четверг, 27 февраля 2014 г.

Výhľadom z kúpeľne a kuchyne

Výhľadom z kúpeľne a kuchyne

Keramická dlažba je veľmi dobré pokrytie pre tých miestach, v kuchyniach a kúpeľniach, ktoré musia byť chránené pred pôsobením vody. Z tašky je vyrobená vodotesný povlak pevné steny, sprchovacie kabíny, ale všetkých kútov a spoje s inými materiálmi musí byť úplne uzavreté.

Výhľadom z kúpeľne a kuchyne
Kachľové malej časti steny okolo washbowl - výborná ochrana pred striekajúcou vodou.

Je ľahké dať klapky na kuchynský stôl alebo vaňou. Jeho výška by mala byť nie menej ako 600 mm Nad vaňou miesto celú dlaždice na vonkajšie okraje piskavica, zarovnanie okrajov vaňa, a znížiť dlaždice miesto vo vnútornom rohu. Na smerovala zo sprchy, naneste pastu na stenu a v dolnom riadku obklady na miesto tak, že dlaždice prekrýva okraj zásobníka.

Smerom pokovovanie kúpele podobné smerom na každom povrchu. Ak ste dcor panel iba spolu vaňa, postupujte podľa osi súmernosti. Položte dlaždice tak, aby ich hornej hrany boli pod okraj vane. Na čelia a bočné a predné panel umiestnite celý dlaždice na oboch stranách vonkajšieho uhla, a obrezaní použitie vo vnútorných rohoch, na kĺbe panely na stenách.

Krok 1

Výhľadom z kúpeľne a kuchyne
Šírka piskavica nad umývadlo môže byť šírka plášťa alebo prekročiť jednu - dve dlaždice na oboch stranách. Postavenie Centrálnej dlaždice tesne nad stredom shell, vymedzenie jeho polohe pomocou meradla. Ak chcete označiť miesto, dlaždice, použite cigary-tvarované úrovni.

Krok 2

Výhľadom z kúpeľne a kuchyne
Ak dlaždice sú mimo rozmery plášťa, priložiť k stene na tyč tak, aby jej horný okraj bol vypláchnite hornej časti plášťa. Dlaždice na okraje revetted pozemku záveru, spôsobuje tmel na obklady a majú vyvážený jej zuby, a Žehliaca Doska. Na čelí veľkých plôch, uplatňovať prilepiť na stenu.

Krok 3

Výhľadom z kúpeľne a kuchyne
Dal prvý riadok dlaždíc nad umývadlo, ktorá sa začína v stredu a prechod na stranu. Pre výhľadom z piskavica, približne 300 mm potrebovať aspoň jeden alebo dva riadky dlaždíc, v závislosti na ich veľkosti.

Krok 4

Výhľadom z kúpeľne a kuchyne
Použitie vzory prenos vo forme dlaždíc krivkový z drezu. Položte dlaždice na stroj v zvislej polohe a rez ich na cestu. Okraj pásu súbor pre obklady. Pokračuj smerom, pomocou panela pre zarovnanie konci dlaždice vertikálne.

Krok 5

Výhľadom z kúpeľne a kuchyne
Pre výhľadom z piskavica obrubník dlaždice nainštalovať Strednej dlaždice presne v strede plášťa. S položil posledný celok dlaždice, meranie a známky dlaždice s'jednota v podmienke. Dajte známku na zadnej strane tašky; hornej časti rozhrania bude mimo linajkované oblasti. Rez dlaždice na stroj.

Krok 6

Výhľadom z kúpeľne a kuchyne
Pred ktorým druhom svahovitý dlaždice pozrieť sa na to prvé. Môže byť potrebné vyčistiť okraji súboru. Dať všetky hranice dlaždice a dať tmelom, aby sa chopili. Potom zacamintului a tesnenie švy.

Ako urobiť dieru v kachľových

Výhľadom z kúpeľne a kuchyne
Ak chcete nainštalovať dlaždice okolo vstupnej vody rúrky s vaňou alebo sprchovacím kútom, vypnúť vodu a odstrániť rukoväť kohútikov. Nainštalujte dlaždice symetricky vzhľadom na potrubia; nožnice na dlaždice vilimaite semi-kruhové vystrihovačky.

Na vyvŕtanie otvoru v dlažba, použite vrták pre Kam'muriva. Označte polohu otvorov, potom pripojte priehľadné lepiace pásky tak, že vŕtačku nemal pošmykol.

Užitočné tipy

Protiľahlých stien okolo vane nahradiť štandardné plastové panel panel preglejky pre použitie v exteriéri, a priložte ho do mohutné stromy'drevené rámy. Pripojte popruh pod okraj vane. Priamo pod horný popruh pripojte k podlahe ďalší bar. Rez vertikálnych regály vo veľkosti medzi dvoma doskami, inštalovať ich v intervaloch 460 mm a pripevnite skrutkami pre horizontálny popruhy. Rez z preglejky dosky a byť potiahnuté nich. Panel pripevniť na rám pomocou skrutiek s guľatou hlavou.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика