пятница, 28 февраля 2014 г.

Vybavenie pre tehla výroby

O zariadení na výrobu tehál je lepšie povedať, dôsledne skúma všetky stupne výroby, s dôrazom na to, čo technika sa používa v niektorých obdobiach práce na materiál. Tento štýl, podľa nášho názoru, by mala uľahčiť pochopenie pre to, čo účelom je nainštalovaný a ako to funguje.

Spôsob hliny ťažby závisí od jej vlastnosti a funkcie výskytu.

Rozvoj vrstvami ílu pre tehla je zvyčajne vykonáva s pomocou mechanické rýpadlá a lopaty. Veľmi zriedkavo v malých výrobných podnikov s obratom hlina je extrahovaný manuálne. V prípade, ak sa vklady mimoriadne husté, používa výbušné spôsobom.

Prevzaté z CT'jer hlina by mali byť umiestnené v betónovej jamy", takže studne", kde by mala byť vyrovnávacie. Po tejto jamy naplnené vodou a hliny, ostáva v ňom na tri alebo štyri dni. Pre výber kameňov z množstva hlina používa cannabidiolic valčeky. Kamene s pomocou špirály sú upravené na jednom z koncov valčeky a odstránené žľabu.

V mnohých prípadoch kvalita hliny veľmi vysoko, tak to môže prísť v bloku feeder, alebo busker. Má 2 alebo 4-kompatibilita'je množstvo zmiešaných typov z hliny (chudý alebo tučný). Zásuvky feeder je vybavený rotujúci hriadeľ s vysadené na neho, s ich päsťami, alebo hnuteľného hrable, ktoré sú použité na čiastočnú lámanie pevné kúsky materiálu a jeho zdvíhacie na pretekárov. Na okraj-runner mlyny hliny zeme a padá cez doštičku s otvormi, veľkosti otvorov, čo je o 3 mm

Po prechode cez bežci hliny prechádza jeden alebo dva páry hladkých valcoch. Potom prúdi do tehla pás stlačte tlačidlo s'je spojený s rezacím zariadením. V tejto jednotky, vodič Stripping tehly z hliny pásky a okamžite presunie späť. Každý, kto chce bar je na hrane a umiestnené na stromoch obloženie'drevené rámy, pohybujúce 2-3 cm nižšia ako pásky hliny. Rýchlosť rám trochu viac ako pásku, tak sa medzi tehly vytvorené medzery, ktoré hrajú dôležitú úlohu v sušenie.

Keď je napúšťanie ukončené, tehla je umiestnený v sušiacej komory. Tehla vyschne vplyvom horúcej pary pri teplote rovnajúcej sa 350 až 400 stupňov. Presadiť jednotnosť trakciu a práce pec je vybavená ventilátorom. Zriedkavejšie na sušenie tehál sa vzťahujú na plyny z produktov spaľovania, ako prispievajú k predčasnému zničeniu stromy'drevené a železné stroje. Plyny prechádzajúce cez kanáloch alebo potrubiach, ktoré sú umiestnené pod podlahou sušiacej komory. Sušené tehly s pomocou výťahy a vozíky sú dodávané v peci. To môže byť ako krúžok ("cik-cak")a tunelové pece. Pec teploty sa zvyčajne pohybuje od 900 do 1000 stupňov. V závislosti na zdroji tepla tehla dostávať rôzne farby: high-burning - tmavá červená, normálne - červená, a na slabé - ružová.

Ak hovoríme o zariadenia, ktoré sa používajú na výrobu bestialitylive tehla, treba poznamenať, že je potrebné použiť miešačka. Pomocou tejto techniky miešanie hliny, cementu a zabezpečiť bestialitylive sušených tehál. Časti cementu slúži na dopravník pomocou meracích zariadení. V miešačka miešanie by malo dôjsť až do okamihu, keď zmes je hladká.

Výber zariadenia pre keramická výroba je veľmi časovo náročné zamestnanie. Aj keď nie priamo špecialista tehla, človek môže stratiť veľa detailov z dohľadu. Avšak dúfame, že konzistentne hovoril o zariadenia, ktoré sa používajú vo všetkých stupňoch výroby, sme uľahčili túto úlohu.

O-Yuki



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика