четверг, 27 февраля 2014 г.

Interiér domu s rukami

Interiér domu s rukami

Dekor svojich rukách, umožňuje každá žena na zariadenie vášho domu tak, aby bol krásne a pohodlné. Dnes, obchod predáva obrovské množstvo dekoratívnych prvkov, ale nie je nič lepšie robiť niečo sami, a aby bývanie určité chuť.

Domova, môžete si vytvoriť vlastné, bez prenájom profesionálnych dizajnérov a to bez toho, aby extra peniaze. Všetko, čo potrebujete, je byť svoju fantáziu a tvorivosť. Exkluzívne výzdoba domu, poteší Vás a Vašich hostí.

Ak skoršie materiály pre dekorácie bol veľmi obmedzený, dnes v obchodoch môžete si kúpiť čokoľvek, okrem toho, môžete použiť prírodné materiály, ktoré naplnia dom "live" energie.

Dnes sa v našom článku sa budeme diskutovať niektoré techniky, ktoré Vám pomôžu vyzdobiť váš domov.

Decoupage

Decoupage - vytvorenie originálne obrazy a servítky. Decoupage umožní sóda jedinečné domova s rukami. Fanúšikov tohto zariadenia môžete nájsť rôzne druhy špeciálny papier na decoupage, je možné zakúpiť aj pomocných materiálov a profesionálne nástroje.


Scrapbooking

Scrapbooking - špeciálny druh výšivky, zamerané na krásne zariadené a albumov s fotografiami. So pôvodne album, Budete veľmi šťastný, že vidí svojho pam'pamätné fotky.

Konštrukcia žalúzie

Ak je Váš dom má okenice, môžete vytvoriť na vnútornej strane farebné obrázky. Napríklad, ak Ste na mieste, žalúzie, ich ruky v morských štýl, budete môcť v dopoludňajších hodinách, zatiaľ čo zatvorené okenice, užite si krásny výhľad a cítiť sa ako majster chata pri mori.

Dekorácia skla

S pomocou vitráže môžu krásny domova. Pre dekorácie zo skla nie je povinné'nevyhnutne tvrdené sklo v špeciálnych peciach. A v obchode si môžete kúpiť špeciálne farby na sklo a nálepky, ktoré vám pomôžu formalizovať pôvodné okno, detská izba, kúpeľňa, obývacia izba a tak ďalej.

Plstenie

Plstenie - dosť pracná druh výšivky, ale môžete ho použiť ak chcete vytvoriť obrovský počet položiek inter'interiér, ktorý vám pomôže vytvoriť zaujímavý domova.

Vytvorenie výzdoba domu, hlavná vec je, nie je to preháňať, nie neporiadok do domu veľké množstvo dekoratívnych prvkov, všetko musí byť v harmónii, zatiaľ čo dekor prvky by dobre zapadajú do celkového štýlu inter'jer.

Ak chcete, aby Vaše ubytovanie bolo pohodlné, je nutné vziať do úvahy nielen inter'jer domov, ale Exter'jer. Ako vyrobiť záhradný dizajn vašich vlastných rúk, sa dozviete v nasledujúcom článku.



Články na tému:

  • Inštalácia kov-plast rúrky svoje ruky
  • Šatne s rukami
  • Skleník je vyrobený z polykarbonátu, s rukami
  • Inštalované žalúzie, ich ruky
  • Dizajn záhrady so vlastných rúk
Kategória: Opravy nezávisle
Dátum: Marec 22, 2012
Tagy: jeho ruky

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика