среда, 26 февраля 2014 г.

Dekorácie Okien. Závesy v miestnosti

Ako si nenechajte ujsť výber záclon

Žalúzie, textil, kvety, výzdoba domu po skončení opravy padá na ženské ramená. Muž v dome je zodpovedný za technické zabezpečenie pribil ich skrine uložila stropy, vstavané wc. Ženy majú odpovedať na štýl, luky a vankúše. Tak, tipy na výber záclon na holé Okná vždy riešiť v prvom rade, ženy v Domácnosti.

Budete čeliť okno je veľké, s dobrou rámy, pevné, ale normálne okno. S tým je potrebné vytvoriť niečo, tak to bolo krásne, svetlé, komfortné, nezvyčajné. Toto všetko sa dá dosiahnuť. Len výber záclon, mali by sa niektoré pam'záložku.
Ak obývacia príliš jasné, je nápadné farby čalúnenia nábytku alebo steny bez ľútosti maľované v krikľavých farbách, Windows je lepšie vyhrať, a vybrať záclony pokoj, neutrálne, tlmené tóny, nie príliš viditeľné v inter'Yeri.

V málo kúpeľňa záclony s jasnými a príliš veľký obrázok vytvoriť pocit kŕčovito. Záclony sa nachádza od podlahy až po strop, opticky zvýšiť výšku miestnosti. Zvislé pruhy na záclony "zvýšiť" strop, a horizontálne vizuálne predĺženie dĺžky steny.


artdis. ru

Štýl, farba, závesy a výzdoba žalúzie závisí na funkčné účely priestory a nábytok, ktoré sú v tejto miestnosti. V štúdii, prísne hala nebude fungovať, keď budete závoje, rovnako ako v detskej izbe vzhľad zlé podivné nepraktické záclony. Niekedy je ťažké vyzdvihnúť žalúzie na určitom nábytku. Dobrý pokrok môže byť riešenie sew poťahy na nábytok zodpovedajúce záclony v miestnosti. Krásne vyzerať záclony zavrieť v farbu na farbu poťahu. Ak v miestnosti je na stene zavesiť koberce alebo tapisérie, ktoré sú samy o sebe predmetom dekor, farbu a štýl záclony musí nevyhnutne'uistite sa, že kombinovať s nimi, inak tam môže byť nesúlad.


artdis. ru

Štýl a tkanina rolety závisí od tvaru a veľkosti okna (ktorý sa môže používať handričkou, aby sa správne alebo zvýraznenie). Vertikálne predĺžený Windows vyhovovali všetky typy záclony. V malých Windows môže najlepšie prístup na záves na okno závesy alebo žalúzie (vizuálne zlepšiť ich). Kola (ako uzlu okno alebo okno-arch je význam rúško rôzne typy závesy a tkaniny (rozdelenie okna na dve vertikálne a horizontálne slučky).

Tiež je dôležité brať do úvahy, na ktorých bočné Okná sa otvárajú. Byt smeruje na Juh, dať viac hustý závoj ako tie, ktoré vyzerajú na Sever. Vhodný dve vrstvy, lemované záclony s závesy alebo žalúzie, ktoré môžu precízne ovládanie prirodzeného svetla. Zároveň, ak je miestnosť veľmi horúce, teplé záclonky, že je lepšie ak chcete použiť, a v chladnom priestore zatvoriť okno z koncepty husté dvojité závesy na maximum.

Typy závesov

Typy závesov veľmi veľa. Môžete, samozrejme, byť obmedzené na štandardné pár: twleve handričkou a nepriehľadné závesy hrubé tkaniny. Ale ak chcete, pôvodný záclony, je trochu na štúdium typov záclon a ideálne sa nájsť sám seba.

Francúzsky záclony sú husté hodvábnej látky, ktoré opakovane spájajú.


www. stav-decor. ru

Tieto káble sa môžu zvýšiť a zachyťte sa na rímse. Takéto záclony všetci mohli vidieť v jeho živote v divadle - krásne zhromaždili pevnej textílie. Patria do triedy zdvíhacie závesy nie je samostatný v ruke, a zdvihnúť. Šiť francúzsky závesy, ľahké tkaniny: trávnik, hodvábu, tylu, Voile, organza svetlé a pastelové tóny, hladké alebo s vzory. Tkanina musí byť flexibilný, aby ležal m'ako hladké záhyby.

Rakúske žalúzie podobné francúzsky - ako je zdvíhanie, zviazané, prehodil. Ale rozdiel je, že vysoké spojených dohromady tieto závesy sú založené najmä.


e-grand. ru

A keď sa pozdvihnutí ich dno sa začína podobať krásne vlny, rafinované, garniža, a vrchnej tkaniny zostáva viac alebo menej hladké.

Rímske rolety - tiež z rodiny zdvíhanie. Ale sú oveľa jednoduchšie, Rakúska alebo francúzsky. Niečo podobné rolety (v horizontálnej pin, ale vyzerá to hladké listy, rozdelených do rovnakých častí).


djournal. com. ua

Ak zvýšite Rímske rolety, idú horizontálne ryhy. Obmedzenia na výber materiálov no - šiť s bielizeň, velvet velour, alebo tyl. V najnižšej polohe, že nie sú žiadne vrásky na priame plátno bude obzvlášť krásny vzhľad kresby a špeciálne štruktúru tkaniny.

Japonské závesy - aj v niečom príbuzných, vertikálne žalúzie.


mirshtorok. ru

Patrí do kategórie obrazovky alebo panela záclony. Dlho textílie natiahnuté medzi pevný rejkami. Môže vyzerať ako bar alebo opona zakrývajúca okno. Vhodné pre priestory, zdobené v štýle minimalizmu, hi-tech, Východnej štýl.

Rolety najčastejšie vyrobené z bavlny alebo ľanu. Vyzerajú hladké tkaniny s dolnej časti váhu a hornom okraji, namontované na kovovú rúrku. Pri otváraní handričkou zabalené na toto potrubie.



S navi odtiene môžu byť úplne izolovať priestor od svetla. Často žalúzie zavesiť na okno, spolu s obvyklým záclony, a vytvoriť zaujímavú kombináciu.

Závesy s garniža podobná klasickej posuvné závesy. Záves na okno - zdobí hornú časť okna otvorenie cross-závesy z hustej tkaniny s flounces, záhyby, kefy.



Závesy s garniža môže byť vykonané v rôznych štýlov - od jednoduchých, v blízkosti vidieckych zanaveski, až po luxusné, bohatá výzdoba.

Veľmi zaujímavé a sofistikovaný vzhľad vyškrtnuté.


artstyle. web-box. ru

Ako slučky sú tvorené z dvoch panelov tkaniny, s'vstúpil na vrchu, a potom sa rozšíril dole po stranách okna. Prešiel záclony pevne stanovená na železničnej nad oknom, alebo sa sťahoval cez rímsy (tak môže byť dokonca len kus látky).

-Skladaný, žalúzie vytvoriť skladaný z tkanín a z diaľky vyzerajú presne tak, ako žalúzie. Ale táto tkanina je krásne, m'čo handričkou, ktorá vyzerá skvele v kombinácii s priamym dlhé záclony na zem a tradičné záclonoviny.


artdis. ru

Garniže, doplnky a dekorácie pre závesy

Pre každý štýl a typ záclony pripojené nielen rôzne katalógy z tkanín, ale tie detaily, ktoré pomáhajú tieto závesy upevniť a vyčleniť priestor. Nespočetné množstvo ríms stromy'drevo, kov, plasty, staré, sklo, reťazce.





Podľa pôvodného záclony a nemusí zobraziť menej nápadité tip pre koľajnice (šípky, kopije, kvet, krásne gombík, štetec, hračky). Sklo prúty, takmer neviditeľné, môžu vytvoriť efekt visí sami vo vzduchu záclony. Ako rímsy niektorí návrhári naznačujú, pomocou viac či menej priame a dlho-spracované pekne zaoblené vetva stromu, prvky hokejek, vodovodné potrubia s ventilom alebo prímestskej lopaty.








diyideas

Ale najkrajšie záclony tam je veľa krásnych dekorácie na záclony. Vo Všeobecnosti, maslo, olej, ale ukázalo sa, nažive. Medzi ozdoby - kefy na obvjaza záclony a na vyzdvihnutie s stuhy, krajky, POM-POM; gombíky v podobe kvetov, motýľov, perly. Aplikácie vo forme hračiek a noc hviezd.


supershtori. ru

Rozhodovanie o tom, nezvyčajné a dôkladne vyzdobiť vaše okno, majiteľ sa na poslednú chvíľu myslieť, a nie, či to všetko krásne, rany a vytiahnuť handričkou bloku, napríklad výhľadom na krásne, jednoduché a staré hory alebo more na úsvite, alebo mesto, v ruke? Ak existuje - potom záclony lepšie vytvoriť jednoduchý, priehľadný, tenký, takže nie odvádzať pozornosť od hlavného (minimálne uzáveru, pre maximálne formulár a svetlo).

V prípade, že okno je sivé betónové steny alebo ťažké priemyselné krajiny, môžete sa obrátiť okno do hladký svetelný zdroj, výber priehľadné, viac husté záclony nedovoľte, aby matný pohľad z ulice, a jediné svetlo.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика