четверг, 27 февраля 2014 г.

V kúpeľni je dlažba

V kúpeľni je dlažba

Okrem'jer kúpeľňa rýchlo zhoršovať pod vplyvom prebytočnej pary, vlhkosť a vysoké teploty, takže dokončovacie materiály musia byť vodotesné, odolné a umývateľné. Vo SV'v tejto súvislosti sa zvyčajne vykonáva povrchová úprava kúpeľni je dlažba.

Výber dlažba pre kúpeľňu

Preto, ak Vás opravy či prestavba kúpeľne, budete musieť starať sa o steny a podlahy. Hlavný materiál pre steny a podlaha je dlažba. Širokú škálu farieb a textúr keramických dlaždíc umožní uspokojiť akékoľvek požiadavky.

Dlaždice na podlahy a steny sa od seba líšia v fyzikálne vlastnosti. Ako pravidlo, na stenách je použitá glazované dlaždice, ktoré sa vyznačuje nízkou odolnosť a vysokú odolnosť voči domáce chemikálie, stroje na leštenie a dezinfekciu.

Oprava podlahy v kúpeľni by malo byť vykonané nehybná, vysoko odolné dlaždice. Keramické dlaždice je rozdelené podľa tried absorpcie vody a nestruev. Dlaždice, ktoré sa týkajú prvej triedy nestruev, má nízku odolnosť voči opotrebeniu, takže podlaha, v kúpeľni je lepšie dať keramické obklady vyššej triedy.

Stačí prideliť 4 triedy absorpcia vody, pre dokončovacie stojí vybrať dlaždíc z prvej alebo druhej triedy.


Akonáhle Ste sa rozhodli na odolnosť proti opotrebeniu a absorpcie, prichádza výber farieb. Dnes módne je v kúpeľni je dlažba s veľké výkresy. Svetlé obkladačky vhodné iba pre súkromné veľké plochy a štandardná kúpeľňa veľkosť 3 štvorcových metrov použiť dlaždice mäkké relaxačné tóny. A ak chcete, jas, môžete urobiť inter'jer svetlé položky, ako sú uteráky a rôzne doplnky.

Tmavé dlaždice tiež má svoje vlastné charakteristiky, prvé, ktoré vizuálne znížiť priestorov, a po druhé, tmavé dlaždice príliš nápadné škvrny od mydla a sprej zubná pasta.

Ak budete dokončiť kúpeľni obkladačky, s matným povrchom, starostlivosť o to jednoduchšie v čase.

Tiež, pri výbere dlažby pre kúpeľňa má hodnotu jeho veľkosť. Je pam'nezabudnite, že väčšia veľkosť dlaždice, menších kĺbov postihnutých plesní a húb. Ale pri výbere veľkosti na dlaždice, mali by ste venovať pozornosť zároveň stien. Smrek steny hladké, veľké dlaždice bude vyzerať dobre, a ak steny krivky, veľké dlaždice zhoršiť situáciu. Pri stenách krivky, odporúča sa vybrať dlaždíc, stredné a malé veľkosti.

Dnes, v obchode, dlaždice predstavuje kolekciu, ktorá obsahuje základné obklady, rôzne vložky, vlysov a soklové. To vám umožní robiť interiéri'interiér jedinečný.



Články na tému:

  • Opravy malá kúpeľňa
  • Oprava podlahy v kúpeľni
  • Prestavba kúpeľne
  • Ako si vybrať Tapeta pre kúpeľňa
  • Okrem'jer malá kúpeľňa
Kategória: Opravy vaňou
Dátum: Február 16, 2012
Tagy: vaňa

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика