пятница, 28 февраля 2014 г.

Pivnica-glacier: stavebné možnosti

Možnosť jedného: ice

Najjednoduchší spôsob, ako budova, pivnica-ľadovec je nasledovné: je potrebné pripraviť špeciálnu miestnosť (ideálne pivnica v garáži pod domom, alebo v krajine), a potom, v zime je potrebné, aby sa ľad, ktorý v lete a bude predĺžiť životnosť vašich výrobkov.

Prístroj pivnica-ľadovec je schéma: horný úsek - Pogrebite, v ktorom môžete uchovávať tradičné pivnica produkty, a dolný logrande, tiež nazývaný "žalúdok". Najlepšie steny logrando vyrobené z ťažkých vodotesný betón s hrúbkou 15 pozri všeobecne konkrétne má takúto štruktúru: jedna časť je čerstvé cementu, známky 300 alebo 400, štyri kúsky štrku (drveného kameniva) a z dvoch častí, z piesku. Je tiež ľahké vyriešiť otázku, ako urobiť konkrétne doma.

Vzorky zariadenie pivnica-ľadovec darčeky pre ponúkaného systému. Vezmite prosím na vedomie, že pod č. 1 v ňom uvedené hrubý piesok so štrkom a pod № 2 - betónové steny letohradska. 3 autori systém bol umiestnený do tehlovej steny povrchovej časti budovy, a pod № 4 - rebrík pre odvádzanie vody rozpustíme, ktorý je zodpovedný za relatívne hydroizolácie pivnice. Podľa № 5 je glinozyom'drevo, tmel, a nie. 6 - odsávacie ventilačné potrubie. A posledný symboly: № 7 - vstup ventilačné potrubie a # 8 - potrubie pre odvádzanie vody.

Tento spôsob skladovania výrobkov je pomerne jednoduché a efektívne. Avšak, hlavné nedostatky sú vo vnútri veľké množstvo špiny a vlhkosti, a tiež, že mrazu ísť nie veľmi veľké. Takže pre tých ľudí, ktorí takéto zariadenie pivnice nie sú spokojní, ponúkame dva varianty výstavby "mrazničky".

Možnosť dvoch: suché mraznička

Druhý spôsob výstavby pivnica-ľadovec je vytvoriť táto mraznička, ktorá bude mať významný veľkosť a poskytnúť pivnici, v garáži, v krajine alebo v dome. Samozrejme, takéto zariadenie pivnice nie je príliš jednoduché, ale pre trápi raz, budete môcť používať celý rok a aj na konci leta v najteplejších regiónoch našej krajiny je teplota nie je nižšia ako 15 stupňov, čo je dosť pre kvalitné chladenie.

Veľkosť takýto ľadovec môže byť čokoľvek: v závislosti od vašich potrieb. Schematické znázornenie stavby pivnica je nasledovný: po obvode spodnej časti pivnici je umiestnený rám vytvorený zváranie kovových rúr (priemer cca 80-100 mm). V strede rámu musíte variť dve časti vyrobené z trubiek s rovnakým priemerom. Vo výške modulu by mala byť taká, že po vyplnení pôdy nad zemským povrchom zostal 30-50 pozri

Takáto nádrž naplnená petrolej, a vyčnievajúce zo zeme potrubia v lete, dať krytov, ktoré sú vyrobené z peny a posedenie s koženkové alebo husté tkaniva. V zime takýchto prípadoch povinné'nutne odstrániť. A všetky veci v zaujímavá princíp pivnica-ľadovec v zime je akumulácia chladu a uložiť ju v lete. Teda, v pivnici, v garáži pod domom, alebo chalupu na celý rok bezpečne ukladať produkty, ktoré sú zvyčajne stanovené v mrazničke.

Možnosť troch: nie petrolej

Ak nie ste v pokušení prípad použitia kovových rúr a petrolej, ponúkame vám nasledujúci postup výstavby pivnica-glacier: potrebujete vytvoriť pivnica v krajine alebo v garáži, čo bude mať betónové steny (hrúbka nie menej ako 50 cm) a zariadenie na prirodzené vetranie v zime.

Takéto pivnica-ľadovec tiež zvláda svoje povinnosti'povinnosti, ale len na území našej krajiny, kde existuje pomerne mrazivý zimný. Účinnosť zariadenia pivnica-ľadovec spočíva v tom, že v troch mesiacov bude udržiavať teplotu, ale nie pod mínus p'päť stupňov. Ale to si vyžaduje, aby v zime betónu bolo zmrazenie najmenej tri mesiace pri teplote 10 až 15 stupňov.

Pre vetranie pivnica v zimnom období vhodné použiť plastové (PVC inštalatérske) potrubia. Len s'utochnite pre seba to, čo potrubia je lepšie použiť pre zásobovanie vodou, a aplikovať ich na vetranie. Vchod do pivnice, si môžete postaviť akýkoľvek štruktúru, ale s povinnými'povinné otepľovanie. S nástupom zimy, obe rúry otvorte ho. Potom prílevom studeného vzduchu s prirodzeným vetraním vychladnúť betónové steny (proparaguay nich) pre všetky hrúbky. Pri výskyte nad bodom mrazu rúry vyššie a nižšie sú uzavreté do zástrčky.

Vyberte si vytvoriť svoj vlastný pivnica-ľadovec obľúbený spôsob výstavby. Priviesť ho k životu a radovať sa používať svoju novú chladničku.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика