пятница, 28 февраля 2014 г.

Úspešné projekty pre jednoduché páry

Ako je známe, ruský kúpeľ je jedným z najviac konzervatívny vo svete. Pri našich Severných susedov sa experimentuje s elektrickým Kam'Yankumi a sprchy, prevedené do mini-sauny, vážime si vo vani jej veku prirodzenosti, odmietnutie nové technické triky. Ale aj tie konzervatívne parné potrebuje racionálne architektonický projekt.

Často, hľadanie ideálny projekt je všeobecný socket developer trávi toľko úsilia, času a nervov, ktoré, keď príde na kúpele, ani z ktorého dizajn reči už ide. Ako výsledok, postavený nejako blízko k prestížne a pohodlné chata banka by mohla byť tŕňom v oku.

Spolu alebo oddelene?

Vybudovať saunu sám a na niektoré pochybné projektu je nežiaduce. Ona nebude mať prospech vášho zdravia's, čo je drahšie. Je lepšie, keď budova bude stavať odborníkov, a to je vaše podnikanie vybrať dizajn a materiál. Kúpeľ v Rusku bolo vždy niečo viac, než len miesto na umývanie. A požiadavky, ktoré treba splniť pred'bol zvláštny, realizáciu, ktoré by mohli iba skúsený Stavebník, ktorý je oboznámený s mnohými jemnosti. Po prvé, mali by ste si vybrať projekt, kúpele, ktoré bude vyhovovať veľkosť, štruktúru vnútorných priestoroch a nebude rušiť ekologickú situáciu na území.

Niektorí vývojári pri výbere návrhu domu môže byť otázka: " a či je potrebné držať okolo, a postaviť saunu oddelene od chaty, ak predaj stoviek úžasných projektov rodinných domov s kúpeľom vo vnútri? O'objektívne povedané, môžete nájsť dostatok dôkazov v prospech samostatného a v prospech "Veľká" riešenie. Konečný výber závisí od viacerých faktorov, a to od námestia oblasti finančných možností vlastníka. Ale skutočných profesionálov vaňa veci nikdy objednať projekt, ktorý obsahuje vstavaný vaňa. Sú si istí, že pre vaňa, najmä ruských, povinné'musí byť pridelené v samostatnom dome, navyše, často architekt objednať špeciálny projekt, kúpele, ktoré poskytuje priamo saunu a bazén, telocvičňa, spoločenská miestnosť, veranda, na čaj stranami a iných zariadení. Najčastejšie vaňa objednať samostatne, ak má pozemok spôsob, ako rybník.

Materiály na tému

Ak chcete kúpať v zábavnej
Vybudovať ruskej kúpele
Tu sú niektoré ďalšie argumenty v prospech "rozvod" z domu a kúpeľ-dom. S voľne stojace vane, môžete začať rozvoj dej, ktorý sa používa ako dočasné bývanie počas výstavby domu. Nezabudnite o tom, že vaňa je o požiari'CT. A ak stojí samostatne, v prípade požiaru, aspoň, dom zostávajú nedotknuté. Ak, samozrejme, vaňa, podľa Neho 30-02-97 "Plánovanie a rozvoj územia záhradníctva o'občianskych združení, budovy a zariadenia", je minimálne 12 m od najbližšej budovy.

Vstup do kúpeľa je lepšie robiť na Južnej strane tam v zime, menej snehu a na jar sú topenia rýchlejšie. Okná by mali byť orientované na Západ, ako kúpeľ častejšie utopiť vo večerných hodinách, keď slnko ide dole. Miesto pre kúpeľ na stránke by mali byť vybrané v súlade s normami požiarnych a hygienických bezpečnosti, veľkosť budovy musí byť v súlade so stavebnými normami, mieru nie menej ako 3-4 námestie m celkovej plochy na umývateľný. Odborníci hovoria, že výstavba kúpele gigantomania škodlivé. Ak rodina štyri osoby, a vybraný projekt vaňa s parou 12 x 14 m nie je iba strata pôdy a materiály: takýto kúpeľ a ohriať bude zlé, a platiť pre palivové drevo, alebo kilowattoch bude mať. Optimálna veľkosť parnej miestnosti pre pohodlné kúpanie tri-p'deti - 3 x 6 M, Preto, ak veľkosť pozemku a rodinný rozpočet umožňuje, raskoshelitsya trochu lepšie na všetky zdravotné komplex, kde sa s vaňou bude okolí telocvičňa a bazén.

Neexistuje žiadny limit pre dokonalosť

Veľa architektov pracuje na návrhu trhu krajiny a osídlenia, sú si istí, že hlavné úlohy, ktoré je potrebné nastaviť vlastnosť developer, je "kompatibilita" štylistické riešenia k hlavnej budove a ďalšie budovy, samozrejme, ak oblasť nie jedna chata. Musíme zabezpečiť, aby v projektoch z krajiny domov a voľne stojace vane vysledovať Všeobecnú líniu, ale jednotlivé prvky prirodzene a harmonicky kombinovať, vytvoriť kompletný obraz - špecifický štýl. Samozrejme, môžete hrať na kontrastné štýly, ale hlavná vec je, nie cez čiaru, ktorá oddeľuje dobrú chuť a zlé.

Vývojári urobiť výber v prospech individuálneho dizajnu, ako pravidlo, objednávanie projektu kúpele v hlavnej budove architekt. Splnenie neočakávaných projekty, ktoré sú dosť ďaleko od nasekané "predkov".

Napríklad, okrem jednej postavený neďaleko St. Petersburg domy v štýle hi-tech architekt Igor Firsov má vypracovaný projekt kúpeľov, ktoré v zmysle pripomínajúce prism, zakotvený v kocka 5 x 5 M. Tohto rozhodnutia diktovala pragmatické úlohy: vybudovať veľké vaňa, že by sa zatvoriť zobrazenie z Okien chalupy. Ak to chcete urobiť, architekt rozhodol, kúpeľ... byť pochovaný. Bolo vykopaných časť svahu vedúce dole k rieke, a vybudovali oporné steny, pokrytý tak, aby trávnik plynulo prúdi do strechy vaňa. Hore vľavo "pracujú zákopy" postavený malý pavilón s dvoma leto-izbový byt s rieka názory. Na úpätí kopal svahu vybudovaná vonkajšia terasa s stromy'drevené podlahy, ktoré je, ako na palube môžete ísť po kúpeli naboso, a potom na drevených schodoch spustiť priamo do rieky. Avant-garde typ sauny je v ostrom kontraste s jej inter'hieromonk Anatolij: umelo vo veku stromov'drevené trámy, hrubo omietnuté krbom, zariadený vo vidieckom štýle. Schody vedúce nahor s týčiaci sa nad zemou pavilón v podzemí obývacia izba, bolo vyrobené z kovu kosour, zámerne rez nerovnomerne zvárací stroj. Práca na dlhý čas sa ho poraziť s perlík a Ter fáze vyrobené z borovicového prihlási na zanechať stopy storočí. Mali by bol výsledný efekt dosiahnuť: zadávanie futuristické pavilón, ktorý je menej vhodný názov "kúpeľ", sme, ako stroj času sú transportované späť v čase.

Vaňa začína dizajn

Avšak, ponúkaných na trhu v štandardnom vyhotovení projekty kúpele sťažovať o jednotvárnosti. Líšia sa vo veľkosti, rozloženie, vzhľad. Môžete nájsť veľmi malé kúpele oblasti až 30 štvorcových m a Wellness komplexy s rozlohou viac ako 100 štvorcových m, s, blok pomocných zariadení, posedením a bazénom.

Prvá splátka v našej kolekcie pripravené projekty kúpele - projekt-0639-0. To je nasekané denníky vaňa. Veľmi kompaktný (5, 5 x 6 m), obsahuje všetko potrebné pre oddych a relax: terasa-veranda, predsieň, oddychovú miestnosť so sprchovacím kútom parné a priamo z pece. Na základe tohto malý dom, môžete vykonať nevyhnutné zmeny v pláne na účely zariadenie, sezónne bývanie. Ekologicky šetrných materiálov a originalita vzhľadu je nie len výhody tohto projektu. Projekt ekonomickej, vzhľadom na použité stavebné materiály, rozmery, rozloženie a podľa toho, metódy konštrukcie.

Zložitejšie je projekt E-1291-0 je malý, veľmi pohodlný domov-kúpeľ pre relaxáciu. Život a jedáleň, ktorá sa nachádza na prízemí, manzardové - tradičné prvky bývania. Vaňa izby tu parné a sprchovacím kútom. V tomto dome sa môžete pohodlne relaxovať niekoľko dní v malej spoločnosti. A môžete ho využiť ako penzión-kúpeľ na vašej nehnuteľnosti. Hoci exteriér je veľmi tradičné, budovy, veľmi atraktívne. Toto je dosiahnuté presné rozmery a kvalitná konečná úprava materiálov. Vchod do domu pred malú verandu s vysokým štítom. Nachádza sa v centre platforme - distribúcia plocha domu, tu majú všetky miestnosti prízemia: obývacia izba, kuchynka, sprchový kút s parou, izba a kúpeľňa. Vonkajšie stromy'Yana schodisko vedie z obývacej izby do podkrovia, kde je usporiadané priestranné medziposchodí, ktorá môže slúžiť ako spálňa.

Architektonické technika používaná v projekte D-1340-0, umožní vytvoriť efektívne a hospodárne konštrukcie. V suteréne je k dispozícii, dom vyvýšené nad zem a spočíva na základoch piliere. Monolitické základná doska umožňuje postaviť sa na náročný terén. V podkroví v dome buď, pakretuone priestor sa používa v plnej miere. Na prízemí izba vane komplexu: parné a sprchou, izba, priestranná hala. Ak máte v úmysle použiť zariadenie ako holiday home je možné vybaviť v obývacej izbe. V podkrovia, postavený len cez časť domu, navrhnuté tak, relaxačné miestnosti. Ak je to potrebné, môžete tiež vybaviť celej spálne.

Nakoniec, projekt D-1247-0 je ďalší vaňa s loft. Nie je potrebné len v priestoroch, zodpovedajúce funkčné účelu budovy, ale aj všetky zariadenia a rekreáciu. K dispozícii je aj prístrešok na drevo. Na prvom poschodí sa nachádzajú na umývanie a parným kúpeľom. V podložka je vyrobená z okna na prirodzené svetlo. A z zmena miestnosti open-stromy'drevené schodisko vedie do podkrovia, kde je priestranný a ľahký obývacia izba s balkónom. Veľký dôraz je kladený na vzhľad tohto zdanlivo úžitkových konštrukcie. Fasády sú zdobené rámy na oknách, vyrezávané na prednej fasády dosky, ako aj rezbárstvo na jeho Palube rímsy medzi prvé poschodie a podkrovie. Na priečelí je označený vyrezávané stĺpy a vyrezávané balusters zábradlie na verandu a balkón. Všetky dekoračné prvky sú navrhnuté v rovnakom štýle. Tento kúpeľ môže byť dekorácie pre všetky krajiny nehnuteľností, pokiaľ, samozrejme, architektonický štýl v hlavnej budove nie je vypracovaný do Indie alebo avant-garde.

Autor použil dáta z Banky projektov "siete Lan Vývoj" a časopis "Súkromnom dome".

Pavol CHERNYAKOV

Zdroj: Vidieku prieskum

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика