пятница, 28 февраля 2014 г.

Vnútorný povrch vane

Aké materiály sa používajú na dokončovacie strop kúpeľ?

Podanie strop kúpele vykonávať hobľované dosky v hrúbke 20 až 30 mm Boli pribitý na každý lúč dva klince v dĺžka 3-3, 5 krát väčšia ako hrúbka Dosky.

Ako dlho musia byť dosky pre interiérové steny vane?

Rada oddiely na vyrovnanie možného zrážanlivosť stĺpy budovy by mala byť kratšia ako výška miestnosti pre 40-50 mm Zasuňte do otvorov a ťahanie proti múru, a každý iný, ktorým sa prostredníctvom tŕňmi alebo štvrtiny dostať oblasť, bez trhlín a medzier. V spodnej časti je pripravený steny na dvoch stranách poraziť soklové.

Prečo drevovláknitá doska a drevotriesky nevzťahuje na vybaviť stien pair?

Drevovláknitých dosiek a dosiek v kombinácii s minerálnou vlnou a expandovaného polystyrénu sú použité len pre internú smerom do šatne. Pre predložiť ako para dosku nevhodné vzhľadom na hygroscopicity a combustibility.

Materiály na tému

Bazén domu
Čo by malo byť poschodí v parnej miestnosti?

Teplota na úrovni podlahy, málokedy sa týči nad 30 stupňov. Preto, kvalitu tepelnej izolácie podlahy, ktoré nemajú výrazný vplyv na služby vlastnosti kúpele. Podlahy môžu byť zem, hlina, betón a pokryté dlaždicami. Jednou z hlavných požiadaviek je poskytnúť rýchly odtok vody z vane.

Ale musíte pam'nezabudnite, že ak po návšteve parné postaviť sa na studenej podlahe, zažiť nepríjemné "tepelný šok", silu, ktorá závisí nielen od teploty podlahy, ale z tzv. tepelnej zotrvačnosti materiál, z ktorého je vyrobený. Z tohto dôvodu, podlahy v parnej miestnosti a sály sú pokryté podlahy z dosiek, vlákna rohože alebo korkové dosky.

Podlahy v šatni je lepšie nainštalovať ho na stojan, ktorý bol vždy možnosť zvýšiť ju nad vlhké podlahy suché. Ak podlahová plocha je dostatočne veľký, potom stromy'drevené podlahy forme niekoľkých sekcií.

V parnej miestnosti podlahy, aby stromy'drevená alebo dlažba. Izolácia nevyžadujú. Je lepšie, aby ležal na podlahe dlažba alebo podobné dlaždice (podlahy by mali mať sklon 1:100 a vypúšťanie odpadových vôd systém). Dlaždicové podlahy dobré to je nenáročná na údržbu. Stromy'Jan poschodí dosť rýchlo, "setuptools" aby to v "slušnej" stav za rok, alebo dva, je už ťažké. A dlaždice to všetko nie je skutočnou hrozbou wimsa to ľahko. Dobre, v poriadku nie horieť si na dláždené podlahy, keď stúpala, a on dal stromy'drevené "pasce, alebo hrať. Kachľové poschodí s dodatočné stromy'drevené "pasce náklady, samozrejme, drahšie, než len stromy'Jan poschodí, ale vymeniť pokazený poschodí v 3-4 roky bude vyžadovať aj vyššie náklady.

Absolútne neprijateľné kúpeľa sa používajú ako podlahové krytiny žiadne syntetické materiály, ako je linoleum, ako v horúcej atmosféry budú produkovať škodlivé plyny.

Ako usporiadané drevené podlahy, v kúpeľni?

Pre odvod vody podlahe ležal s predsudkami voči mozgov, ktoré nevyhnutne'musia byť vybavené sifón, že sa cez tú dieru nie ústie a nebolo nepríjemné pachy z kanalizačných rúr.

Podlahy položiť z shpuntovannyh alebo vyradiť dosky na stromy'drevené polená. Denníky zásobníka na tehla stĺpce oddiel 25x25 cm, set na piesočnatom alebo betón podkladové vrstvy. Pri hrúbke dosky z podlahy, 19, 22 a 29 mm maximálna vzdialenosť medzi podporuje, by mali byť respektíve 60, 70 a 90 pozri Táto vzdialenosť je trochu dlhšie ako zvyčajne na výstavbu, ale pre vaňa, dôkazné bremeno je na poschodí malá, dobre hodí. Denníky povinné'nevyhnutne impregnované antiseptík.

Na akej úrovni by mal byť na poschodí v kúpeľni?

Pre malé kúpele o veľkosti 2x2 m poschodie je vhodné položiť na protokoly, založené priamo na stenu, ktorá je na dne PBE'ASCO. Upozorňujeme, že poschodí v parnej miestnosti pre vedenie teplého by mala byť nad podlahou pranie 15 cm, a úroveň podlahy pranie - 3 cm pod úroveň podlahy šatni.

Prečo sa pod podlahovou krytinou kúpeľ je doporučené používať perlit?

Expandovaný perlit, piesok má mimoriadne vysoký tepelne izolačné vlastnosti. Perlit je veľmi ľahkého materiálu, sa dá liečiť len v uzavretej miestnosti, kde nie je žiadny vietor a sucho. Tepelná izolácia podlahy sa vykonáva v cementových poterových, pre ktoré je potrebné na prípravu zmesi perlitu a cementu zmiešaní s vodou.

Materiál bol pripravený L. RUNCI, E. ABISHEV, A. Žukov

Zdroj: Noviny "Stroyka"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика