пятница, 28 февраля 2014 г.

Autor inter'interiér - povolanie alebo povolanie? 2010-11-03 12:58:25

Výstavby a rekonštrukcie.

Autor inter'interiér - povolanie alebo povolanie?
2010-11-03 12:58:25


Autor inter'szz - veľmi populárne, kreatívne a vysoko platené povolanie v modernom svete. Profesionálny dizajnér by mal mať dobré architektonické vzdelanie, aby mohli čerpať, mať profesionálne comp'udarnymi programy, vysporiadať sa v budove a dokončovacie materiály, aplikovať ich v praxi, a čo je najdôležitejšie, aby mohli realizovať svoje vedomosti v živote. Nedávno s'je slobodný dizajnéri bez vzdelania. S'objavil sa návrh kurzy, po ktorom "návrhári" sú prijaté na vykonanie dizajn projekty, čo umožňuje veľmi veľké chyby. Vec je, že aby sa stal návrhár seba, je takmer nemožné. Na Internete (väčšina článkov povrchu, a niektoré sú jasne napísané Amatéri, ktorí nemajú nič dizajnérov) a knihy nie je prakticky potrebné žiadne informácie. A keď police sú plné dizajn časopisov inter'interiér, ale všetky sú určené pre zákazníkov s ľuďmi, ktorí majú záujem v externej aspektom dizajnu. Oni designer nenájdete potrebné informácie, technické riešenia, ktoré by mohol použiť na profesionálne účely.


Interiérový dizajn'jer veľmi stand'je spojené s architektúrou. A v praxi dizajnér nielen musieť zmeniť rozloženie, ale aj na prenos významnú súčasť komunikácie. Nie je možné vytvoriť projekt interiéru'jer, nevedia, stavebných noriem a pravidiel od osvetlenia v priestoroch požiarnej bezpečnosti. Takže on sa riešia také otázky ako architekt. Tiež, dizajnér, musí pochopiť, dokončovacie materiály. Každý omyl autor inter'jer veľmi drahé zákazníka. Ľudia nemôžu dovoliť návrhára, ktorý sa učí zo svojich chýb.

Na záver, môže byť vhodné, aby sa viac starostlivo vybrať návrhár, ktorý vytvorí projekt budúcnosti inter'jer. Profesionálny pomôže realizovať svoje sny v živote, ušetríte peniaze a nervy.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика