пятница, 28 февраля 2014 г.

Techniky pre zvýšenie priestoru 2010-10-27 11:16:14

Výstavby a rekonštrukcie.

Techniky pre zvýšenie priestoru
2010-10-27 11:16:14

zvýšenie priestor Ubytovanie osoba, ktorá je jeho životný priestor, kde sa môže skryť od mesta, cudzinci a byť sám sebou. Často naše ubytovanie nie sme spokojní a chcú niečo zmeniť. Veľké zmeny sa používajú niektoré triky v interiéri'interiéru, môžu vykonať opravy bytov. Dobre navrhnutý inter'jer môže aj malý byt, aby vizuálne priestrannejšie a skryť všetky jej nedostatky.

Začína zmeny byt, zvážte svoje reálne možnosti a priania ostatných členov sedem'po druhé, do nových priestorov boli všetky rovnako pohodlné a tiché.

Priestory v byte sú rozdelené do hosťa a súkromné. Hosťom sú kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, tam máme hostí a tráviť čas so svojou rodinou. Privátne izby: spálňa, detská, kúpeľňa by mala byť navzájom izolované a sú skryté pred zvedavými očami.

Vytvoriť veľké miestnosti môže'zjednotiť niekoľko miestností, alebo SV'viazať ich otvory bez dverí a oblúky. Napríklad, kuchyňa a obývacia izba môže'integrovať a zdieľať sklenené panely alebo barovým pultom. Zdieľať kúpeľňa s obrazovkami, dvere-Goroshek, priečok, police, vitráže, rôzne možnosti je veľa. Ak ste začali opravy bytov, potom príliš si môžete urobiť zaujímavé steny zo sadrokartónu, z obývacej izby budovať dekoratívny krb, a z kuchyne, aby nika na TELEVÍZOR. Alebo to môže byť stena medzi chodbe a obývacej výška ľudského tela, ale nie na strop. Z chodby, aby sa jej zrkadlo, a vrchol bude police. V obývacej izbe môžu byť oddelené malý priestor pre prácu a oddych s vysokou vonkajšie políc. Veľmi dobre budú vyzerať, oddiely veľké akvárium medzi jedáleň a obývacia izba.

Ak plocha bytu je malá, potom by ste nemali neporiadok s nábytkom, nechajte len tie potrebné, aby bolo viac voľného miesta. Prítomnosť sklo a zrkadlo povrchy môžete tiež rozšíriť priestor.

To je veľmi dôležité vybrať si správne osvetlenie pre každú miestnosť. V obývacej miestnosti pre príjem hostí by mal byť Centrálne osvetlenie, a ak chcete stráviť večery s rodinou'th fit malé nástenné svietidlo alebo podlahová lampa. Ak nechcete obvyklé luster, môžete použiť bod svetla, ktoré je po celom obvode stropu sú postavené mnohé malé svietidlá a osvetlenie v miestnosti bude jednotné.

Ak finančné prostriedky umožňujú, a tam je veľká túžba po zmene - bezpečne vykonávať opravu bytov, experiment s steny s rôznymi farbami, zrkadlá a sklá, ale ani raz v apartmáne, a začať na plán vypracovaný na papieri.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика