пятница, 28 февраля 2014 г.

A na pláž je blízko!

Vonkajší bazén je zóna rekreácie je pláži. Prečo nie? Tam je jazierko, v okolí je pláž, a preto by mal byť vybavené zodpovedajúcim spôsobom.

Tak, sa budú zameriavať na súkromnej pláži na prímestskej oblasti. Je jasné, že najprv budete musieť stráviť veľa peňazí a energie, vytvoriť individuálny subjekt vody na pozemku, myslím, vonkajší bazén. A potom...

Poďme riešiť, však s týmito "prvý" a "potom". Ktoré obklopujú bazén bude vytvorený priestor pre dovolenku na pláži, je potrebné zvážiť. Ak bazéne nie je možné dohodnúť v blízkosti domu (to je plný podkopáva Základy v prípade úniku v miske), a na pláži príliš. Inak tieni budovy jednoducho zavrie slnka, a potom, čo by mohlo byť opálenie? Odborníci odporúčajú zahrnúť bazéne od steny domu aspoň na jeho výšku, a ešte lepšie ďalej. To isté platí aj pre veľké rastlín, najmä stromov s hrúbkou a svieže lístie. Budú sa vytvárať tieň, a na jeseň veľkoryso posypeme muž-vyrobené nádrže letí listy, ktoré povinné'zhnije. Na výsadbu kríkov a break záhony nie menej ako dva metrov od bazénu, a je potrebné, aby zabezpečila, že vaše osobné bola pláž nie sú otvorené všetky vetry.

Rastliny okolo bazéna na všetky by mali byť vysadené s opatrnosťou. Vec je, že na udržanie správnej chemické zloženie vody, či sa vám to páči alebo nie, budete musieť použiť špeciálne reagencie. A týchto látok, najmä polychlórovaných, môže mať negatívny vplyv zelená výsadieb. Skúsení ľudia sa odporúča použiť pre terénne pláži zóny okolo bazéna rastliny v hlinených črepníkoch. Nádoby môžu byť ako malé a veľké, ale v každom prípade, ak je to potrebné, tieto môžu byť ľahko premiestnené na iné miesto.

Prísne vzaté, územie pláži začína tam, kde sa vodná plocha je v kontakte s okraja bazéna. A vybavenie hranice by sa mala venovať osobitná pozornosť. Zvyčajne okraji bazéna je spracované po obvode, ktoré dlaždice, najlepšie krásne. Nebude zavrel svoje estetické cítenie, ale napriek tomu odporúčame, aby sa starostlivosť o bezpečnosť. Ako dlaždice, podliehajú špeciálnym požiadavkám, v niektorých Európskych krajinách sa dokonca je uvedené v osobitných dokumentoch. Rovnaké nemeckých výrobcov produkovať špeciálne dlaždice, pre vlhké priestory, a, ako usmernení ich dôsledne dodržané, ich produkty môžu byť bezpečne nainštalovaný okolo bazéna.

Je jasné, že v plnej miere chrániť vonkajší bazén vplyvom zrážok je prakticky nemožné. Jeden z východov tu - vybavenie špeciálne plastové pavilóny, ktoré už v úvode nášho časopisu. Ale aj v prípade, ak pavilón by sa (opäť v štádiu projektu) prijať určité opatrenia, aby okraj bazéna je 10-15 cm nad úroveň okolitej oblasti. Skutočnosť, že bazén hrozné nie je tak veľa dažďovej vody, ktorá padá z neba ako účinky dažďa, bahna, ktoré môžu odtekať do bazéna, meniť to do bahna mláku. Aby sa takéto problémy a majú získať výhodu, v prospech až cez jej nie je ťažké.

Ako sa pripraviť?

Jedným z veľmi vážnych otázok: aký materiál pre vytvorenie platformy okolo bazénu? Je to stále pláž, tu potrebuje špeciálny prístup.

Prvá vec, ktorá príde na myseľ, je piesok. Ak sa prírodné pláže možno piesočnatá, prečo nie urobiť to isté a umelých pláži? Avšak, táto možnosť nie je rozložiť na jednotlivé pozemky - príliš problematické starostlivosti na pláž. Piesok absorbuje vodu, dlho schne, po daždi, a ak dážď a deň, dva, tri (čo sa deje), pláž premení nečistoty, a dokonca aj v okolí snaží šíriť. Nie na počesť majiteľov bazénov a štrkovými plážami, ktoré, samozrejme, nie razmokajut, ale musím povedať, drsné. A nie každý bather cíti potešenie z prechádzky, valcované cez kamene, stremlyus jej nohy. Tak prírodné typ pláže pri bazéne je lepšie vybaviť.

Ale dobrá umelé možnosti pláž, ktoré môže byť vykonané, napríklad z dlaždíc. Každý, kto niekedy bol na pláži v južnej časti krajiny a býval v hoteli, vie tento typ konštrukcie z rekreačné oblasti okolo rybníka. A hotelieri nie sú z bez nádchu alebo dôvodu zvolené dlaždice: to je veľmi jednoduché starať, to zaručuje zachovanie hygienické normy v priestore pláži, a dať to nie je tak ťažké. Hlavnou požiadavkou tu je rovnaké ako pred dlaždice na okraji kotliny: povrch by nemal skĺznuť, dokonca aj vtedy, ak nasleduje ľudí s mokré nohy. Preto, pre dlažby na pláž vybrať drsné dlaždice, a, samozrejme, vlhkosti-dôkaz.

Avšak, obklady, je tam jednu nevýhodu - je vykurovaný na slnku. Môžete povedať, a tak sa náš región je tak horúce, že aj dlaždice stupňuje?! A budeme odpoveď: dňa na deň je nový deň a my, v Severo-Západ, teplota niekedy sa týči nad tridtsatiletnej označiť, a v tomto prípade, verte mi, dlaždice, obkladačky môže byť spaľovanie pod vašimi nohami.

Alternatívne dlaždice dlažba stromy'Jan. Tak, drvivá väčšina druhov sú sotva vhodné pre tento účel, pretože drevo, ako pravidlo, absorbuje vlhkosť, vystavené plesní a plesniam a je pomerne krátke. Avšak, strom, strom nenávisť, a iné nie je horší, vlastnosti, dokonca aj na dlaždice, kameň.

Najmä oblasť okolo bazéna môžu byť vyrobené z massaranduba. Dôstojnosť v tejto dreva veľa, ako napríklad nízka absorpcia vody, čo vedie podlahy nie je hniloba, pri zachovaní zrážok akejkoľvek intenzity bez akéhokoľvek poškodenia. Tento prírodný materiál, drsný, že nie je klzký pod nohami. A nie je vykurovaný, ktoré pre zónu, kde chôdza naboso je veľmi dôležité. Napokon, tento podlahy a ísť rýchlo a ľahko chápe, že umožňuje v zime udržať ho na teplé miesto. Keď takáto operácia pláž s massaranduba môže slúžiť desiatky rokov.

Veľmi moderná verzia - dlažba pláži zóny paluba, Doska Woodplast. Tento materiál sa bežne používa na vytvorenie terasy vedľa zrubové domy, ale s úspechom sa dá použiť na umelý pláže. Doska je vyrobená zo zmesi pilín s k životnému prostrediu polypropylén so špeciálnymi teplotný režim. Výsledkom je trvanlivý, vode odolný a trvanlivý materiál, ktorý v sebe spája výhody dreva a plastu. Dážď alebo iných zrážok a sprej z bazéna to urobiť na obloženie Rada žiadny vplyv. Ona je príliš ťažké formy, za studena-odolné, nevyžaduje si neustálu starostlivosť, a lehotu na jeho služby sa odhaduje na desiatky rokov.

Avšak, všetky uvedené metódy výstavby pláži zóny rovnakej vzdialenosti od prírody ako takej. Na to prináša vytvorenie zelenej plochy okolo bazéna. Ale nie o stromy a kríky, hodený do vody, listy a ukradnúť slnko, a z byliny'anesta rastliny. Jednoducho povedané, vedľa bazéna môžete mať trávnik, na zelenej lúke. Je jednoduchšie roll trávnik, ako je zapojený v rôznych špecializovaných krajiny spoločností. Starostlivosť o trávnik je minimálne a sporadické, je včasné zrážky a zavlažovanie v suchom období. Ale to, čo radosť opaľovať na zelenej tráve! Na to a chodiť naboso pekné, takže to nie je prekvapujúce, že trávniky dlho a zaslúžene populárne medzi vlastníkmi súkromných bazénov.



Pekné veci

Teraz poďme hovoriť o rôznych pekné obrázky, ktoré, aby sa na pláž plnú Posedenie. Ak rodina má deti, navrhuje zariadenie listov. Listy patria príslušenstvo bazén a napísali sme o nich. Ale môžu byť považované za prvok pláži. To isté platí aj pre skok rešpektované viac dospelých.

Skvelý doplnok môže byť pôvodné osvetlenie okolo bazéna. Prirodzene, v tme, keď je vzduch chladnejší, nie je veľa, ktorí sa chcú ponoriť do bazéna. Ale ak vonkajší bazén poskytuje ohrev vody, potom prečo nie pranie vo večerných hodinách? V tomto prípade, môžete to urobiť bez svetla, ale ak pláž funkcie niektorých svetla (v spojení s osvetlením na spodnej časti bazéna), dojem z nočné kúpanie sú skutočne nezabudnuteľné.

Nie na opaľovanie na banálne uterák, ktoré potrebujú? Správne: požičovňa lehátok. Lehátka musieť kúpiť všetkých sedem členov'th plus marža pre možné hostí. Plastové, ruskej výroby je cca 1000 rubľov Viac rozmarná a pohodlné s viac 1200-1500 rubľov

A čo ak slnko je stlačené? Napríklad, v dome utiecť a tam sedieť. Ale väčšina obyvateľov Severnej bude využívať každú príležitosť tráviť čas na čerstvom vzduchu a v prípade začervenanie skôr skryť pod slnečník. Navyše, výber z veľkostí a farieb, dáždniky veľmi široký, a ich cena, ktorá je, funny: 200-700 rubľov Spolu s dáždnik je vhodné kúpiť špeciálne zariadenie s váženie nainštalovať, nie Duravit človekom pláži poschodí.

Súkromná pláž je vhodné a v lete stan, pod ktorým je možné umiestniť niekoľko lehátka, ak slnko bude pneumatiky. Na trhu druhy stany sú tiež mnoho rôznych veľkostiach, farbách, so stenami a bez nich, s komármi sietí, atď.,

Na záver by sme mali povedať o najnovší výstrelok pri usporiadaní priestor okolo bazéna. Tento tzv krajinářské bazény, ktoré patria často a pláže. Oni sú uvedené na umelecké diela. Grottos, útesy, zloženie z exotických rastlín okolo bazéna môže vytvoriť ilúziu dovolenku na divokej brehu mora niekde v subtropics. Hoci krajinářské bazény - to je samostatná téma.

Michail SKVORTSOV

Zdroj: Konštrukcia z krajiny domov - www. zagorod. spb. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика