среда, 26 февраля 2014 г.

Vonkajšie vinylové podlahy

Vonkajšie vinylové podlahy je relatívne nový, ale už osvedčené materiály. Jeho charakteristickým rysom je, že vinylové podlahy boli schopní kombinovať najlepšie vlastnosti laminát, linoleum a dreva. A, pretože tento materiál môže vydržať veľmi vysoké zaťaženie na kríži, to je zvyčajne nainštalovaný v obývacích izieb, hál pre príjem veľký počet hostí, ako aj na kancelárske a obchodné zariadenia, lekárske zariadenia a dokonca aj malé dielne pre výrobné účely.

Vinylová podlahová krytina je materiál skladajúci sa z niekoľkých vrstiev: vrstva z drveného kameňa a plasticizer, vinyl fólie a vrstiev, ktoré spĺňajú ochrannú a dekoratívnu funkciu. Výsledkom tohto návrhu vinylové podlahy predstavujú produkty, vynikajúce trvanlivosti a krásu.

Typy vinyl

A teraz je tu širokú škálu vinylové podlahy, ktoré výrobcovia uvádzajú na trh. Tak, tvorcovia týchto produktov je teraz ponúknuť spotrebiteľom veľa vinylové dlaždice, rôznej forme a farbivá. Ako prax ukazuje, najčastejšie formy dlaždice sú obdĺžnikové a štvorcové vzoriek. Však, to nie je zriedkavé nájsť tento materiál má kuriózne a prišiel forme.

Zatiaľ čo vinylové dlaždice možno použiť nie len pre sex, ale pre steny: výrobcovia produkujú dnes, a vinyl panely, že ako spätná väzba, tiež vyzerajú veľmi dobre a majú vysoké ukazovatele praktickosť. Vo Všeobecnosti vinylová podlaha sa vyrába horúce lisovanie, tak môžu dokonale napodobňujú štruktúru ako bežné pri spracovaní materiálov, ako je žula, drevo, korok, mramor, Pieskovec, kameňa, parkiet a tak ďalej.

Vinylová podlahová krytina je matný, lesklý a dokonca aj drsné. Posledný menovaný dlaždice sa používa v priestoroch, kde je potrebné mať vysoký koeficient trenia sex. Napríklad, tento druh je široko používaný v supermarketoch a verandami, súkromné domy. Okrem toho rozhodla vyčleniť vinyl laminátové, ktorého horná časť posilniť viac a posilnené tento materiál je viac vynikajúcu odolnosť proti opotrebeniu vlastnosti.

Existujú dva hlavné typy vinylové podlahy, klasifikáciu, ktorá je na inom princípe: " to je normálne vinylové dlaždice a samolepiace. Ako môžete pochopiť, samolepiace dlažba, nachádza špeciálna vrstva, ktorá si nevyžaduje použitie lepidla, a okamžite opraviť dlaždice v správnej polohe.

V dnešnej dobe každý self-rešpektovať celosvetovým výrobcom vinylové podlahy ponúka na trhu nie menej ako 150 druhov dlaždíc, ktoré má rôzne farby, tvaru a štruktúry. Dôležité je, zvyčajne na vinylové podlahy pre použitie v obytných miestnostiach je zárukou až 25 rokov, a v priemyselných oblastiach až 10 rokov.

Výhody vinyl

Zobraziť recenzie, vinyl má nasledujúce výhody:
  1. Tento materiál je vysoko odolný a odolnosť proti opotrebeniu: on sa nebojí oderu, nárazu, škrabance, vznik BM'latinská podpätky a nábytok nohy, nie rúcať, nemá žiadne praskliny a vydrží ťažkých bremien.
  2. Absolútna odolnosť je možné použiť vinylové podlahy a panely v kúpeľniach a iných priestorov s vysokou vlhkosťou.



  3. Vinyl nátery majú vysokú estetickú vlastnosti: tento materiál je veľmi krásne, elegantné a je vyrazené na všetky povrchy.
  4. Vinylové podlahy nebude upevniť, nie posuvné, antistatické a jednoduché starať.
  5. Vinylové podlahy je veľmi jednoduchá na inštaláciu: je ľahké robiť s rukami. Tento materiál môže byť umiestnený na ľubovoľný povrch : betón, dlaždice, stromy'Jan podlahy, parkety bez pre základy. Tiež inštaláciu vinylové dlaždice môžu byť vyrobené na poschodí, ktoré má aj hrbole a kvapky.



  6. Pri montáži vinylové podlahy vyžaduje menej záväzné, materiál a čas, ako nákladové výhody inštalácie.
  7. Vinylové podlahy má stabilné lineárnej charakteristiky a rozmery, ktoré vylúčiť výskyt trhlín.

Stretnúť sa s vinylové krytiny: iste, vy budete môcť oceniť jeho vysoko funkčné a dekoratívne vlastnosti.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика