четверг, 27 февраля 2014 г.

Lepenie obrubníky

Lepenie obrubníky

Užší ako vlysy, hranice sú vhodné pre rámovanie dverí a okenných otvorov a vytvoriť na stenách a stropoch, dekoračné panely, v ktorých si môžete dať zrkadlo alebo obrázok. Ako vlysy, hranice sú vyrábané v kotúčoch štandardnú dĺžku.

Pred prilepením hraníc (a vlysov by mali vyskúšať rôzne spôsoby ich umiestnenia. Za tento krátky pásky sú pripevnené na stenu maskovacia páska alebo guľa putty.

Lepenie obrubníky
Dekoratívne hranice oživiť monofónne stenu - sú ideálne pre dokončovacie dieťaťa.

Krok 1

Lepenie obrubníky
Ak hranici sa používa na rám okna alebo dverí, pravítko použiť sprievodcov na obvode o'objektu. Pri vytváraní dekoratívne panely, použiť vertikálne a horizontálne príručky pre hladina alkoholu.

Krok 2

Lepenie obrubníky
Miesto na prednej strane tak, aby jej koniec bol zablokovaný priľahlých príručka o 25 mm Hladké kapely a utrite prebytok lepidla. Stick prechádza kapela, ochrana dolné pásmo kus papiera z lepidla.

Krok 3

Lepenie obrubníky
Ak chcete získať presné'jednotu, ostrý nôž na pravítko rez cez oba jazdné pruhy. (Pravítko môžu byť použité na zosúladenie križovatke hranicu s zadok na dvere alebo okná, rámy. )

Krok 4

Lepenie obrubníky
Samostatné trim a vytiahnite kus papiera. Bude prochitaete šev navi. Pri použití samolepiace obrubníky odstrániť podkladového papiera na požadovanú dĺžku. Lepidlo pásky, ako je popísané vyššie.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика