пятница, 28 февраля 2014 г.

Steny, kde budúcnosti

Chcete mať dom, obklopený prírodou, je snom mnohých ľudí. Na rozdiel od typických byty, kde tvorivej transformácie predmetu, spravidla len inter'er, vlastné domu je možnosť prejavu osobnosti, schopnosti, preferencií majiteľa. To je dôvod, prečo značný počet ľudí, ktorí sú ochotní presunúť mimo mesta nie chcete kúpiť ready domu a vytvoriť sami.

Nákup pozemku, účelom projektu, výstava materiálov a technológií, proces výstavby je náročná, ale zaujímavá práca pre budúcnosť domu. Jedným z najdôležitejších faktorov, ktoré budú vplývať na kvalitu, dlhú životnosť a krásu dome, je tou pravou voľbou, základného stavebného materiálu.

Na stene je vážne

Výber hlavný stavebný materiál na steny môžu byť najdôležitejšie rozhodnutie musíte urobiť, keď stavba domu. Tu musíte pam'nezabudnite, že vonkajšie prvky budovy nie je len hlavné nosné konštrukcie, ale aj hlavné komponenty tepelného prenosu.

Vhodné na dom stavebných materiálov a technológií, mnoho: a vibrácií-piesková kvádrov a tehly, keramické a silikátové, betón a drevo.

Všetky majú svoje výhody a nevýhody. Výber materiálu často sprevádzané nútené kompromis. Niektoré voľby sa majú vysokú pevnosť, ale s nízkou tepelnou-tieniace vlastnosti, ostatné - vynikajúce izolačné, ale je ďaleko od ideálu z hľadiska neistoty a trvanlivosť. Takže je tam akéhokoľvek materiálu, ktorý je spoľahlivý, trvanlivý a teplé?

Treba priznať, že všetky prezentované dnes na trhu materiály súkromné vývojárov, keď stavba domu na trvalé žijú často si vybrať tradičné keramické tehly. Toto starobylé materiál má dobré izolačné vlastnosti, ekologické, ktoré sú vhodné na rôzne architektonické projekty a nepozná rovnosť na životnosť. Vďaka špeciálnej kapilárneho systému, tehla má vlastnosti prírodných klimatizácia, vytvára priaznivú mikroklímu v dome.

Snáď jedinou nevýhodou tradičných tehál - trvanie muriva. Ale ukázalo sa, tehla ľahko sa prispôsobuje požiadavkám doby. Odpovede na požiadavky trhu, je transformovaná, pri zachovaní všetkých výhod, ale ako sa zbaviť nevýhody. S'je veľkých pórovité tehly. Tento tehla je v Rusku nazývaný RAUF.

Meet - RAUF

Moderné tehly RAUF sa líši od tradičných veľkosť a štruktúra. Zvláštnosťou RAUF tehly - poréznej štruktúry: telo tehla je preniknutý veľa malých pórov, ktorých je asi polovicu hmotnosti sa znižuje steny a zlepšiť jeho izolačné vlastnosti. Je to významné plus. Počas výstavby z iných materiálov, najmä z edgings bloky a silikátových tehla, je potrebné uplatňovať rôzne izolátory. Najčastejšie izolácie krátky-žíl, mnohé majú vysokú absorpciu vody a nízka zvuková izolácia. Okrem toho, heterogénnosť steny s použitím izolácie vedie k porušeniu prirodzenej klímy domu. A len tehly, nevyžaduje dodatočné izolácie, vyhýba sa tieto problémy. Okrem toho, vzhľadom na zníženie hmotnosti stien, postavený z tehál RAUF, zariadenie základov podľa nich lacnejšie.

Ďalšou, nie menej dôležitú funkciu, RAUF - veľkosť tehly. Znížením hmotnosti s'mať príležitosť, aby tehla RAUF väčší, než je obvyklé. Výber veľkosti závisí od typu steny, stavebné, ktorej sú určené: pre nosné konštrukcie pre otvory, uhly, atď., Hmotnosť veľké tehly RAUF sa pohybuje od 14 do 23 kg, čo je 35-47% menej ako hmotnosť rovnakého objemu, počtu kmeňových tehly. Viac tehly, lepšie vodivosti koeficienty, pretože ak zvýšite veľkosť zvyšuje a relatívny počet kazov. V sortimente RAUF zahŕňa tehly, ktoré objemu nahradiť niekoľko štandardných, - predstavuje formáty 2, 1 NF-14, 5 NF, zodpovedajúci počet kmeňových tehly z 2, 1-14, 5. Takže, čas strávený na základný proces výstavby - wall - výrazne znížená.

Veľkosť pórovité tehly negáciou kazov a nerovné steny. Ale multi tehla s'je položenie nového typu, v ktorých dĺžka bloku zodpovedá hrúbke steny. Navyše, takáto stena budú v súlade s platnými normami tepelnej techniky: konštrukcie s využitím RAUF tehly umožňuje sledovať aktuálne k dátumu stavebné normy pre hrúbku izolácie stien 51-64 cm. A drážky a hrebene na bočných stranách z pórovitého kameniva eliminuje potrebu vykonať vertikálne kĺbov malta, čo opäť zvyšuje tepelnoizolačné vlastnosti muriva, ako to vylučuje vzhľad "studená mosty".

Ak sa takýto "advanced" tehla? V dnešnej dobe nie je potrebné chodiť ďaleko. Pórovité tehly RAUF je blízko St. Petersburg, v továrni, "Víťazstvo" tehla o' "Pobeda LSR". To je Ruska len plne automatizovaná výroba keramických tehál, s moderným Európskym zariadenia HÄNDLE, CBM Braun a Lingle.

Pre hlavné časti veľké pórovité tehly RAUF je tradičné keramické tehly, je šetrné k životnému prostrediu, ako je to možné. Špecifické porézne štruktúra je dosiahnutá pridaním v Cambrian hliny pilín, ktoré horieť v streľby procesu, tvoria micropores v tele tehla. Všetky výrobky podrobiť kontrole a periodické skúšky v akreditovanom laboratóriu. Všetky výrobné má certifikáty o zhode a hygienické-epidemiologická záver.

Murivo bez problémov

Tak, tehla zvolený, a to je čas, ak chcete začať, ktorým obvodových stien domu. Ak vlastník a pracovníkov, ktorí si už zvykli na tempo výstavby, ktorý diktuje obvyklé cementu, budú príjemne prekvapení, rýchlosť, s RAUF. Tím štyroch ľudí, pre p'päť alebo šesť hodín, môže naklásť až 15 kocky ideálny murivo: jeden zamešivaet riešenie, iné prináša, tretí šmuhy, a na štvrtom mieste. Nie je to len prestávky stereotyp rýchle budovy, ktoré údajne povinné'nevyhnutne zlé, ale sa aj výrazne znižuje námahu budúceho majiteľa domu.

Veľká časť muriva v konštrukcii každom dome, s RAUF môžu byť vykonávané tehla veľmi veľký formát 14, 5 NF. Je zrejmé, že je to najúčinnejší pre hlavné steny. Ako ďalšie,, ktorý je určený špeciálne pre rohmi a otvory budú užitočné tehly formáty 10, 8 NF a 11, 3 NF. Potrebujete zistiť, kde je spájanie z tehál, a vopred stanoviť potrebné množstvo ďalších prvkov. Keď presný fit bloky, pred ktorým sa môžu minimalizovať spotrebe materiálu.

Na výstavbu Bay Windows môže byť použitý ako malformatii tehla RAUF 2, 1 NF, a veľké 10, 8 NF a 14, 5 NF. Aplikácia malformatii kamene na náročný terén je výstavba menej časovo náročné.

Kolaudačné párty nie je ďaleko

Materiály na tému

Tehla: stavby
Tehla: ako vybrať
Tehla: koľko to stojí postaviť dom
Tehla: technické charakteristiky
Tehla ako dôkaz sebestačnosti
Keramické tehly s jeho úlohu v dejinách sveta konštrukcie vždy oceňujú ako spoľahlivý a pevný materiál. Ale jeho skutočné použitie v súkromných konštrukcie - by rozpakov trvania prác. Možno ešte pred niekoľkými rokmi budúcich majiteľov, že vybrať materiál pre vidiecky dom, zdalo sa, že pobyt na tehly, že doom seba dlho budovy. A tak som sa chcel znížiť čas od myšlienkou vybudovať radostný deň kolaudačné párty!

Teraz to naozaj lehota môže byť kratšia, a to bez straty kvality. Moderný tehlový dom rovnaké teplo, krásne, spoľahlivé a trvanlivé, ako vždy. Ale teraz je aj a high-tech a racionálne - ako v prípade zadá hlavný asistent kvality a efektívne konštrukcia: tehla RAUF.

Pavol CHERNYAKOV

Zdroj: zagorod. spb. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика