четверг, 27 февраля 2014 г.

Dekoratívne efekty: Tupovkoj

Dekoratívne efekty: Tupovkoj

Na tupovkoj je jedinečný spôsob, ako vytvoriť nekonečný počet účinky. Výsledok závisí od kombinácie farieb, textúry hubky a spôsobu nanášania.

Na tupovkoj môže byť vykonané dvoma spôsobmi. Prvý spôsob - mokrý Tupovkoj - je, že tampón namočený v maľovať na spodnej časti vrstva laku náter steny, alebo stropu. Druhý spôsob - suché Tupovkoj. V tomto prípade, štetca nanášame vrstvu farebné glazúry na hornej dolnej vrstvy a potom z laku sa odstráni dotkne čisté mokrej hubky.

Dekoratívne efekty: Tupovkoj
Môžete pridať obrázok vytvorený pomocou hubky, niektoré kapacity, spôsobuje v priebehu prvej vrstvy farby druhý. Je lepšie najprv naneste farba tmavšia farba.

Krok 1

Dekoratívne efekty: Tupovkoj
Použiť spodná vrstva laku a nechajte uschnúť. Ak máte v úmysle pracovať v mokrom spôsobe, použite zriedený emulzné farby alebo vinyl hodvábu. Druhá vrstva sa môže vykonať farebný olej glazúra'Yu.

Krok 2

Dekoratívne efekty: Tupovkoj
Písanie na huba niektoré farby s pan, zľahka dotknúť steny, sa snaží vytvoriť jednotný, spoločný obrázok. Ak chcete získať náhodný vzor dotyk musí byť chaotický. Keď je prvá vrstva vysuší, podobne použiť druhého spievať.

Krok 3

Dekoratívne efekty: Tupovkoj
Pre suché Tupovkoj (táto metóda nie je aplikované pre emulzné farby) pripraviť farebné glazúry a jeho plochý štetec, naneste tenkú vrstvu na spodnej vrstvy farby. Na glazúra nemal čas na suché, rukoväť pozemky s rozlohou asi 1 štvorcových m

Krok 4

Dekoratívne efekty: Tupovkoj
Ponorte špongiu biela-duch a stlačte tlačidlo. Rovnomerne dotyku hubky povrchu, odstránenie časti glazúra. Keď huba jedlo, farby, umyť lakový, potom premývacieho roztoku, potom huba môžu byť znovu použité.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика