пятница, 28 февраля 2014 г.

Neglazované dlaždice na balkón a loggia

Neglazované dlaždice na balkón a loggia


Neglazované dlaždice na balkón a loggia Všetky cementu poter na balkóne môže spôsobiť prach a nečistoty preniknúť do obývacej izby. Preto je nutné starostlivo vybrať materiál na podlahy na balkón alebo loggiu. Zvyčajne majitelia odmietnuť použitie drevených podláh, na balkón či terasu. To sa vysvetľuje tým ťažšie vlhkostných a teplotných podmienok v mieste apartmány. Aj zahreje balkón stáva vestibule medzi ulíc a obytných priestorov. Preto, drevo, budú podliehať vonkajším vplyvom.

Môžete zastaviť vášho výberu na linoleum. Ak sa rozhodnete kúpiť linoleum podlahy balkóna, môžete kúpiť a urobiť neoddeliteľnou kus materiálu, vyhnúť švy a kĺbov, tým viac, že väčšinou balkón alebo loggiu sú malé. Povrch musí nevyhnutne'nevyhnutne zosúladiť s pomocou cementu poter, pretože linoleum je veľmi náchylné na sebemenší bump. Materiál bude vystavený nadmernému opotrebovaniu v miestach vady podlahy, linoleum začne deformovať. Na suché dosky sa aplikuje primer a tmel, ktorý je položené linoleum. Plánuje sa, že je pevne bokov loggia alebo balkón, pomôže vytvoriť finálny vzhľad. Ale linoleum je veľmi citlivý na svetlo. Ak váš loggia listy, na Slnečnej strane, potom byť pripravený na skutočnosť, že po nejakom čase linoleum začne vytrácať. Môžete si vybrať svetlejšie odtiene, v tomto prípade "vyhorenia" linolea nebude tak viditeľný. Tmavo materiál sa zohrieva na slnku, nebudete schopní ísť naboso na balkón teplej pokrytie na horúci Slnečný deň.

Najlepšia voľba pri výbere materiálu na poschodí balkón stáva keramická dlažba. Najčastejšie sa obklady používajú pre zariadenie na poschodí, loggia. Doska je dobre čistí, je hygienický, odolný a odolné na dopady. Dlaždice na pár štvorcových metrov, z balkóna si môžete položiť svoje vlastné. Ja inštalácia dlažba nevyžadujú žiadne špeciálne zručnosti. Ak máte v pláne na položenie dlažby na cement smrteľní, je možné upustiť od predchádzajúceho poter. Ale väčšina moderných majstrov použitie lepidla pri položení keramických dlaždíc. V snahe ušetriť na lepidlo, bude musieť urobiť spojka. Použiť pásy zo skleného ak poschodí balkón existujú dva alebo viac dosiek.

Pri výbere dlažby na balkóny upozorňujeme, že priestor je veľmi malý, takže zložité vzory a farebné vložky budú žiadne miesto tu budú len komplikujú vnímanie malá loggia alebo balkón. Ak chcete stráviť ktorým keramická dlažba, je vhodné zvoliť materiál, veľkosť 45x45 alebo h. Tenké dlaždice sú ľahké, aby sa zmestili, a švy medzi nimi vám umožní cítiť istotu na tomto poschodí. Nie je odporúčané používať veľké obklady, aj dlažby z glazúra's, ktorý sa používa na konečnú úpravu kúpeľne alebo kuchyne. Tento materiál nesmie byť schopný vydržať veľký počet cyklov zmrazovanie a rozmrazovanie v podmienkach balkón. Ak sa rozhodnete použiť dlaždice viac farieb, to je najlepšie nastaviť keramických dlaždíc v dvoch farbách. Nachádza sa na šachovnici, aby keramické dlaždice, je dobré pozrieť sa na niekoľko metrov štvorcových, podlahy, loggia.

Keramické obklady: možnosti ktorým

Pri podlahe smerom na diagonále dlaždice, ktoré budú napojené na stenu balkóna, je lepšie uzavrieť cestu v priamej línii. Po, ktorým Frisians môžete začať položenie dlažby diagonálne. Ako stohovanie je diagonálne riadkov alebo riadky, ktoré sú rovnobežne so stenou. Vytiahol šnúru a kotvenie v uhle 45 stupňov, ktoré pomocná šnúra sa pomôcť kontrolovať priamočiare polohy kĺbov. V budúcnosti, ktorým a spájanie dlaždice sa podobá tradičné, ktorým rovné riadky.

Pre podlahy môžete použiť hex dlaždice. Povrch je nutné označiť, aby sa eliminovala možnosť rezanie dlaždíc veľkých množstvách. Položil prvý riadok vlys. Zvyčajne pre vlys sa používajú obdĺžnikové alebo štvorcové dlaždice. Za to, že ste sa musí priložiť ukončenie série, obsahuje obdĺžnikové dlaždice a štvorcový tvar. Potom, čo musíte urobiť, ktorým štvrtiny a súčasti, ktoré sú umiestnené v rohoch šesťhranné dlaždice. 2 kábel-prichalki upevnenia potrebné nastaviť kolmo na miesto ukončenia a frizovyh čísla. Na káble dať maják kapely, ktoré sú 2 riadky šesťhranné dlaždice. Ostatné keramické dlaždice fit obvyklým spôsobom.

Osemhranné keramické dlaždice udržuje v rovnaký ako uvedená metóda. Začatím prác na záver, ukončenie a frizovyh čísla. Po inštalácii kotvenie káblov k záveru maják série. Pre každý nový rad káble musieť presunúť. Po 2-3 riadky sú stanovené, musia investovať námestie vložky medzi rohy obkladov. V tých miestach, kde sa dlaždice vedľa vlys, použite trojuholníkové vložky.

Najbežnejší spôsob, ktorým keramické dlaždice smeruje v priamej línii. Skladaný dvoch susedných fascia čísla, a potom pokračovať v bezprostrednej smerom dlaždice. Riešenie dať na mokrej podlahe, a nie na dlaždice.

Keramické dlaždice smerom balkón

Špecifiká podlahy, na balkón či terasu s keramickou dlažbou je, že keď nesoctitinae balkónom montáž sa vykonáva od steny k plotu. Ak loggia presklená, práca na čelí začať s uhlom, ktorý je priľahlý k stene byt, potom stráviť spracovanie rôznych uhol, postupne sa prešlo k dverám. Na rezanie keramických dlaždíc použiť šablónu a rezačka na sklo. Môžete použiť tradičné glass cutter. Na prednej strane dlaždice použiť hladký vzor, spolu to silné stlačenie nakreslite čiaru. Snažte sa pohybovať hladko, bez hlupáci. Potom môžete rozbiť dlaždice na líniu rezu.

Ak dlaždice je potrebné urobiť dieru, potom použite vŕtačku s vŕtačka potrebné priemer. Sprievodca vŕtačky by sa neodchyľujú. Ak urobíte náhly pohyb, dlaždice trhliny. Robiť dlaždice povrchy prehĺbenie nechtov a kladivo, úhľadne namontované vŕtanie a vŕtanie otvoru.

Pred ktorým obklady, musí byť namočené vo vode. Dosť 2-5 hodín pre namáčanie keramická dlažba. Tak, budeme poskytovať pevné lepenie dlaždíc s materiálom, ktoré používame na balenie, či tmel alebo riešenie. Povrch podlahy a stien je potrebné navlhčite vodou pred začatím práce. Pre uplatnenie tmelom alebo riešenie pomocou špachtle, ktoré by mali byť aplikované na povrch steny pod uhlom 45 stupňov. Skúste kryt s riešením, iba to, že časť podlahy alebo steny, na ktorú sa chystáte položte dlaždice na 10 minút.

Medzi dlaždicami opustiť švy na 3 mm S pomocou svetla batérie priložte poloha dlaždice. Otvorené oblasti podlahe ležal celý dlaždice a nakrájame na plátky lepšie skryť v uzavretom volebných stanice. Pred prácou je značkovanie, ktoré umožňuje vypočítať optimálne rozloţenie dlaždice na podlahe. O otvorov Okná a dvere, obklady a dlažby sú umiestnené symetricky k otvoru.

Môžete použiť rámy počet dlaždice, ktoré vám umožní vytvoriť krásne a jasné obvod okolo balkón. Začnite s jedným z rohov. Dve dlaždice rez tak, aby sa okraje pripojil pod uhlom 45 stupňov. Ak chcete vytvoriť jednotné švy použiť TIC. Je žiaduce, aby rámy počet bola uzavretá celá dlažba. Ak nemôžete použiť aj počet dlažba, rohová prvkov musia byť rozdelené tak, aby medzi nimi bolo možné uzavrieť celú dlaždicu. Môžete použiť kovový profil, ktorý sa okraja balkóna. Vziať píla a opeľuje profily "na stav". Stlačený pomôžte nám vytvoriť rovnaké uhly. Na rovnom základe poter lepené profily s pomocou lepidla na dlaždice.

Po položenie dlažby musia prejsť 2 dni predtým, ako sme sa ponoriť do zálievky. Môžete použiť špeciálne stromy'drevená ceruzka s zaoblená hlava, ktorá bude švy jednotné a zaoblené. V deň môžete utrite dlaždice handry. V miestach serverov obklady stien je potrebné vyplniť medzery, ak ste ešte nepoužívali vlysy. Najlepšie je použiť silikónové tesnenie. Na balkóna alebo lodžie je vysoká pravdepodobnosť, teplotných výkyvov počas roka, takže materiál sa bude zväčšovať a zmenšovať. Silikónové tesnenie umožní dlaždicu presunúť bez vážnych následkov. Spolu rozdiel povrchu dlaždice je potrebné vložiť cez maskovacia páska na odolnosť tmel. Po zarovnanie silikónové časť pásky môžu byť odstránené.


Keramické obklady a príslušenstvo Prejsť na: Dekorácie Keramické obklady a príslušenstvo


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика