пятница, 28 февраля 2014 г.

Ako si vybrať zbraň pre penové

Ako si vybrať zbraň pre penové


Ako si vybrať zbraň pre penové Montáž peny (polyuretánová tesniaca) pevne etablovala ako vynikajúci podkladový materiál v stavebných prác. To je nevyhnutné na výkon rôzne typy stavebných prác, rekonštrukcie, prestavby, výmenu okien, atď. rovnako Ako akýkoľvek stavebný materiál, práce so stavebnými pena sa vykonáva pomocou špeciálnych nástrojov. Prečítajte si viac o tom, ako a čo správne uplatňovať pena, budeme kryt v tomto článku.

Balenie pena

Po prvé, pena predáva sa Balí do špeciálnych kontajnerov, ktoré môžeme rozdeliť na dva typy "Amatérske" a "profesionálne". V zásade platí, že zloženie oboch valcov sú úplne identické, líšia sa v konštrukcii bomby. V Amatérskych verzia ventil je vyrobený vo forme plastových bill, s pripojeným k nej trubice. Otváracie ako balón, je pam'nezabudnite, že výdavky by mali byť plne v hodinu, inak peny len vytvrdzuje v výfukový ventil a nádoba sa stanú nespôsobilé na ďalšie používanie.

Pre profesionálne kontajner má špeciálny závit pre uchytenie na zbraň peny. Rozlišovať ako balón z Amatérskych možné pomocou špeciálneho krytu a cena je vyššia približne 15-20%.

Čo je zbraň pena

Nástroj na aplikáciu peny je špeciálna zbraň. To je zariadenie, ktoré umožňuje vydávať pena veľmi šetrne a požiadať ho s veľkou presnosťou. Ak chcete kompletný veľké objemy práce so stavebnými penou na povrchu si perfektný Amatérske valce, ktoré vám ušetrí nejaké peniaze. Ale, ak chcete, štíhly a elegantný, profesionálny nádrže a pištole pre pena je jednoducho nutné.

Ako si vybrať zbraň

Seba pištole pre penové pomerne veľa. Napriek jednoduchý štandard dizajn, majú stále ich rozdiely. Samotná zbraň je trubice s ventilom z oboch strán. Z dôvodov pohodlie, zbraň nastaviť rukoväť, ako pištoľové a spúšťací disk. Jednotky'pripojený k ventilu prostredníctvom tyč prechádza cez trubice.

Štandardný ventil dizajn - ball a ventil je umiestnený kolmo na kŕmenie sondou. Pohon je krúžok, ktorý je nastavený v kontajneri. Nabíjanie pištole sme sa presunúť na krúžok klip, až sa zastaví, a vloží balón na závit. Potom krúžok a valec skrutka ventilu, kým sa otvorí. Signál na otvorenie ventilu je charakterizovaný sykot, ktorý informuje o začiatku plniacej peny. Po vykonaní vyššie uvedených krokov, keď pena sa dostanú tip trubice a vyplniť dutiny výfukový ventil, zbraň pripravená.

Výber zbraň, je potrebné venovať pozornosť viacerým dizajnom. Absolútne všetky detaily zbraň by mali byť vyrobené z kovu. Samozrejme, existujú dobré modely od známych výrobcov plastových držiakov, ale tieto pištole boli skôr výnimkou z pravidla. Zvyčajne to nie je doporučené kúpiť zbraň málo známej spoločnosti s veľkým počtom plastové diely. Dobrá povesť pomocou pištole "Zubr" a "Robotník". Tieto modely sú relatívne nízke náklady, ale schopný obsluhovať stovky fliaš peny.

Pre bežnú prácu, je odporúčané, aby minúť viac peňazí a kúpiť spoľahlivé skladacie zbraň. S týmto nástrojom budete vždy môcť demontujte a vyčistite ho, alebo jednoducho nahradiť vadný tovar. Táto investícia sa výrazne zníži vaše náklady v budúcnosti. Pri nákupe venovať mimoriadnu pozornosť kvalite a spoľahlivosti oba ventily zbraň. Sú ľahko otestovať, ale test môžete vykonať len počas prevádzky.

Určite vás'určite potrebovať flush tekutiny, ako pravidlo, je normálne, acetón, balené v špeciálnej nádoby pod tlakom. Kontrola sama o sebe je jednoduchý: musíte taktovaný až môže acetónu na zbraň, a urobiť pár kliknutí spúšť, kvapalinové až zbraň. Potom ponechať zbraň sám pre 2-3 dní. Po uplynutí tohto obdobia, keď je stlačené tlačidlo spúšte ventil musí strieľať acetón, ktoré boli pod tlakom celý čas. V tých prípadoch, ak je tlak jamy, že zbraň by mali byť vrátené späť do obchodu, lebo bude to veľmi nepríjemné, pretože nutnosť neustáleho vyplavovanie aj v krátkom práce v 15-30 minút

Použiť zbraň pre penové

Pomocou pištole, by pam'nezabudnite bežných pravidiel uplatňovania peny. Ak chcete dosiahnuť maximálny efekt z aplikácie peny, ktoré by mali spracované povrch pre sparsity čistá voda, napríklad, atomizér, lebo pre kvalitatívne expanzie peny potrebné vlhkosti. Tiež je dôležité brať do úvahy koeficient expanzie peny. Takže, v spracovaní dutiny je potrebné vyplniť štvrťrok alebo 1/3 z celkovej sumy. Taký princíp, stand'je, že dopant je vždy možné, ale ak chcete odstrániť extra pena dosť problematické. Nezabudnite opraviť malé detaily, ktoré expanzie peny neodstránia ich a nemal zabrániť výstavbe.

Tiež veľmi dôležitým prvkom uplatňovania kvality zbraň je skutočnosť, že správne rany nádrže nesmie byť odstránené v priebehu niekoľkých mesiacov, avšak pena nie stratí svoje vlastnosti. Táto metóda je dobré, keď použijete pena často, ale v malých množstvách. Táto metóda výrazne znížiť finančné náklady. Avšak, mali by ste byť veľmi opatrní, prázdne alebo takmer prázdne nádoby ponechať zbraň nie je striktne odporúča. Pri vyprázdnení nádrže zbraň okamžite umyť sa pracia kvapalina alebo, ak nie sú k dispozícii, je potrebné analyzovať a spracovať acetón z sprcha striekačky.

Všetky vyššie uvedené údaje preukázať výhodu pomocou profesionálneho nádrže a pištole pre montážne peny. Vďaka naše odporúčania vám bude robiť svoju prácu pohodlné, upratané a dobrej kvality.

Pištole na tmely Prejsť na: Lepidlá, utesňovacie hmoty, stavebné chemikálie Pištole na tmely


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика