaduje sieťové napätie 380 V, a preto prítomnosť v dome je trojfázový prúd. Oblasti 6 kubických m vyhrievané rúra a s napätím 220 V, ktorý umožňuje inštaláciu v domácnostiach s jednofázový prúd.

    Elektrické pece, ktoré sú nainštalované v apartmánoch, pred'je zvýšené požiadavky na bezpečnosť. Povrch krytu je vykurovaný nie nad 70 0C, ktorá neumožňuje vypáliť sami. Okolo pece ustanovili osobitné oplotenie, zatváranie prístup k vyhrievané kamene. Pec je vybavená snímače, ktoré automaticky vypnúť v prípade nadmerného kúrenia.

    Napriek bohatstvo dekoratívne riešenia, design kajút má svoje obmedzenia. Farby a laky môžu iba vonkajší povrch. Vo vnútri dreva odporúča v druhu, ak chcete uložiť v saune vôňa lesa a živice. Okrem toho, nič nie je zahrnuté strom prideľuje zdravé'I phytoncides.

    V saune by mali byť vysielaný medzi vaňa postupy. V tomto prípade dreva a hnilobe.

    Pre sauny problém mnohých tmely. Môžu byť ošetrené loď s lakom alebo olejom. Ale majte na pamäti, že tieto nástroje sú len na poličke a podlahy.

    Sauny v mestských apartmány, každý rok stále viac populárne, ktoré stoja'nie je spojené len s ich funkčné účely, ale s tvorbou obraz majiteľa. Zvýšený dopyt po sauny v apartmánoch tiež podporuje širokú výstavbu veľkého superior apartmány.

    Autor: Nina Vazhdaeva

  • Zdroj: salon. tým,

    Zdroj: www. eremont. ru

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика