четверг, 27 февраля 2014 г.

Dokončiť wc s rukami

Dokončiť wc s rukami

Wc je najmenšej miestnosti v byte, ale to nesie dôležitú funkčnú úlohu, to je frekventované nielen všetkých členov rodiny a hostí. Vo SV'ASCO s takýmto význam dokončiť wc s jeho ruky by mali byť kvalitné a krásne.

Spracovanie fázach wc

Oprava wc začína výmena potrubia, ako vo väčšine domovov rúry sú viac ako 20 rokov, ak sa vám nepodarilo vykonať ich výmenu, únik môže zničiť aj tie drahé opravy nie len na wc, ale celý byt. Predtým použité oceľové rúrky, ale dnes majú viac moderný ekvivalent polypropylénové rúry.

V ďalšej etape spracovania wc spustenie inštalácie sanitárna technika, vodovodné musia byť vysoko kvalitné a musia byť sprevádzané dokumentácie, potom to bude trvať dlhý čas.

Teraz začína priamo dokončiť wc. V tejto fáze by mal starostlivo dizajn, ktorý vám pomôže zvýšiť malom priestore, wc a skryť komunikácie.

Ako pravidlo, na steny a podlahy, vo wc šíriť dlaždice. Keramické dlaždice, je ideálnou voľbou pre dokončovacie wc. Napriek tomu, že doska je dosť ťažké, dlaždice sa teší vysokej popularite v priebehu rokov, pretože to toleruje vplyvom vlhkosti, vysoká hygiena a dobre vyčistené. Dnes je módne zvládnuť wc úľavu keramických obkladov, mozaík a kombinácie rôznych druhov obkladov.


Oprava wc v byte príjemné na pohľad, veľký počet trubiek skryť podľa osobitného nika. Ak výklenkov nie, rúr môžu byť maskované s nepravdivé steny, ktoré môžu byť ako malé skrinky.

Dokončiť wc môže byť tiež z prírodného alebo umelého kameňa, ktorý umožňuje vytvoriť unikátny dizajn. Ale keď ktorým kameň by mal byť kresbou, pretože tento materiál sa vyžaduje dokonalá presnosť. Ani prirodzené, ani umelého kameňa nehnijú, to toleruje teplotami a vlhkosťou.

Viac ekonomický možnosť dokončovacie wc izby sú stenové panely MSK a vlhkosti-dôkaz Tapetu. Panel MSK môže napodobňovať textúra dreva, kameňa a iné textúry. Plastové toleruje vlhkosti a ľahko sa čistí. Plus dokončiť kúpeľne, umývanie stien-papier a plastové panely je to, že môžete spustiť na jeho vlastné.

Strop na wc môže byť maľované alebo zaobchádzať s prívesným panely a postavený v lampy.

Spracovanie wc je nielen dôležité správne zvoliť typ materiálu, ale aj zvoliť optimálne farebnú schému. Často wc vykonáva v svetlo, teplé tóny.



Články na tému:

  • Oprava stropu s wc
  • Oprava podlahy v toaletné
  • Vyberte položku Tapeta pre wc
  • Ako vytvoriť krásne inter'jer wc
  • Dizajn, malé wc
Kategória: Oprava wc
Dátum: Február 29, 2012
Tagy: wc

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика