пятница, 28 февраля 2014 г.

P'päť pravidiel registrácie detská izba

P'päť pravidiel registrácie detská izba


1. . Bezpečnosť.

Žiadne akútne alebo výstupky, ktoré by mohli narazí alebo váhať. Nábytok by mal byť šetrné k životnému prostrediu, najlepšou možnosťou je strom.

2. Pokojný tón.

Domov baby spočíva z činnosti v materskej škole alebo v škole, tak miestnosti musí byť atmosféru, ktorá bude schopná splácať svoje nadmerné mobility. Psychológovia radia teplé žlté, olivový a ružové odtiene. Žiarivo červené a fialové odtiene najlepšie sa vyhnúť.

3. Dostupnosť.

Chcete, aby vaše dieťa vyrastať samostatne? Potom sa uistite, že vlastník dieťa mohlo dosiahnuť všetko, čo je v jeho izbe.

4. Malé súčasti.

Odborníci hovoria, že prezeranie ozdobných vzorov na Tapetu alebo koberec pomáha rozvíjať predstavivosť.

5. A detské kresby visia v spálni pre seba.

Detské kresby na stenách sú veľmi spokojní s rodičmi, nie deti - sa naučili niečo nové. A vo Všeobecnosti: obmedzenú sadu obrázkov, ktoré sa dieťa vidí každý deň, nie je priaznivé pre jeho rozvoj.

RADA STYLISTA...

Hlavný dizajnér Združenia mestských architektov Olga Koroleva:

V základe návrhu detskej izby - vzniku niektorých mikrokozmos, ktoré by mohli byť zaujímavé pre dieťa. Zvyčajne to je dosiahnuté použitím malý veľkosťou, ale rôzne funkčné zóny: hry, spálňa a pracovné miesto. Detská izba by mala pripomínať úrad alebo hotelovej lobby. Najlepšie neoklasicistická. Vankúše, svetelné závesy, m'čo hračky pomôže, aby sa izba pohodlné.

... A ZDRAVOTNÍCKYCH PRACOVNÍKOV

Vedúci Oddelenia manuálna terapia Centrum, A. Gritsenko, Andrej Serov:

- Dôležité je určiť výšku a veľkosť objektov, ako to priamo ovplyvňuje pohodu dieťaťa. Napríklad, optimálna výška stola vyzdvihnúť veľmi jednoducho. Dať dieťa na stoličku a požiadať ho, aby ohýbať kolená v pravom uhle, mali by byť na Stole úrovni. Žiarivky u detí je veľmi nežiaduce, a vo Všeobecnosti som sa poradiť maximálne využitie prirodzeného svetla. Nábytok nastaviť tak, aby dieťa malo miesto na spustenie, rosm'prijať. Sedieť na jednom mieste pre viac ako 40 - 45 minút nemožné, takže budete musieť opustiť miesto pre aktívny oddych.

TABUĽKA

To by malo byť umiestnené: album v rozšíreného pohľadu, podpora pre ceruzky a perá, Stolná lampa. Avšak, je možné uložiť tým, osvetlenie nad stolom. Praktický nočný stolík s dvoma alebo troma okná. Určené podľa tabuľky by malo byť dosť pre predĺžené nohy.

ŠATNÍK

Mal by byť stabilný a nie je veľmi vysoká, pre rast vášho dieťaťa, že je schopný rozložiť svoje veci.

STOLIČKA

Povinné'vždy dobrú oporu pre chrbát. Výška je vybraná: pri pristátí späť by adjoin husto na stoličku, a jeho nohy byť ohnuté v pravom uhle.

POSTEĽ

Najlepšie zo všetkých, nie rozkladacej posteli s nízkou späť. Môžete si kúpiť ortopedické matrace, ale v skutočnosti je dieťa bez akejkoľvek choroby späť alebo chrbtica bude dokonale si oddýchnuť a normálne. Hlavná vec, že je potrebné matraca na telo padol rovnomerne. Ak priestor je malý, kúpiť malý gauč s jednoduchý skladací mechanizmus: "kniha" alebo roll-out (systém.

Natalia shlemova

Zdroj: www. salon. tým,
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика