пятница, 28 февраля 2014 г.

Takže vaše dieťa miestnosť

Takže vaše dieťa miestnosť

Pomôcť pochopiť, čo sa deje v duši svojho syna, môže situáciu detí. Okrem'jer sebe v mnohých rôznymi spôsobmi a formami budúcnosti identity. Aspoň, psychológovia, či.

Škôlky

Dlho zistí, že prírodné materiály majú najlepšie vplyv na detskú psychiku. Od detstva až desať rokov, dieťa sa učí svet cez dotyk-vôňa-of-view. Dotyk, pocit, pri pohľade na kus dreva, kužele, list, dieťa dostane obrovské množstvo informácií o svete. Dobre, čo môžete mu povedať, rovnaké plastové misky? Deti vyrastal v prírode, dobrá príprava pre školu - študujú dobre, pretože sú schopné absorbovať nové poznatky. V prípade, že dom je nasýtený plast, sklo, kov, vagaries vysokých technológií, je, aby inter'm úpravy. V ideálnom prípade, detskej izby by mali byť zelené, sú pokryté Tapety, prírodné tkaniny, s takmer surové nábytok v zemité farby. Plastové hračky (z nich sa, samozrejme, sme nemôže robiť nič) lepšie Doplniť prirodzené stromy'opitý, vlna, ľan, hliny. Izba je povinné'musí byť kvety v kvetináčoch, ktoré dieťa sám bude vyzerať.

Mohli by ste radi minimalizmus s jeho prázdnych priestorov a neplodné plochy, ale u detí (najmenej 10 rokov) tento štýl nie je na mieste. Bohatším a bohatším podrobnosti okolí dieťaťa, prostredie, tým lepšie. Rôzne položky na pultoch v deti a dom, v Všeobecné, rôzne textúry, látky, farby vytvára kreativitu, rozvíjať mentálne a fyzicky. A nezabudnite, že všetky tento rozmanitý svet, ako živý organizmus, by mali byť neustále mení.

Minimalizmus má len jednu výhodu: pomáha dieťaťu sústrediť sa na svoje štúdium. Ale vývoj bude jeden spôsob, ako prostredníctvom hmatu visual-hladovaním. Možno programátor on si prvotriedne, ale inak... Vo Všeobecnosti, Islas prváčka príliš neprítomný-hneval sa, nič sa môže ukončiť, jednoducho skoky z jednej veci na druhú, môže ťažiť z SIP'yaxeni verzia minimalizmu. Ale len v pracovnej oblasti dieťa.

Ale dieťa, ak dieťa žije až desať rokov, povinné'musí byť v priestore, kde vám veľa obezobrazit - maľovať na stenu, napríklad, atď. Ale ak je dieťa staršie stále maľoval nábytok a kresliť na steny spreje, on protesty proti rodičovskej hodnoty. To je v poriadku príliš - neprepadajte panike. Ale viem, že, napríklad, farba hubatý pás cez zrkadlo hovorí, že vaše dieťa je minimálne v rozpore s sama sa týka chce milovať sami seba a nie je možné.

Aslv chlapca miestnosti, najmä na steny, ktoré sú zvyčajne pokrytý plagáty, bannery a tak ďalej, je ovládaný ostré, vysokým kontrastom, farebné kombinácie (hlavne čierna a biela), to hovorí o jeho krehké duševný stav. Červeno-čierna kombinácia naznačujú vysokú úroveň agresie: ak tínedžer, keď to je správať sa provokatívne, to nie je tak zlé, keď sa navonok zdá pokojný, veci horšie, ako newepisode negatívne ohrozujúce choroby, neurózy a iné problémy.

Sú veci, ktoré jednoducho sú kričať o nebezpečenstvo. Obrázok blesku, lebky, hákové kríže na stenách, je to znamenie, že boj tínedžer so sociálnymi normami dospelých už prešiel v patológia. Všetky druhy monštier, agresívny zvyšovanie alarm obrázky, scény násilia označujú citové, nestabilná duševný stav.

A chaos v miestnosti - celkom nie je tak jednoznačná vec. Za to môže skryť, nie len lenivosť a nedostatok zameranie, ale sumy'tam pocitov, vnútorná prázdnota, zmätok pred života, bezvedomí konflikt so svetom dospelých. Porucha by mala predovšetkým poznamenávame, že ak je váš prvý organizovaný dieťa zrazu začal hádzať veci okolo miestnosti a žiadna energia nemôže byť nútený, aby ich dali na svoje miesto. Možno, že neopätovanej rozdrviť?

Ale ak teen neprináša v inter'jer nič jej a v miestnosti nie je viditeľné príznaky jeho osobnosti, je to vážne upozornenie - dieťa prijíma do seba. S najväčšou pravdepodobnosťou sa cíti doma, "home", cítia sa nepríjemne a nepríjemné, niečo desivé. Toto sa často stáva, keď rodičia nie sú deje aj s ostatnými. Obzvlášť nebezpečná a zrejmé príznak - opustené anonymný izba bez obľúbené veci, ale "ropa" počítača''yuter. Pravda, dom je rezidentom tohto dieťaťa - vo virtuálnom priestore, v divočine na Internet - kde sa cíti v bezpečí. A v akejkoľvek forme atherogeneity zo života, v vedecký spôsob úniku, či už starostlivosť vo virtuálnom alebo domnelé svete, je plný počet vážnych problémov. Väčšina z nich malé - infantilism, izolácie a neschopnosť život.

Ale dieťa, ktoré obopína hračky a veci z detstva, pravdepodobne nie je veľmi pohodlné, v súčasnosti, tak on idealizes minulosti. Zdá sa mu, že potom ho milovala viac, než'zastúpené menej požiadaviek, atď. Keď v miestnosti s'etnografico dievčatá stále vládne sám Barbie, to je známkou nezrelosti, kapitulácii šťastný život v dospelosti.

Ak izba je teenaged dievča nemá dôvodu pohlavia, a dokonca obsahuje prvky mužov atribúty, nerobte paniku. Znamená to iba, že dievča má neprijali ich ženskej povahy. No, to je to, čo dáva jej prechodu do dospelosti. Teraz hlavná vec je, nie je, aby vyvinuli tlak na mysli, nie UAI'odkaz váš životný štýl.

A vo Všeobecnosti, nech je dieťa povinné'zúčastní interiérový dizajn'vnútorné dieťa a celý dom. To vám pomôže dostať sa bližšie, malý človek pochopí, že jeho názor je dodržané, bude mať možnosť Vyjadriť sa prostredníctvom veci.

V tzv. home-prezentácie, kde mnohé cenné veci a nič možno dotkol ruky, a pre najmenší porušenie poriadku, čo by malo byť potrestaný, dieťa sa cíti zbytočný. A ako sa môžete nevyskytuje malomyseľnosti, depresie, úzkosť, nízke sebavedomie? Takže preč s zámky, pretože dieťa pre vás najdrahšie.

Tatiana Ozersk

Zdroj: www. salon. tým,
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика