пятница, 28 февраля 2014 г.

Stavebné vápno - doprava materiálu

V farebných kovov, chemických a cukru v priemysle, stavebníctve a poľnohospodárstve, ako aj v živote, nájde veľmi široké uplatnenie, všetky známe vápna. Rozmanitosť aplikácie vápna definuje veľké množstvo odrôd tohto materiálu. Získané z prírodných surovín, šetrné k životnému prostrediu materiál známy ako vápno je konštrukcia, sa používa na výrobu mált, izolačných materiálov, kremičitého tehál, blokov a tvárnic. Nie je bez vápna výroba suché stavebné zmesi, omietky a lepidlá a malty na pokládku a nátery.

Účelom formalin

Práškové nie slaked vápno sa používa na výrobu mált a betónu. Navyše, v tomto prípade nedostatku odpadu a takmer úplné uplatňovanie vytvrdzovania všetky komponenty (kremičitany, žehlička a uhličitan vápenatý) práškového vápna, čo je najviac výhodnejšie v porovnaní s inými druhmi tohto materiálu. Výrobky, ktorých výrobe bol použitý unslaked vápna, majú vysokú pevnosť, hustotu a odolnosť proti vode. Tieto vlastnosti umožňujú použiť tento materiál na výrobu silikátovej tehla, stabilizáciu a posilnenie riešenia pri výstavbe ciest. Úspešne používaný nehaseným vápnom v hydinu a chov rýb, ako dezinfekčný materiál, ako aj v poľnohospodárstve na spracovanie a čistenie odpadových vôd a obnovu pôdnej úrodnosti.

Nehaseným vápnom, v skutočnosti, tam je semi-hotový výrobok. Zvyčajne viac rozšírené používanie hydratované vápno vyrába spracovania to s vodou. Preto je chemická reakcia, že výsledky v oxidy vápnika a horčíka sú premenil ich hydratuje a tvarované plastové, mäkká hmotnosť. Pri boji je zničenie veľké kusy vápna do veľmi malých častíc, ktorých veľkosť nepresahuje 20 mikrónov. Menšie tieto častice, tým viac plastových závitov príprava limy cesto, a tým vyššia je jeho kvalitou konštrukcie. Tento materiál je známy ako vápno pushonka a sú široko používané pre výrobu suchých stavebných zmesí, hnojív a tiež pre neutralizáciu škodlivých emisií hutníckych a spaľovne odpadov. Použitie hydratované vápno zlepšuje kvalitu dokončovacie mált a suché stavebné zmesi, zvyšuje v'viskozita a odolnosť betónu a rôznych'záväzné materiály.

Použitie vápna

Veľmi rôznorodé aplikácie vápna slaked (hydratovaný) v chemickom priemysle na výrobu syntetických vlákien. Sóda popol a karbid vápnika, bielidlá a syntetický kaučuk, a oveľa viac je vyrábaný s použitím tohto materiálu. V potravinárskom priemysle ako vápno sa používa na vymazanie šťavy cukrovej repy v procese výroby cukru, a tiež na dezinfekciu pitnej vody a POPÍJAŤ'aksanna. V kožiarsky priemysel a ako proti vlhkosti. V hutníckom priemysle slaked vápno sa používa pri výrobe surového železa vo vysokých peciach na odstránenie škodlivých prímesí ako sú síra a fosfor, a ďalšie rafinácie ocele. V sklárskeho priemyslu, pri výrobe skla, lepšiu pevnosť a hustota sa používa vápno, zmiešané s kremeňom, potaše a sódou. Pri plnení environmentálnych aktivít s pomocou vápna neutralizovať škodlivé kyseliny. Použitie vápna urýchľuje rozklad škodlivých látok a nečistôt,'na seba viaže ťažké kovy.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика