четверг, 27 февраля 2014 г.

Na pórobetónových kvádrov, Sýtené betónu, Kvádrov, plynu a pena betónu

Na pórobetónových blokov

Pórobetónových je typu light-hmotnosť betónu. V procese výroby pórobetónových vyrába bunkovú štruktúru. Pórovitosť môžete upraviť a získať bloky rôznych hustota a určenia. V závislosti od účelu z pórobetónových kvádrov, sú rozdelené do troch skupín: štrukturálnych-tepelné izolácie, stavebné a tepelnej izolácie.

Na pórobetónových blokov môžu byť rôzne, ale najviac rozšírené sú konkrétne a pena betónových blokov.

Bloky z peny betónu

Pena betónové tvárnice sú vyrobené z piesku, cementu, peny a vody. Takéto bloky betón sa vyznačuje vysoko tepelné a zvukové izolačné vlastnosti, a majú malú hmotnosť. Pena betón je nehorľavého materiálu, nie je zničená vysoké teploty.

Majetok bloky peny konkrétne výrazne závisí od kvality peny. Najčastejšie používané syntetické foaming agentov.

Ak chcete zmeniť zložky peny betónovej zmesi je získavaná pórobetónových rôznej hustoty. Hustota betónu môže líšiť v závislosti od 400 do 1800 kg / m 3. Vyššia hustota peny betónu, vyššia je jeho sila, ale nižšiu prenos tepla odpor.


Celulárnej betónové bloky používané v konštrukcii rámu domy, jeden z nich vyrobené prikladať vonkajšej štruktúry alebo thermoacetica prikladať štruktúr.

Bloky vyrobené z sýtené betónu

Sýtené betónové tvárnice sú vyrobené z cementu, kremičitého piesku, vápna, vody s prídavkom fúkanie agentov, čo má za následok vznik rovnomerne rozložené po malých vzduchových pórov. Vďaka týmto dlhé bloky betónu sú ľahké a sú charakterizované vysokou tepelne izolačné vlastnosti.


Sýtené betón je konštruktívny a tepelne izolačných materiálov. Celulárnej betónové tvárnice umožňujú znížiť hrúbku steny, čím sa znižuje doba výstavby a znižuje náklady.

Celulárnej betónové tvárnice majú vyššie tepelné vlastnosti v porovnaní s blokmi ťažkých betónu, silikátové a keramické materiály.

Sýtené konkrétne sa môže pochváliť zaujímavú vlastnosť - vysoká vlhkosť vzduchu v miestnosti, pohlcuje vlhkosť a nízka vlhkosť vzduchu, naopak, dáva ho vo vzduchu. Teda, sýtené betónu umožňuje poskytovať v priestoroch s bežnou vlhkosťou vzduchu.

Sýtené betón je nehorľavý stavebný materiál, nie je zničená vysoké teploty. Bloky z pórobetónu odolné voči vysokým mrazom, nie hnilobe a nie sú vystavené korózii.

Okrem toho sýtené betónových blokov tractable - môžu byť vŕtané, odrážky, frézovanie a rezanie.

Na pórobetónových blokov sa vyznačujú vysokým obsahom vody a pary priepustnosť. Vo SV'v tejto súvislosti je potrebné zabezpečiť odňatie pary, ak chcete tak urobiť, vetrané fasád a zatepľovacích systému.

Ak chcete vedieť, aké sú dekoratívne potery alebo vodovzdorné preglejky, prečítajte materiálov z tejto časti, a Vy sa dozviete veľa užitočných informácií o moderných materiálov na opravu.

Dúfam, že tento článok bol pre Vás užitočné, a teraz Budete môcť kúpiť vhodný stavebný materiál.



Články na tému:

  • Optimálne hodnoty claydite
  • Horčík horečnatého písmená
  • Farba mriežky
  • Polyuretánový tmel
  • Piesok-Konkrétne M300
Kategória: Materiál na opravu
Dátum: máj 11, 2012
Tagy: materiály na opravu

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика