пятница, 28 февраля 2014 г.

Kovové dlaždice na streche nášho domu: chrániť pred bleskom

Kovové dlaždice na streche nášho domu: chrániť pred bleskom


Kovové dlaždice na streche nášho domu: chrániť pred bleskom. Lightning, alebo skôr, elektrický výboj môže prebiehať medzi nabitá mraky, ktoré majú rôzne poplatky, ako aj medzi zemou a cloud. V druhom prípade, blesku môže spôsobiť značné problémy človeka. Ochranu ich vlastných domovoch počas búrok prestal starať o ľudí, ktorí žijú vo veľkom meste z dôvodu prítomnosti špeciálnych bleskoistky, pričom silu blesku. Ale majitelia vidieckych domov, najmä tých, ktorých domy majú strechy vyrobené z kovu, môže zabezpečiť bezpečnosť svojich domovov pred hnevom prírody.

Pretože blesku sa môže vyskytnúť, flash dokonca aj strechy z kovu. Dôvodom je, že ako podlahy pod kovovú použitých strešných krytín. Ak kovu, ktorá je priamo pripojená na stromy'drevené prepravky, to môže tiež spôsobiť šírenie ohňa. Ale kovové je izolovaný od zeme. Aj v pokojnom počasí pod plech môže byť nahromadené za predpokladu, elektrina. V určitej výšky poplatku musí byť vybitá. ESD môže sklzu vo forme iskrou, ktorá zapáli, prepravky. Preto lightning relevantné dnes.

Typy lightning prúty na strechy z kovu

V štádiu projektovania budovy, keď uvažujete o možnosti použiť strešnej krytiny, mali by ste starostlivo zvážiť bleskozvod pre dom. Bleskozvod sa skladá z troch prvkov: aktuálne vedie, prijímač a zem slučky. Prijímač je zodpovedný za prijímanie lightning sám, na zariadení bezplatne ide do zeme. Lightning prúty, ktoré môžu byť nainštalované na streche z kovu, sú rozdelené do troch typov.

1. Prút bleskoistky sa používajú najčastejšie. V slúžiace bod strechy, nainštalovať kovové tyče s priemerom 1, 2, pozri Výška prút by mala byť asi 30 pozri uzemnenie je pripojený k tomuto terminálu.

2. Čisté vzory sú oceľové pletivo hrúbke 5-6 mm s bunkami 6x6 metrov Cez strechu sa odohráva ako oceľová oka, aplikuje sa na elektródy, je potrebné starať sa o zem a stromy'drevené piliere, ktoré sú pochovaný. Pre veľké budovy použité mriežky s veľkými bunkami, ale menej, než je uvedené veľkosť bunky zvyčajne nepoužíva aj pre malých štruktúr.

3. Anténa lightning-rod alebo kábel stavby sú namontované na najvyšší bod strechy. Lightning rod vo forme kábel má podporu barov, na obe strany kábla nastavený na zem. Ak dĺžka strechy menej ako 10 metrov, môžete použiť jedno-stranné uzemnenie. Pochopiť, čo plochy strechy kovov môže chrániť takéto bleskozvod, predstavte si miesto, ktoré sa nachádza na 80 cm nad extrémny bod antény. Ak v uhle vertikálne základ, uhol 50 stupňov a psychicky navrhnúť kužeľ, na vrchole ktorej je 80 cm od konca antény, môžete si predstaviť, aký druh chráneného územia.

Typ a veľkosť budovy s strechy vyrobené z kovu vám povedia, čo je bleskozvod na použitie. Ak mimo mesta sa nachádzajú budovy, ktoré pred'predstavujú vysoké požiadavky zabezpečenia, môžete nainštalovať viacero rod bleskozvodu izolácie. Domy v niekoľkých poschodiach povinné'používajte nie izolácie a uzemnenia. Na strechy, a iné použitie strešnej krytiny, kovové, použite čistý lightning.

Ak sa vedľa domu s strechy vyrobené z kovu sú vysoké stromy, ktoré by sa mohli stať základom pre jadro-bleskozvod. Cez vrchol stromu prút by mal vzrásť o 20 vidieť, Ale strom, ktorý bude hrať úlohu bleskozvod, musí byť vo vzdialenosti 10 metrov od objektu. Ale vhodná len strom, výška čo je dvojnásobok výšky budovy. Ak blízkosti domu nie je také veľké stromy, alebo strecha z kovu výzdobu budovy, niekoľko podlaží, to bude užitočné kábel možnosť.

Aby nie kaziť vzhľad strechy kovov v poslednej dobe, použite active protection system. Tak stretnúť blesku, alebo poplatok sa odošle na iný poplatok, ktorý preberá všetky ranu. Ak sa chystáte nainštalovať bleskozvod, zvážiť prítomnosť podzemnej komunikácie z kovu, a stupeň odolnosti zeme. Pozemné a podzemné elektrické zásuvky hrať dôležitú úlohu pri inštalácii bleskozvod.

Prejsť na: Kovové dlaždice a príslušenstvo Strešné Kovové dlaždice a príslušenstvo


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика